Suicidal je napisal/-a:Jst priporočam Peugeot 206:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5727479&show=1 -> 1.6 16v, če hočeš, da nekam gre, ampak je dražja registracija pa poraba višja. Za po mestu niti ne rabš toliko konjev, po avtocesti pa bo boljše![]()
zuzek je napisal/-a:dej nej ma avto usaj 90, 100 KM da bo kam šel, ker z 75 KM
mlinčkom boš samo tiščal po AC nikamor ne bo šel, pa še večjo porabo boš mel !
2 frenda mata Ford Focusa l. 2003 1.6 101 KM vzemi, tadolg, takratek kakor hočeš 1.4 ne vzet ker je prešvoh
avto dela bp, eden je naredil z njim 150k km, uglavnem sta zadovoljna
Suicidal je napisal/-a:Jst priporočam Peugeot 206:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5727479&show=1 -> 1.6 16v, če hočeš, da nekam gre, ampak je dražja registracija pa poraba višja. Za po mestu niti ne rabš toliko konjev, po avtocesti pa bo boljše![]()
kaj si nor 3 jurje za 2001 letnik peđoja
jaz ne bi vzel peđoja zaradi težav z elektroniko, ki jih ma frend
zuzek je napisal/-a:kaj si nor 3 jurje za 2001 letnik peđoja
jaz ne bi vzel peđoja zaradi težav z elektroniko, ki jih ma frend
endvatri je napisal/-a:naliman je bil fiat brava za 700e
pač neki do 1000e z abs in servo ka 2 airbaga
endvatri je napisal/-a:@Kristjan.Renault
jah tale 1998 letnik je pa sigurno s pravimi kilometri... glede drugega sem pa tudi malo skeptičen... 200k km se sliši kar precej.
spet vprašanje...
velikokrat slišim: ''če kupuješ staro kupi nemca ne francoza...'' kaj je s tem? a so res toliko bolj pokvarljivi ko so stari?
Kristjan.Renault je napisal/-a:endvatri je napisal/-a:@Kristjan.Renault
jah tale 1998 letnik je pa sigurno s pravimi kilometri... glede drugega sem pa tudi malo skeptičen... 200k km se sliši kar precej.
spet vprašanje...
velikokrat slišim: ''če kupuješ staro kupi nemca ne francoza...'' kaj je s tem? a so res toliko bolj pokvarljivi ko so stari?
Če so prave kilometre, jst nevem. Drgač moj je 98 letnik, ima realnih 163000, mam ga 2 leti, z njim do zdej nobene težave, nevem zakaj mislis da je boljše vzet nemca, vsak razlicno razmislja, men je osebno francoz boljši.
endvatri je napisal/-a:
spet vprašanje...
Koral65 je napisal/-a:Sam gledam enako nek prvi avto do 3000€ pa so mi Alfe 147 kr ušeč (letnik 2003 tm okol). Zdej nevem kok je res s tem, da se Alfe dost kvarjo? Kera mašina je najbol (1.6 105 hp, 1.6 120 hp, 1.9 JTD 116hp)?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov