no, tako nekako, potem imam prav
No, danes sem si šel ogledat en dober primerek, 180PS + RSR čip, s line, avto je imel cca 270.000 in je bil noter kot nov. Res zdaj dejansko vidim, da mora bit ta avto s 100.000 prevožnimi dejansko NOV. Motorček je zelo lepo predu, BOSE ozvočenje itd itd
V glavnem moj največji namen je bil, da najprej sploh vidim, kako ta avto izgleda. Ali je to gokart, ali je to bolj sofisticirana zadeva. Moram rečt, da mi je zelo všeč. Oblika je tako ali tako večna, s tisto zaobljeno ritjo , kratkimi previsi, nizko streho je res lepotec, čeprav malo v letih. Moram rečt, da me je noter malce presenetu, ker je res sodoben, kljub temu da govorimo o skoraj 15 let stari zasnovi. Materiali so zelo dobri. Resda je bil tole izredno očuvan primerek, ampak bi zlahka rekel, da ima vsaj 100.000 kilometrov manj, kot v resnici.
Všeč mi je, ker je avto dokaj civilen, ni res gokart varianta ala toyota mr2 s katero se tudi spogledujem. Sedi se dokaj normalno (približno kot v mojem coupeju), ne padeš na tla, tako da ni treba kobacat ven - kar mi je všeč za vsakdanjo uporabo. Sedeži so dobri, vendar manj športni kot sem pričakoval - pravzaprav so pravi fotelji, tako da sedi se udobno. Po mojem je prav veselje kruzat v tem avtu, čeprav o samem podvozju bi težko kaj več reku ali je športno trdo ali civilno udobno, ker je bila testna vožnja prekratka. Kolikor sem uspel prebrati testov in pogledati predstavitev na youtube, vsi grajajo da ne gre za nek športen avtomobil, kot nakazuje oblika, ampak le za konfekcijsko zapakirano a3, kar mi je po svoje všeč. Vendarle avto ni za na dirkališče, ne dvomim pa da se vozi dobro tudi skozi ovinke. Zadnjih sedežev praktično ni, kar me niti ne moti, tako ali tako je to voz za uživanje, čeprav je bi bilo v redu, da vsaj 2 prijatelja lahko pelješ s sabo (v Portorož na kofe npr.

) Všeč mi pa je, ker je prtljažnika res ogromno. Nisem pričakoval toliko prostora.
Kar se tiče vožnje, se mi zdi, da avto objestno potegne. Ne vem ali je to občutek zaradi turbine, resda čipiran, ampak, moram rečt da se mi je zdelo da res trga, pa sem se že peljal z nekaj močnimi avtomobili. Bi verjetno moral probat nepredelano verzijo pa sam vozit, da bi mel še števc pred sabo. Predvidevam da je to efekt turbine, čeprav serijski avto ima pospeške pod 8 sekund, če se ne motim, kar je vseeno zelo dobro.
Škoda ker pozneje nisem imel priložnosti, da še malo bolj pogledam avto, ker nisem našel nekih stvari, ki bi me odvračale od nakupa takega avtomobila...mogoče edino kar se uporabnosti tiče - v tem primeru bi verjetno pogledoval še za cabrio varianto, ker ni nič manj uporabna, je pa veliko bolj cruzersko uživaška, v primeru da pa bi se odločil za 5-vraten avto pa bi res raje probal ujagat lepo a3...ni pa to to potem
Je pa imel pobič kar objestno porabo - 12l, čeprav predvidevam da to se ni šparalo (vsaj po njegovi demonstraciji sodeč ne...)