Polo78 je napisal/-a:Jojmene, kak nesmisel si pa sedaj napisal?

Najprej odsvetuješ Sorenta zaradi kao "majhnega" prtljažnika, potem pa ponujaš Yetija, ker ima baje dokaj velik prtljažnik?! A sploh veš kam spada Sorento? To ni razred Tiguana, Sportagea, ix35 ipd. ampak za razred večji
SÜV.
Ja sori no če se ne spoznam detajlno na čisto vsako korejsko mojstrovino, verjetno sem Sorenta zamešal s Sportageom, j€bi ga.
Zato pa ob takih debatah vedno trikrat napišem, da je treba v živo preverit prtljažnik, po možnosti kar z metrom v roki.
In ja, še vedno se mi zdi da ima Yeti (znotraj razreda kompaktnih SUV) še dokaj uporabno velik prtljažnik.
Pa BTW tudi 'taveliki' SUV-i nimajo vsi nevemkakšnega prtljažnika. Ravno včeraj popoldne sem gledal, kako so starši v nekega BMW X5 pokali otroke iz šole, v prtljažnik pa njihove šolske nahrbtnike - dva otroška nahrbtnika in par nakupovalnih vrečk, pa je bil kar lepo poln, v bistvu se mi ni zdel bistveno večji od prtljažnikov avtov golfovega razreda.
Pa če smo že pikolovski, še tebi en majhen nasvet: ni treba da na U v kratici SUV tlačiš Umlaut, ker to ni nemška kratica, temveč Sport Utility Vehicle....