Dejansko pa nima za burek, kaj šele, da bi si kupil spodoben avtomobil... šalabajzerji
gecco je napisal/-a:Vem kaj si mislil, seveda smo mi balkan za sever in zahod in s takimi predstavniki čisto upravičeno.
Ta avto se bo prodal čez 3 mesce s 5000 ali 8000 kilometri....in bo kot nov...
Novi lastnik bo mislil, da je boga za j***a prijel....
Čez kako leto pa bo tle po forumu pisal, kako je opel u ku...u....da ni vredno svojega denarja itd....
Sicer pa mora avto vse dat čez....da vidi kako je...![]()
![]()
crxdelsol je napisal/-a:Ta avto se bo prodal čez 3 mesce s 5000 ali 8000 kilometri....in bo kot nov...
Novi lastnik bo mislil, da je boga za j***a prijel....
Čez kako leto pa bo tle po forumu pisal, kako je opel u ku...u....da ni vredno svojega denarja itd....
Sicer pa mora avto vse dat čez....da vidi kako je...![]()
![]()
Z čim, kako in katere sklope avta pa je takole uničeval ? Če avto ne zdrži malce obračanja z ročno na travi pač ni avto pa boljše da ga sploh ne prodajo iz trgovine. Ne zagovarjam dejanj teh dveh mulcev, ki vrjetno še svojega avta nimata in nevesta kako je ko si moraš nekaj sam kupit, sam vzdrževat, kajšele da si moraš za to sam denar zaslužit-potem sigurno ne delaš tako. Ni pa tole za dramatizirat, testni avti imajo temu primerno ceno in vsi vemo kaj se lahko pričakuje da je bilo delano z njimi. Če pa se je bilokaj uničilo pri taki vožnji pol pa so bli R5 pa Unoti res super zadeve proti zdajšnjim avtam.
esem je napisal/-a:Koliko časa ste ga gledali v Podutiku? Ker če je to bilo več kot samo par dni, ga je vozil en iz salona in ne nek potencialen kupec/tester.
yashica je napisal/-a:esem je napisal/-a:Koliko časa ste ga gledali v Podutiku? Ker če je to bilo več kot samo par dni, ga je vozil en iz salona in ne nek potencialen kupec/tester.
Kaj pa, če je dobil testno gtc-jko kot nadomestno voziloDrugače je pa eden od teh dveh patronov na "fawe" forumu in vozi golf mk4... mogoče tudi zaradi tega pripomba "amortizerji škripajo, kakšna j***a"
nevermind je napisal/-a:V tisti temi so napisali, da so mejo starosti dvignili na 27 let. Se pravi jaz kot 25-letni inženir, ki sem samostojem možakar na mestu, se ne iživljam nad tujo lastnino ne morem dobit avto na testno vožnjo, tudi če se zanimam za nakup? In to zaradi takšnih slaboumnih retardirancev!?
primozek68 je napisal/-a:Kar se travnika tiče, bi jim jaz računal vzpostavitev v prejšnje stanje. Odkop poškodovane ruše z bagrom, nasutje in utrditev zemljine, polaganje travne preproge, valjanje, zalivanje, itd...
To je gladko 10,000€. Čisto lepo po PS-u.
ojnica je napisal/-a:To je pri meni stalna praksa, da takle avto furam, ko je sezone košnje konec.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov