Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

buhti
Stalni uporabnik

Re: Nakup SEATA 2004

Napisal/-a buhti Če sep 20, 2012 9:32 pm

MaReX93 je napisal/-a:aha, buhti torej veš da nima servisne knjige. ok sem se že odstranil iz te ponudbe.

Aha v glavnem 100€ are mi noče vrnit tako da vseeno se mora prepeljat 100km do mene in se da na rač. preveroi to in ono. in ima servisno knjigo. Tako da če je z motorjem vse okej pa to, vzamem. Kot ste rekli to je VW motor in drži še pa še :)

Če je redno serviseran motor, pa ogret pred tišanjem, potem bo tole nardilo z lahkoto še enkrat toliko kilometrov ;). Za napaka pa tako kot sem ti rekel, če bo kej - ti sam zbiji ceno. Če bojo ključavnice, kakšna loputa za pozicijo motorčka, ni to nič hudega... Ti samo zglihi še za 100€. ;)

Smešno se mi zdi samo to, ker ma tip na a.netu ceno 3700€ s tem da piše še gotovinski popust, a teb dejansko sploh ni nič popustu. Glej če boš vzel, mej sabo malo manj..nevem 3500€, 200€ mej pa nekje drugje spravljenih. Pa mu reč da tok daš, pa pokaž mu koverto z €€€. Če bo s to foru spustu sam za 50€ bo pa 50€ ane. Maš pa za slab tank ;)

lp
Slika

Uporabniški avatar
ojnica
aka Sonček

Kraj: daleč še iz Vrhnike

Napisal/-a ojnica Če sep 20, 2012 10:32 pm

Avti se ne prodajajo kr tako, če nima servisne jo nima, kilometri te naj ne skrbijo temveč ti glej trenutno ohranjenost, imaš malo morje mestih avtov k majo 140.000km pa so že kr obrabljen, imaš pa avto s 250.000km in več pa zgleda kot nov. Ne ugibaj, avto pred nakupom zapelji do mehanika, da se avto dvigne in pregleda podvozje, notranjost, pleh, če ej bil zaleten oz. porajsan ni panike, če je dobro popravljeno, ampak eni avti so slabo popravljeni.
Član od leta 2004 :)

Uporabniški avatar
MaReX93
Novinec

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a MaReX93 Pe sep 21, 2012 8:08 pm

Buhti točno tako :)
javim kako pa kaj ;)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 25 gostov