Sem danes šel na ogled in "preizkus" bmwja....in sem rahlo "razočaran" ker mi ni potegnil...
Nisem picajzlast človek, vendar me je pa tle preveč stvari, lahko tudi rečeš brezveznih zmotilo....desna luč znotraj zamegljena, se nabira not voda al kaj jst vem, najbolj pa me je "odtegnilo" to, da je avto rabil 10 min polne ventilacije, da so se šipe odmeglile, po zadnji šipi iz notranje pa ornk mokro, ne par kaplc sem in tja, ampak konkretno mokro steklo z notranje strani....ne vem a je to posledica zunaj stoječega avta, ki naj bi "počival" cca en mesc v tem mrazu al pa strešno okno "pušča" in se nekje not voda nabira.
Peljal sem ga, pelje se pričakovano lepo, šalta se malček "čudno" oz. ni vsaj zame dovolj točna "ročka" sploh za v 5 prestavo dat, skoči raje v tretjo...priganjal ali vrtel ga nisem nič, ker se ni dovolj ogrel še do časa, tko da se niti nisem matral, nisem pa opazil nobene utripajoče lučke za "traction" control, pri sunkem speljevanju oz. na pesku ko podrsijo kolesa...to bi se morala lučka takrat najbrž prižgat takrat ko sklaplja al se motim?
Uglavnem škoda, sicer avto za moja merila zgleda OK vendar sta me te dve malenkosti s pretiranim rosenjem, predvsem znotraj avtomobila zmotile...al pa si ga sploh ne želim tkao močno, da bi brezglavo šel v menjavo kaj jst vem

Ne dvomim, da je avto mehansko v odličnem stanju vendar kot pravijo, boljše en dober avto spustit kot enga slabga vzet

lp,
Jure