Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
yashica
Moderator foruma

Re: Astra 1.6 ali 1.4 Turbo Cosmo ali Golf Rabbit 1,6 TDI

Napisal/-a yashica Sr avg 08, 2012 3:10 pm

peroRS je napisal/-a:
off: nikoli nisem razumel tega, da nekateri kupite nov avto, z njim niste zadovoljni, ga popljuvate ob vsaki priliki, obenem pa ga vozite še naprej :roll:
Jaz bi ga prodal/zamenjal isti trenutek, ko bi me razočaral. ;)

Torej bi se ga moral znebiti takoj drugi dan po nakupu oziroma ko sem zvedel, da bo potrebno podirati nov motor zaradi menjave variatorja, napenjalca ketne in oljne pumpe... Ne dokler bo v garanciji ga bodo šravfal.

@MBtouran kakšno posploševanje :?: VW je z 1,4 tsi dokazal svojo "kvaliteto" zato je po netu toliko prispevkov in člankov na račun tega motorja. Enako kvaliteto občudujem tudi sam.

Moja pripomba glede motorja je bila namenjena avtorju z razlogom bolje preprečiti kot zdraviti/popravljati.
1992 Fiat Uno 60 SX
1988 Peugeot 205 1.1 GR - Starodobnik
1991 Citroen ZX 1,6i Aura

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Sr avg 08, 2012 7:51 pm

yashica je napisal/-a:
peroRS je napisal/-a:
off: nikoli nisem razumel tega, da nekateri kupite nov avto, z njim niste zadovoljni, ga popljuvate ob vsaki priliki, obenem pa ga vozite še naprej :roll:

Torej bi se ga moral znebiti takoj drugi dan po nakupu oziroma ko sem zvedel, da bo potrebno podirati nov motor zaradi menjave variatorja, napenjalca ketne in oljne pumpe... Ne dokler bo v garanciji ga bodo šravfal.

Ja!

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Sr avg 08, 2012 8:33 pm

peroRS je napisal/-a:
yashica je napisal/-a:
peroRS je napisal/-a:

Ja!

Se strinjam. ;)

lp

hahehihoh
Uporabnik

Napisal/-a hahehihoh Sr avg 08, 2012 8:51 pm

peroRS je napisal/-a:
yashica je napisal/-a:
peroRS je napisal/-a:

Ja!

Haha, kako primitivno razmišljanje. Tipični slovenceljn. :roll: :D

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Sr avg 08, 2012 8:51 pm

Jaz pa se ne strinjam, zakaj bi moral človek zgubiti ne vem koliko denarja zaradi menjave skoraj novega avta samo zato ker VW ni sposoben narediti motorja, da vsaj nekaj časa dela brez večjih težav oziroma le-te odpraviti vsaj v garanciji če se že zgodijo ( vsakemu se dgaja, samo če se to pri VW je bogoskrunsko če omeniš ampak moraš avto hvaliti še naprej). Velja za vse znamke, ker potemtakem bi ljudje vse lagune 2.2 dci, 2.0 tdi mašine in še par teh cvetk prodajal takoj, ko so začel nagajati, po možnosti še v garanciji.

Sam sem imel "dobre" izkušnje s svojim polotom, ki sem ga hvala bogu prodal za dober denar, če ne bi dobil tega denarja in bi ga še imel, bi jim težil vsak dan če je treba do izteka garancije, naj ga rihtajo če so nesposobni! :evil:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Če avg 09, 2012 6:08 am

Pr nam v familiji mamo tako opevanga tsi v golfu, narjenih že preko 60 kkm pa nikakršnih problemov. Tud o kakih čričkih ni ne duha ne sluha, pa je avto star skoraj 4 leta. Torej je zame ta golf No.1 in bi ga vsakemu priporočil :mrgreen:
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov