peroRS je napisal/-a:muc397 je napisal/-a:Touran je star 9 let,.........lahko bi bil pa bolj zanesljiv. Je že crknila kakšna zadeva.
A res?
Naj se javi lastnik 9 let starega avta, ki mu ni nikoli nič crknilo
dottore je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:muc397 je napisal/-a:Touran je star 9 let,.........lahko bi bil pa bolj zanesljiv. Je že crknila kakšna zadeva.
A res?
Doma imamo toliko starega Kalosa, 53.000 km. V vseh letih sta bili menjani le dve žarnici (od tega ena včeraj-zadnja desna luč). Drugo NIČ.
Gosic je napisal/-a:Glede tistega, naj se javi nekdo ki v 9tih letih ni čisto nič 'crknilo'. Očetova Kia Sephia 1.5 bencinar, ima jih 200.000, stara 13 let. Do sedaj je bila menjana vodna pumpa pri 120.000km, tako kot je pisalo v servisni knjižici.
Renault Co je napisal/-a:Mogoče bi bilo dobro pogledat še, za opel zafira tourer , baje zelo udoben avtomobil.
peroRS je napisal/-a:muc397 je napisal/-a:Touran je star 9 let,.........lahko bi bil pa bolj zanesljiv. Je že crknila kakšna zadeva.
A res?
King1 je napisal/-a:Če že med tema dvema pol gre moj glas touranu. Kak liter prtljažnika več sabo vozit ni nič slabega.![]()
lp
maniaxxx je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Če že med tema dvema pol gre moj glas touranu. Kak liter prtljažnika več sabo vozit ni nič slabega.![]()
lp
golf ima večji prtljažnik od tourana
King1 je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Če že med tema dvema pol gre moj glas touranu. Kak liter prtljažnika več sabo vozit ni nič slabega.![]()
lp
golf ima večji prtljažnik od tourana
Ja itak ja.![]()
lp
~toMmy~ je napisal/-a:Je pa po drugi strani lega na cesti pri Touranu slabša zaradi višjega težišča.
Jaz bi se še vedno nagibal k Golfu enostavno zato, ker gre za generacijo novejši avto.
Gricko je napisal/-a:In avto (enoprostorec) je za veliko stvari zakon!!!....tudi tist prostor v višino, se dostikrat zafila (prevoz kake mize, omare.....brez da jo moraš podreti!!
Po forumu brska: weasel in 15 gostov