@adis: Ma kaki plin...To ima da gre sam na bencin

TrijoAdijo je napisal/-a:OFF:
@adis: Ma kaki plin...To ima da gre sam na bencin![]()
TrijoAdijo je napisal/-a:Počaki še mal z nakupom. Morda bodo še res cestni sklad pri registraciji navili na 500€. Potem bojo take zverine še cenejše...in večja izbira bo)
SašoP je napisal/-a:Teli motorji 4.2 so kar zahtevna zadeva za vzdrževanjeJe pa drugač sam motor bomba, js bi se edino tiptronica izogibu, ker je precej zastarel in počasen. Mogoče bi pa še mal v tujini pogledu za kakšnim ročnim, čeprav uvozne dajatve za tak voz so nore
Mogoče bi bla alternativa kakšen 3.0 V6 quattro, mogoče pa že novejši 3.2 za podoben denar k S4, s tem da maš stroške dost manjše pa še plina nerabš
Je pa za ''povprečnega'' voznika 250KM v A4ki vrh glave, iz lastnih izkušenj govorim
![]()
LP
mire je napisal/-a:Ce si odprt za druge predloge je tukaj par mojih predlogov : http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6569586&show=1, http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6317907&show=1, http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5737458&show=1
adis je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:OFF:
priznam, da mi je avto zaradi plina še toliko bolj zanimiv.
ampak ok bencina pa tudi mora "žgat"![]()
kar se modrega tiče mi je ta nekako "drag" ampak ok, če si ga ogledam me nič ne košta mar ne?
močan bencinar z vgrajenim plinom pride v poštev
Doc_ je napisal/-a:adis je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:OFF:
kar se modrega tiče mi je ta nekako "drag" ampak ok, če si ga ogledam me nič ne košta mar ne?
Jaz sem imel od prinsa sistem... tako da sploh nisi opazu razlike med benzom in plinom...
night je napisal/-a:Tudi ta modri ni newem kaj! Sem ga pogledal, za testno vožnjo so se izogibali, poleg tega je tudi ta avto imel že kar nekaj lastnikov
, tako, da jaz osebno bi se izogibal tudi temu
.
adis je napisal/-a:night je napisal/-a:Tudi ta modri ni newem kaj! Sem ga pogledal, za testno vožnjo so se izogibali, poleg tega je tudi ta avto imel že kar nekaj lastnikov
, tako, da jaz osebno bi se izogibal tudi temu
.
skratka avto izgleda super ( govorim za črni audi) a ima pomankljivosti ( ko se volan premika na desno nekaj "poka" torej ali roke, zglobi itd.. kdo bi vedu).
največji minus je novi davek iz 193 eur na 500 eur ter avto nima zimskih pnevmatik, kar je "dodatni strošek".
po premisleku med drugimi vozi sem opazil Mazdo 6 2.5 bencinar GT oprema, ima kdo izkušnje?
gre se pa za letnik 2008.
ter nevem zakaj ampak še vedno VW je VW pa Passat Variant 3.2 DSG highline oprema.
Sjee je napisal/-a:Hmmmm..torej si stoprocentno prepričan da želiš atmosferca??
Jaaz bi ti kot alternativo rajši predlagal tole(čeprav sem prepričan da te ne gane.) : http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6405617&show=1
Drugače pa Mazda 2.5 GTA bi bila prava, se jih tudi prodaja nekaj, vendar mislim da letniki 2008 rahlo presegajo tvoj budget.
Doc_ je napisal/-a:adis je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:OFF:
Jaz sem imel od prinsa sistem... tako da sploh nisi opazu razlike med benzom in plinom...
Juss11 je napisal/-a: , men osebno nebi vzel avta sz plinom ker ti uničijo zadek ko ti napunijo prostor sz purpeno in tisto ne morš dat nikol več ven, razen če odrežeš tist prostor za rezervno kolo in še skori vsak reče da se mu tista lučka prižiga in da vgrajevalci plinskih naprav ti rečejo da je to normalno, zame že ne mene bi tisto tako motilo, da ti nekaj utripa na armaturki kar nebi smelo. To je moje mnenje, tvoja odločitev.
Po forumu brska: blasfemik in 16 gostov