Badzo je napisal/-a:@tommy, primerjam avto o katerih je govora. Vozil sem pa kar nekaj passatov (2.0TDI 140KM star model, enak model in motor CR, 2.0 110KM BM, 1.6 105KM, 2.0 140KM aktualni passat, 1.8TSI 7ka je pri hiši). Tule je govora o passatu letnika 2008 2.0TDI CR 140KM vs BMW 320d 164Km. In točno te dva primerjam (oziroma pardon, primerjam izkušnje z motorjem ki sem ga vozil v 5ki, 3ke žal nisem peljal (ki pa je od 3ke večji in težji) in passata).
Ne vem zakaj bi primerjal novega passata (tempomat 150 in 6l/100) če je govora o starem!?
Sicer pa si ti začel z agresivnim in zaničevalnim tonom, ko sem napisal, da bi moral BMW imet nižjo porabo od passata. Pravtako sem izpostavil plus passata.
Dejstvo je da ti dlje od vwja ne vidiš in to si dokazal že n-krat. Oprosti ker sem te čustveno prizadel, passat je najboljši avto kar jih je!
~toMmy~ je napisal/-a:Badzo je napisal/-a:@tommy, primerjam avto o katerih je govora. Vozil sem pa kar nekaj passatov (2.0TDI 140KM star model, enak model in motor CR, 2.0 110KM BM, 1.6 105KM, 2.0 140KM aktualni passat, 1.8TSI 7ka je pri hiši). Tule je govora o passatu letnika 2008 2.0TDI CR 140KM vs BMW 320d 164Km. In točno te dva primerjam (oziroma pardon, primerjam izkušnje z motorjem ki sem ga vozil v 5ki, 3ke žal nisem peljal (ki pa je od 3ke večji in težji) in passata).
Ne vem zakaj bi primerjal novega passata (tempomat 150 in 6l/100) če je govora o starem!?
Sicer pa si ti začel z agresivnim in zaničevalnim tonom, ko sem napisal, da bi moral BMW imet nižjo porabo od passata. Pravtako sem izpostavil plus passata.
Dejstvo je da ti dlje od vwja ne vidiš in to si dokazal že n-krat. Oprosti ker sem te čustveno prizadel, passat je najboljši avto kar jih je!
Ti pa znaš nabijat... Nisi napisal, da bi BMW moral imet nižjo porabo, ampak da ima sigurno nižjo porabo, kar po podatkih spritmonitorja za tisto trojko ne drži, za petko pa še toliko manj. Če nekdo eno takšno "gostilniško" ven butne, mi gre pač na jetra. Kaj ima pa to veze s tem, kako dober je Passat oz. kar VW na splošno in kako za vraga lahko iz tega izpeljete takšne neumnosti, pa res ne vem. Me resnično zanima, kje sem napisal, da je Passat najboljši avto, kar jih je oz. kje sem vsaj približno omenil, da je boljši od BMW-ja, ker reees ne vidim, od kod ti to! Če si mi bral misli, te moram razočarat z dejstvom, da ti to ne gre najbolj od rok... res te prosim, da mi razložiš od kod ti takšne trditve.A mogoče izhajajo iz dejstva, da mi dotični Passat (sploh limuzina) oblikovno ni najbolj všeč? Ali pa mogoče zato ker sem za tega, ki mi stoji na dvorišču, že večkrat povedal, da pokuri več od primerljive Vectre (oba 1.9 dizla, oba 2003) in celo podal podrobno primerjavo? Res me zanima...
Čisto lepo sem napisal, da sta si avtomobila tako različna, da se ne bi smel bit problem odločit, katerega vzet. Edino kar je bilo ob tem postu mišljeno "med vrsticami", je to, da mi ni jasno, zakaj nekdo, ki si očitno želi BMW-ja, doda v izbor veliko manj športnega/bolj praktično usmerjenega, bolj dolgočasnega oz. zadržanega Passata, ki med drugim nima niti nekega imidža (vsaj po mojem mnenju). To je približno tako kot da bi si zaželel mehiške hrane in si potem naročil dunajski in pomfri, enostavno se mi ob takšni prevladujoči želji ne zdi razumljiv tak kompromis, če se temu sploh lahko tako reče.
In glej ga zlomka, ravno iz tega razloga sem predlagal Mazdo6, ker cenovno bolj ustreza kriterijem, ima malo bolj športno noto in bolj izrazit izgled. Ampak ja, zato ker se nisem strinjal s tvojo "lažjo", sem avtomatsko koval Passata v zvezde...
BCresnik je napisal/-a:Hvala vsem za debato...
Najprej naj pripomnem da glede porabe pol ali 1 liter gor ali dol se ne obremenjujem. Vseeno pa zanimiv pogovor. :P
Drugače pa pri Fordu nisem mislim točno tega vozila ampak pač avto kot tak.
V vsakem primeru me najbolj mika BMW, a kot že rečeno pri VWju (ali Audiju) lahko veliko bolj izčrpno in detajlno pregledam vozilo in dobim domala vse podatke ter popust pri servisih, verjetno pa tudi novejšega in z manj kilometri.
Audija pa sta mi npr zanimiva tale 2:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6562751&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6351837&show=1
hahehihoh je napisal/-a:
Mislim, da bi BMW 320d moral dobiti kar dobrega l. 2007 za 11-13 tisoč.
sašo5 je napisal/-a:hahehihoh je napisal/-a:
dober oz. odličen je tisti, ki sem ga linkal na prejšnji strani_ampak "ebiga" cena temu primerna.....
sašo5 je napisal/-a:hahehihoh je napisal/-a:
dober oz. odličen je tisti, ki sem ga linkal na prejšnji strani_ampak "ebiga" cena temu primerna.....
jack86 je napisal/-a:Audija sta defenitivno predraga. Prjatu ga je lani kupil direktno od prvega lastnika (2006, 2.0tdi, 120.000km) za 10.000€.
Lani sem bil v isti dilemi kot ti. Passata sem kmalu črtal, bmw je po pogajanjih z boljšo polovico odpal (menda je spredaj grd, pa še zmer ne vem zakaj), na koncu sem pristal na 9-3.
Če ni pogoj, da je nemc poglej še kaj v tej smeri: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6522592&show=1
ali pa kak S60. Danes bi se enako odločil. Drugače pa po tvojih trenutno podanih kandidatih BMW.
~toMmy~ je napisal/-a:jack86 je napisal/-a:Audija sta defenitivno predraga. Prjatu ga je lani kupil direktno od prvega lastnika (2006, 2.0tdi, 120.000km) za 10.000€.
Lani sem bil v isti dilemi kot ti. Passata sem kmalu črtal, bmw je po pogajanjih z boljšo polovico odpal (menda je spredaj grd, pa še zmer ne vem zakaj), na koncu sem pristal na 9-3.
Če ni pogoj, da je nemc poglej še kaj v tej smeri: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6522592&show=1
ali pa kak S60. Danes bi se enako odločil. Drugače pa po tvojih trenutno podanih kandidatih BMW.
Glede sprednjega konca tega letnika serije 3 se kar strinjam s tvojo boljšo polovico!Zakaj? V živo bi najlažje razložil, je pa bistvo v tem, da mi linije zgledajo rahlo skregane...
TrijoAdijo je napisal/-a:Pri Radanovičevem BMW-ju.............
TrijoAdijo je napisal/-a:
Lahko predlagam tole?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6510191&show=1
Avto poznam...in dam roko v ogenj, da je tak kot piše v oglasu.
hahehihoh je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:jack86 je napisal/-a:Audija sta defenitivno predraga. Prjatu ga je lani kupil direktno od prvega lastnika (2006, 2.0tdi, 120.000km) za 10.000€.
Glede sprednjega konca tega letnika serije 3 se kar strinjam s tvojo boljšo polovico!Zakaj? V živo bi najlažje razložil, je pa bistvo v tem, da mi linije zgledajo rahlo skregane...
Saj razumemo. Manjka mu pač VW znakec...
TrijoAdijo je napisal/-a:Pri Radanovičevem BMW-ju me čudi to, da ga beemvejaši še niso razgrabli,če je res tuk dober :P:P
Lahko predlagam tole?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6510191&show=1
Avto poznam...in dam roko v ogenj, da je tak kot piše v oglasu.
TrijoAdijo je napisal/-a:Kdaj ni naredilo tehničnega?
~toMmy~ je napisal/-a:
Zakaj ste izbrisali moj post? Zato ker sem mu rekel, da je i****? ...