Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Fishman
Nov uporabnik

Re: Avtomobil za mlado družino

Napisal/-a Fishman Po jan 28, 2013 2:55 pm

Dobro ohranjen enoprostorec ??? Espace 2.2 ??? C8,p807 ???
Vsekakor bi blilo dobro imeti dobro ohranjenega enoprostorca vendar so vsi večinoma uporabljeni za transport ali kot družinski tako da so krepko zdelani.

Ares
Novinec

Napisal/-a Ares Po jan 28, 2013 3:43 pm

Lahko samo rečem, da več je prostora bolje je. To pol rata ene šare, ki jo je treba tovorit.

Na tvojem mestu bi gledal samo karavane in enoprostorce. Vse ostalo kar pozabi, oz. ti bo žal čez čas.

bluesman
Novinec

Napisal/-a bluesman Po feb 11, 2013 8:45 am

Skoraj vsi, ki so napisali, da ni potrebe po večjem avto so za tem napisali, da dajo trugo na avto. :roll:

Meni je naprimer bolje, da ne rabim dajat truge na avto, ampak vse lepo vržem v prtljažnik in se peljem. Če ima človek denar, da kupi večji avto, naj ga pač kupi. Ne vem zakaj je potrebno toliko filozofirat o vsem drugem razen o izkušnjah glede prostrnosti in tistemu, kar človeka zanima.

Jaz vozim megana grandtoura in je prostora glih prav. En otrok in žena. Jaz sem že dolgo tega obupal, da bi ženo pripravil do tega, da pakira ekonomično. ;) Voziček ima velike gume in tudi zložen rabi nekaj prostora. Mali je star tri mesece in rabi poleg še hrano, plenice in ostalo opremo. Ko bo večji pa bo rabil druge stvari, tako da tu ne vidim kakega posebnega problema. Naslednji avto bo istega razreda, odvisno od cene, jaz bom gledal za karavanom, ker je uporaben tudi, ko se sam kam peljem. Recimo kolo ne rabim rasztavit na prafaktorje. Meni pač ne sede, da bi kolo vozil na avtu. Raje ga dam v avto (podrem sedeže) in se peljem.

Mislim, da bom počakal do novega golfa varianta. Renault mi je dobro služil, vendar ga ne bom več kupil.

gunner93
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a gunner93 Po feb 11, 2013 8:46 pm

js bi si pogledal Škode roomster ali pa yeti in pa Seat altea . poznam dve družini z roomsterjem in so oboji zadovljni.
Seat Ibiza SC 1.4 16V :)

Uporabniški avatar
RedBaron
Poznavalec foruma

Kraj: Med Velenjem in Slovenj Gradcem

Napisal/-a RedBaron Pe feb 15, 2013 2:13 pm

Mi smo 4 (zaenkrat :) ) in smo nabavli S-max. Zadeva je super, tako kar se prostora tiče, kot vožnje same.

Ampak, če hočeš bolj "mali" avto, potem bi jaz vsekakor gledal enoprostorce, ker ko se enkrat navadiš enoprostorca, je to to, jaz bi zelo težko šel nazaj na neko nizko limuzino.

Moji predlogi so: Scenic, C-max, Touran, P 5008, C4 picasso, mogoče tudi kak berlingo ali kangoo...
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: weasel in 12 gostov