Skoraj vsi, ki so napisali, da ni potrebe po večjem avto so za tem napisali, da dajo trugo na avto.
Meni je naprimer bolje, da ne rabim dajat truge na avto, ampak vse lepo vržem v prtljažnik in se peljem. Če ima človek denar, da kupi večji avto, naj ga pač kupi. Ne vem zakaj je potrebno toliko filozofirat o vsem drugem razen o izkušnjah glede prostrnosti in tistemu, kar človeka zanima.
Jaz vozim megana grandtoura in je prostora glih prav. En otrok in žena. Jaz sem že dolgo tega obupal, da bi ženo pripravil do tega, da pakira ekonomično.

Voziček ima velike gume in tudi zložen rabi nekaj prostora. Mali je star tri mesece in rabi poleg še hrano, plenice in ostalo opremo. Ko bo večji pa bo rabil druge stvari, tako da tu ne vidim kakega posebnega problema. Naslednji avto bo istega razreda, odvisno od cene, jaz bom gledal za karavanom, ker je uporaben tudi, ko se sam kam peljem. Recimo kolo ne rabim rasztavit na prafaktorje. Meni pač ne sede, da bi kolo vozil na avtu. Raje ga dam v avto (podrem sedeže) in se peljem.
Mislim, da bom počakal do novega golfa varianta. Renault mi je dobro služil, vendar ga ne bom več kupil.