Kaj pa 5vratni cruze? po moje bi ga dobil za 11500?
Če kupuješ na leasing ja, za gotovino pa močno dvomim.
Kaj pa 5vratni cruze? po moje bi ga dobil za 11500?
Gosic je napisal/-a:Kdaj pa bi to kupoval?
Sam se vozim v Riotu, 1.2, oprema urban.
Avto je sestavljen v Koreji,in se mislim da kar pozna. Avto je brez kakaršenga črička, vožnja je udobna, lega je odlična (zagotova boljša kot pri Cee'du). Motorček je izjemno tih, varčen ( 5.4 - 5.8l/100km), poskočen ni (od 1.2 nemoreš pričakovat nekega dirkača, prebudi se tam od 4000rpm).
Opremo ima:
abs,asr,esp,bas,senzor za dež,hac, samodejno odrošenje, dnevne luči,avt. klimo, 6 airbagov, radio z komandami na volanu+usb.. Pa saj sam dobro veš, če gledaš cenik.![]()
Ti pa lahko ponudim tegaTa avto sem dobil v uporabo za pol leta. Čez 5 mesecu bo naprodaj, z znano zgodovino. Če te zanima več, mi piši na privat.
robertos_664 je napisal/-a:Gosic je napisal/-a:Kdaj pa bi to kupoval?
Sam se vozim v Riotu, 1.2, oprema urban.
Avto je sestavljen v Koreji,in se mislim da kar pozna. Avto je brez kakaršenga črička, vožnja je udobna, lega je odlična (zagotova boljša kot pri Cee'du). Motorček je izjemno tih, varčen ( 5.4 - 5.8l/100km), poskočen ni (od 1.2 nemoreš pričakovat nekega dirkača, prebudi se tam od 4000rpm).
Opremo ima:
abs,asr,esp,bas,senzor za dež,hac, samodejno odrošenje, dnevne luči,avt. klimo, 6 airbagov, radio z komandami na volanu+usb.. Pa saj sam dobro veš, če gledaš cenik.![]()
Ti pa lahko ponudim tegaTa avto sem dobil v uporabo za pol leta. Čez 5 mesecu bo naprodaj, z znano zgodovino. Če te zanima več, mi piši na privat.
daj mi še povej kako je s prostorom na zadnjem sedežu. se lahko recimo normalno rasli odrasli ljudje vozijo zadaj? Drugače pa pridejo v poštev samo novi avtomobili.
sosed je napisal/-a:jst pravm da novga avta brez ESP se ne kupuje več...I30 bi samo zaradi tega skenslal....
robertos_664 je napisal/-a:daj mi še povej kako je s prostorom na zadnjem sedežu. se lahko recimo normalno rasli odrasli ljudje vozijo zadaj?
Samo v premislek; Note je prejel 4 zvezdice na NCAP testiranju.robertos_664 je napisal/-a:Sem danes probal in je prostora res dovolj. Zdaj se treba še samo za pametno ceno zdilat:) Oprema pa bo verjetno Urban.
Jutri še grem samo Nissan Nota probat, samo mi deluje bolj dolgočasno, čeprav pravijo da je res hvaležen avto.
lp
Jantal je napisal/-a:Če bi se jes odloču bi vsekakor kupu AVEO limuzino, ki jo dobiš za 10.500eur brez ponusta.
Vsekakor se pa spomnim časov ko je kr neki avtomobilov blo pod 1 miljon SIT, to je dans mal manj ko 4200eur. Le kam so ti avti zginli.
Mislim glede na to da mamo pa plače še vedno take ko takrat.
Jantal je napisal/-a:Če bi se jes odloču bi vsekakor kupu AVEO limuzino, ki jo dobiš za 10.500eur brez ponusta.
Vsekakor se pa spomnim časov ko je kr neki avtomobilov blo pod 1 miljon SIT, to je dans mal manj ko 4200eur. Le kam so ti avti zginli.
Jantal je napisal/-a:Vsekakor se pa spomnim časov ko je kr neki avtomobilov blo pod 1 miljon SIT, to je dans mal manj ko 4200eur. Le kam so ti avti zginli.
BigL je napisal/-a:Jantal je napisal/-a:Vsekakor se pa spomnim časov ko je kr neki avtomobilov blo pod 1 miljon SIT, to je dans mal manj ko 4200eur. Le kam so ti avti zginli.
Tudi jaz se spomnih teh časov, pa sploh nisem tako star. Ampak ne moreš rečt da so plače iste kot so bile. Takrat so bile plače po 80,100.000 SIT, zdaj so pa v povprečju okoli 950 neto, torej če tako pogledaš se kupna moč za avtomobile ni tako zelo spremenila - v resnici se je celo povečala.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov