amyZ je napisal/-a:Am, namen tega kar sem napisala ni to, da je Honda oh in sploh, ampak to, da bi rada mnenja tistih, ki so avto preizkusili oz. poznajo koga ki ima takega. Sama znam našteti avte, modele in to, ampak kaj več pa ne znam o njih povedati, razen o tistih, ki smo jih imeli ali imamo doma in katere imajo moji kolegi. Za druge sama ne bi mogla kaj reči, zato sem želela mnenja tistih, ki jih poznajo. To je bil moj namen, ker pa vidim, da ga ne dobim, ga bom poiskala še kje drugje.
Glede na prvi post ...
amyZ je napisal/-a:
Zanimajo me mnenja glede teh modelov avtomobilov, predvsem tistih, ki imate z njimi izkušnje ali pa mogoče kakšen nov predlog.
... so (smo) uporabniki predlagali tudi alternativne modele avtomobilov, ki jih poznajo(mo)
Tudi glede
prioritet, ki se iščejo za drugi avto
amyZ je napisal/-a:Moja zgodba je taka, poleti pričakujem naraščaj in ker imam trenutno dobljeni C1, ki je očitno premajhen, se odločam za nakup novega avtomobila. Predvsem išče avto, ki bo srednje velik (da ni predolg), praktičen, z dovolj prostornim prtljažnim prostorom, ne preveč visoko porabo goriva, in sicer nekje letnik 2010, mašina pa cca. 1,4, lahko tudi več.
... uporabniki (tudi z otroci in vsakodnevnim prevažanjem vozičkov in opreme

) pač prvenstveno predlagajo/mo modele avtomobilov, ki jih poznajo/mo.
Tvoji predlagani avtomobili nižjega srednjega razreda (Auris, Civc, Astra, I30, ipd) iz prvega posta so korektni predstavniki svojega razreda, bistveno uporabnejši in praktičnejši pa znajo biti mini enoprostorske zasnove, katere smo uporabniki že predlagali (tudi z večjimi prtljažnimi prostori in praktičnejšo premakljivo zadnjo klopjo). Če se torej resnično (?) gledajo tudi alternative, je pač toplo priporočljivo opraviti ogled slednjih (ter oditi skupaj z že kupljenim vozičkom do salona ter preveriti praktičnost posameznega modela).
Drugače bi bilo pač potrebno temo poimenovati drugače: "
Mnenja o Hondi Civic" ...