Brutal-BMW je napisal/-a:Pugi ti povem, da BMW 325i je mašina kot se gre, avtomobil vleče neverjetno 4 prestava čez 200 km/h, peta prestava do konca..., avtomobil je narejen za luksuzno športno vožnjo v ovinkih se drži kot priliman, sam ko pa enkrat izklopiš elektroniko se pa kaj hitro zgodi da zapelješ s cestedrgač pa poraba okol 9 litrov...
nebivedu je napisal/-a:Mako ni res - sam imam 17 let starega japonca (vprašaj Nu-NRG-ja kakšen zgleda - on ga je u živo vidu) - sam ta firma japoncev še ni v svojem razvoju dizla nardila, k bi ga kot osebni avto prodajala. Osebno se mi je smrad nafte zameril, pa tisto hvalisanje dizelašev - "men žre pa sam 5 litov, pa imam 1.9TDI golfa", pol ga pa vidiš k po avtocesti vozi 80 pa po navadni cesti 30 do 40, da se mu neb turbina vklopila, gume ma gor 165/70/13, da bo ja poraba manjša. S tako vožnjo imam jst na bencinarju tut tok al pa še manj porabe. Pa ni mi treba poslušat ropotanja mašine in manj problemov je z bencinarji ko so enkrat stari čez 15 let.
LP
Nebivedu
alexpag je napisal/-a:Aha pugi, to so pa v6 mašine, jo mamo doma, pa ne gre več od hiše, je 3.0 kur pa okol 11l, pa brez skrbi, ga ne šparamo. Sicer pa kupcu tvojega pugita priporočaj naš forum, da ga bomo še kdaj vidl.
nebivedu je napisal/-a:Osebno se mi je smrad nafte zameril, pa tisto hvalisanje dizelašev - "men žre pa sam 5 litov, pa imam 1.9TDI golfa", pol ga pa vidiš k po avtocesti vozi 80 pa po navadni cesti 30 do 40, da se mu neb turbina vklopila, gume ma gor 165/70/13, da bo ja poraba manjša. S tako vožnjo imam jst na bencinarju tut tok al pa še manj porabe. Pa ni mi treba poslušat ropotanja mašine in manj problemov je z bencinarji ko so enkrat stari čez 15 let.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov