Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Re: Kupujem avto

Napisal/-a tristan01 Ne avg 19, 2012 3:14 pm

alexyzox je napisal/-a:Evo pa mi je vsaj nekaj uspelo.
Glede avtomobilov je tako:eni smo omejeni z denarjem in si ne moremo privoščit avta za ne vem kakšn denar samo zato, da bo sosed fauš ali pa, da bodo pritegnile poglede nežnejšega spola, ali pa da bom imel avto za 30000 doma bom pa jedu konzerve. :o
Dost takih imamo pri nas.

Dal sem več linkov prav zaradi tega,ker mislim da ste tule gor tudi ljudje ,ki imate več izkušenj s naštetimi vozili kakor jaz in da je vrjetno kdo že kaj takšnega vozil-vozi njegov prijatelj, bratranec ne vem od šefa hčerka npr... =P

Želel sem samo vaša mnenja, izkušnje, predloge.
Rabim prtljažnik dost velik, da spravim noter poleg boksa za psa še kaj drugega.
Rabim dizla ker vsakodnevno vozim relacijo Mb-Ms za vikende Mb-Ce,še kakšna primorska pade vmes,pa itak naša ljuba bivša juga vsaj 2x letno.

Js se trenutno najbolj nagibam k Škodi moja boljša polovica k Audiju skupna beseda je pr Saabu ki pa ga sploh ne poznam.
Vem da so problemi z ŠOBAMI pa DPF-om pri Škodi,
da ma Audi probleme z odmičnimi gredmi,vztrajniki...
Saab-slisal sem samo to da ima baje fiatov motor ????
Če veste vi še kaj več lepo prosim.
Lep vikend

No pa si le izkašljal tisto kar nas je zanimalo. Če praviš, da si finančno omejen, na premium primerke pozabi. So tudi cene vzdrževanja in servisiranja rabljenega vozila (predvsem na pooblaščencu) še vedno premium predvsem s cenami. Prav tako pazi na ohranjenost vozila in predvsem dokazljivo preteklost. V naši deželici se vozi ogromno vozil, ki imajo poleg kilomerov na števcu še 100 ali celo 200.000 zamolčane podlage - zopet predvsem premium vozila na katere slovenčki radi padamo. Kar se tiče težav in serijskih napak... Imajo jih vsa vozila. Glede želje po prevozu psa in še kakšne krame... Octavija zna biti malce tesna... Prtljažnik je sicer dokaj kvadratnih dimenzij, vseeno pa je v primerjavi z Audi ali BMW skromen - ja pa precej odvisno od velikosti psa. Glede proračuna in dobavljivosti rezervnih delov je Octavija verjetno prava izbira, bi pa pogledal morda še za kakšno različico z malce slabotnejšim motorjem, ali celo 1.9 tdi, ki je pregovorno zanesljiv.

Pa veliko sreče z nakupom.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 9 gostov