Ceed je napisal/-a:BTW objavljene cene na citroen.si so brez popustov. Na C4 pride cca 4k€ popusta, odvisno od vrednosti avta.
mmikolj je napisal/-a:Citroen C4 Attraction HDi 90 BVM 17.220,00 EUR
Ta cena je "kr neki" in ni niti približno podobna realni ceni vozila(še posebej, če upoštevamo, da je to osnovna oprema vozila, ki ne vključuje niti avtoradija). Mislim, da bi moral za takšen avto z opremo Tendance + avtomatska klima odšteti okoli 15.000€, mogoče celo manj. Ta oprema bi morala vključevati vse, kar potrebuješ.
Glede materialov pa naj povem, da so kvalitetni, sedeži so tudi zelo dobri. Z avtom v letu dni uporabe ni bilo niti ene same težavice, tako da so vse neutemeljene govorice o tem, da je avto zanič dobesedno neumne.
Že ne vem kolikokrat sem to ponovil pa bom še enkrat in zadnjič, ker se mi ne da več ubadat s tem!
Meni je edina merodajna cena na uradnem ceniku in ne razni avtonet oglasi in pa avti iz zaloge, kjer pokličeš in ti začnejo bluzit kako tistega enega in edinega primerka za tako ceno nimajo več, imajo pa enega podobnega, ki stane malo več.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4485535&show=1http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5395006&show=1Poleg tega pa so buče, da je cena pogojena z njihovim financiranjem. Zakaj morajo nekaj vsiljevati??!?!
Da ne omenjam zavajanje kupcev z "novimi avtomobili", ki so bili prijavljeni in odjavljeni iz prometa ter imajo posledično nekaj tisoč €€€ nižje cene.
Še posebej to prakticirajo pri Renaultu.
Aja...a pri Golfu ali katerem koli drugem avtu pa ne dobiš nič popusta? Kdo vam je kriv, da si ne znate izpogajati dobre cene in vam hočejo podtaknit Golfa 1.2TSI za 20.000€.
Se pa mora pač pljuvat samo zato, ker je VW. Škoda vsake debate.
grizli je napisal/-a:Za 16k€ se je dobil zelo spodobno opremljen 5-vratni Golf TDI 90KM s Comfortline opremo in še nekaj dodatki, kar po mojem mnenju v tem velikostnem razredu ustreza terminu "dobra oprema".
x2
Oz. tudi 105-konjskega dobiš za tak denar. Ter kar je še bolj pomembno ga po par letih tudi prodaš za tisto razliko kolikor je bil ob nakupu dražji