Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
a4
Uporabnik

Re: KATERI AVTO-prosim pomoč

Napisal/-a a4 So jan 26, 2013 7:39 pm

mislim da ti octavia da še največ prostora, res pa da je draga.

si že sploh šel katerega pogledat v živo ?

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a soso So jan 26, 2013 8:47 pm

Moje mnenje je, da z nobenim od teh ne moreš zgrešit! Vsi so OK. Jaz bi z vsemi šel na testno vožnjo in se odločil za tistega, ki bi me najbolj prepričal glede vožnje in udobja.
Moj vrstni red bi bil:
- astra
- megane/focus
- octavia ( najmanj vizualno všeč, najdražja)

lp
AH NI NAM LAHKO!

Uporabniški avatar
emozul
Poznavalec foruma

Napisal/-a emozul Ne jan 27, 2013 8:30 am

Ja seveda sem jih šel vse pogledat.
Focus se mi zdi najmanjši, opel je malo nepregleden, megan notri (meni osebno ni najlepši), octavia daleč najprostornejša pa sama notranjost tudi najlepša, vendar pa je najdražji.
Sama vožnja pa meni najboljša pri fordu.

Takšni so moji prve ocene.

LP

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Ne jan 27, 2013 1:03 pm

sašo5 je napisal/-a:
čare je napisal/-a:Carsko,spet en ki ne priznava drugega kot VW koncern.Glede na začetne težave 2.0 TDI-ja tud ta ni nek biser tko da pojdi probat vse in nabavi kar tebi najbolj odgovarja.Konec koncev kupuješ nov avto.

kupil bo nov avto(vsaj tako je napisal) in tukaj je torej pri "julki" govora o CR motorju, ki dejansko od začetka (konec 2007) pa do danes ne povzroča naspram prejšnjih PD motorjem, nobenih niti najmanjših težav - določeni primerki v A4 so že pri 300.000km ali celo prek....

Zdej, kaj je bolje kaj slabše, je stvar okusa in popolnoma irelevantno govorit_zapelji se in odloči kaj ti najbolj odgovarja...

Ne morem,da ne bi:

Švaba je švaba...najboljša je slaba :P Najslabši ford je boljši kot najboljša švaba :P
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov