Oglašam se prvič, ker ne morem biti več v ozadju in gledati, kako folk še vedno kupuje peugeote HDi in jih potem 1 mesec stare vozijo z vlečno službo nazaj na servis.
Takole: Imam tud sam peugeota 307 2,0 HDi z vso opremo, l.2001, prva registracija 03/2002, danes prevoženih 60.000 km. Kupil sem ga pri Avtohiši Kavčič, Milje, Visoko pri Kranju za takrat preračunano 19.100 Eur. In potem se je začelo..
Garancijski pregled pri Kavčiču po 10.000 km še vse OK. Redne menjave žarnic kratkih luči vsakih 15.000 km oz. na pol leta. 11/02 po 8 mesecih me kličejo na servis zaradi dograditve programske opreme – računalnik. Še drugič nas kličejo na servis – menjava volanske ključavnice. Malo pred iztekom garancije začne svetiti lučka »Preprečevanje onesnaževanja« - odpeljem k Kavčiču, ga priklopi na računalnik, lučka ugasne. Naslednji dan lučka ponovno sveti – ponovno se dogovorim za kontrolo, Kavčič izvede isti postopek. Še tretjič se zgodi isto, nato le povejo, da bo treba zamenjati filter trdih delcev (FAP). Čakal sem ga približno 2 meseca, potem avto odpeljem tja, zamenjajo FAP. Pridem drug dan po avto – lučka FAP sveti! Se zapeljem direkt pred vrata in vprašam mojstre, če bo lučka kar naprej svetila. Malo vžiga in ugaša avto, a lučka ne ugasne: »Ja, veste, smo mislili, da ne bo treba zamenjat še senzorja, kot pri ostalih modelih 206, 406.. bo treba zamenjat še senzor, ta pa je v Kopru in bo v 2 dneh tu.« Še četrtič ali petič se potem pripeljem k Kavčiču zaradi iste napake.
V tem času sem se začel ozirati po drugem servisu. Za probo grem na Modri lev, ker mi ni delal alarm (verjetno ga je Kavčič kdaj pomotoma izključil). Naslednji vmesni pregled z menjavo olja sem delal že pri Modrem levu (35.000 km).
Pri 41.000 km moj mehanik slučajno ugotovi, da je izteklo olje servo volana. Jaz nič opazil, ker se je to zgodilo postopoma.
Pri 42.000 km redni servis, menjava filtrov. Nato so začele piskat prednje zavore – moj mehanik mi je dav notr zavore ATE, ki ne piskajo. Pri 46.000 km avto obstane, nobena prestava ni več poganjala. Naložimo avto na prikolico in odpeljemo na Modri lev – menjava vztrajnika in sklopke, obnovitev sklopke??? – 260k. Še dobro, da mi je moj mehanik posodil staro R5 za 1k na dan. Na Modrem levu sicer reče, da je tovarna priznala napako na materialu vztrajnika, vendar je 1-letna garancija potekla in plačam vse jaz. Tako mi je napisal tudi uvoznik. OK, rečem, zdej naj avto pol leta dela
Vendar ne, naenkrat mu je zmanjkovalo hladilne tekočine. Peljem na vmesni pregled 50.000 km, kjer sploh ne opazijo, da je malo manjka. Nato jo nalivam sam – pribl. 2 deci /mesec. Na rednem servisu 57.000 km z menjavo olja nato naročim, naj pogledajo, zakaj izgubljam hladilno. Pravi Modri lev, da ni nič narobe, ne pušča, samo malo so jo nalili. Nato čez 2 tedna grem izredno dol, naj odpravijo napako – zamenjajo ekspanzijo – 15k, nato pa avto dela lužo že v garaži, kar prej ni (prej je med vožnjo ven metalo). Še tretjič grem dol, da se zmenimo za servis in nadomestno vozilo – ker nisem bil sam, smo se hitro zmenili

- Ko dogovorjenega dne nato pripeljem avto dol, nadomestnega avto ni bilo. Po dveh urah čakanja (prišel sem sam) mi povejo, da oseba, ki naj bi vrnila nadomestni avto, rezerviran zame – ga ni vrnila in da me pokličejo, ko bo avto pri njih. Niso poklicali 10 dni (ko so jih verjetno iz uvoznika poklicali, da sem dal dopis zaradi vztrajnika), in da naj bi jaz pripeljal avto na servis čez 5 6 dni, ker prej žal ni nadomestnega avta. Zahvalil sem se za sodelovanje, ker sem ta čas že izbral tretji servis, kjer mi trenutno odpravljajo to napako – menjava tesnila na glavi motorja, brušenje glave – najmanj 100k – napaka se pojavlaja na nekaterih HDi motorjih l. 2001.
Tako.. nisem omenjal poti in problemov, ki sem si jih povzročil sam, zaradi homologacije dodatne opreme – to je že druga zgodba.
Oglasite se še ostali lastniki peugeot HDi-jev, ker imate verjetno podobne probleme.
LP