Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
LeonGM
Nov uporabnik

Re: Nakup Renault Laguna 1.9dci

Napisal/-a LeonGM Ne jan 12, 2014 1:09 pm

lisko je napisal/-a:
LeonGM je napisal/-a:Vidim, da ste večinoma poznavalci tukaj in ker sem osebno totalno drvo glede avtomobilizma, me zanima vaše mnenje o meganih cabrio 2004, 05 1.9 dci (88kw, 120 km)? Moja deklica bi to rada imela na vse pretege, jaz bi pa rad pustil vtis frajera, ki ve vse o tem avtomobilu in potencialnih okvarah.

Help a brother out ;) Hvala za odgovor in v naprej pardon, če gre za isti motor, kot pri laguni, ker res nisem ravno "znalac" na področju.

Mislim da zna tak motorček v tem avtu še kar delat....Zakaj? Ker tak avto verjetno ni bil mišljen za relacije in obremenjevanje na "polno" ampak kruzanje.V takih primerih pa znajo motorčki dolgo delat.

A je kakšna skrb s teh motorjih, v kolikor je večja "tura" in recimo 4 v avtu (verjetno na to "obremenitev" misliš, ker nekih brzin ne bo "razvijala". Sploh je pa za nas brzina že 140km/h in kričimo "drvimo" ) :lol: ?

Uporabniški avatar
LeonGM
Nov uporabnik

Napisal/-a LeonGM Ne jan 12, 2014 2:15 pm

Zmaj78 je napisal/-a:Pri 1.9dci motorjih veliko uporabnikov v tank doliva nekaj malega 2-taktnega olja in sicer zaradi boljših mazalnih sposobnosti. Na Reno forumu je kar nekaj napisanega na to temo. ;)

Imaš mogoče kakšen direkten link?

Uporabniški avatar
Cefizelj
Poznavalec foruma

Uporabniški avatar
LeonGM
Nov uporabnik

Napisal/-a LeonGM Ne jan 12, 2014 4:19 pm

renodriver
Nov uporabnik

Napisal/-a renodriver Sr dec 10, 2014 9:46 am

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=914 ... 201.9%20d.. . zdravo fantje..da ne odpiram nove tme ..zanimam se za nakup tele lagune pa mi vi povejte svoje mnenje..imam megana 2 2003 letnik s katerim se zelo zadovoljen vendar imam po ltrebo po vecjem vozilu.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov