ekipa1 je napisal/-a:Tako, sem opravil nekaj testnih voženj. Sem preveril tudi Mazdo3, pa je malo predraga za mene. Sem se že skoraj odločil za Opel Astro, ki me je na teh testnih vožnjah še najbolj prepričala. Sedaj sem pa malo začel brskati tudi glede C4. Razmišljam o e-HDI 1.6, 110 KM, seduction Bi prosil še za kakšno mnenje glede tega avta, če ima kdo izkušnje z njim?
Marek_ je napisal/-a:C4 je zelo soliden avto
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7198531&show=1
maniaxxx je napisal/-a:ekipa1 je napisal/-a:Tako, sem opravil nekaj testnih voženj. Sem preveril tudi Mazdo3, pa je malo predraga za mene. Sem se že skoraj odločil za Opel Astro, ki me je na teh testnih vožnjah še najbolj prepričala. Sedaj sem pa malo začel brskati tudi glede C4. Razmišljam o e-HDI 1.6, 110 KM, seduction Bi prosil še za kakšno mnenje glede tega avta, če ima kdo izkušnje z njim?
Motor je isti kot v mazdi in focusu, če ti avto kot tak ustreza je OK nakup....koliko denarja pa pride tak citroen dandanes?
ekipa1 je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:ekipa1 je napisal/-a:Tako, sem opravil nekaj testnih voženj. Sem preveril tudi Mazdo3, pa je malo predraga za mene. Sem se že skoraj odločil za Opel Astro, ki me je na teh testnih vožnjah še najbolj prepričala. Sedaj sem pa malo začel brskati tudi glede C4. Razmišljam o e-HDI 1.6, 110 KM, seduction Bi prosil še za kakšno mnenje glede tega avta, če ima kdo izkušnje z njim?
Motor je isti kot v mazdi in focusu, če ti avto kot tak ustreza je OK nakup....koliko denarja pa pride tak citroen dandanes?
Sem šel danes še v živo pogledat ta C4. Deluje, kar v redu in sem se naročil za testno vožnjo, da vidim, kako se obnese na cesti.
Cena je pa dokaj sprejemljiva:
Dizel e-HDI 115 Km selection je 16940€ pri financiranju pa še od 500 do 1000€ cenejši plus dodatna garancija še eno leto.
Najbolje opremljeni Exclusive pa 17930€.
Malo me vseeno žre, ker gre za Citroena in me ljudje kar svarijo, da se pogosto kvarijo...
~toMmy~ je napisal/-a:A si se naveličal pomanjkanja konjev?
maniaxxx je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:A si se naveličal pomanjkanja konjev?
![]()
![]()
![]()
sašo5 je napisal/-a:temo si oprl že na začetku marca, avta še nisi izbral, tavaš nekje v "temi" zastopiš na tehniko se tudi bore malo, ti svetujem, da si izbereš takega, ki se ti vizualno najbolj dopade, kar se tiče pokvarljivosti, je pa relativna stvar oz. čista sreča-neglede na znamko....
Od tega, kar si si ti zamislil, bi brez obotavljanja vzel Astro z novim 1.7 130 konjskim dizlom.....
tomzzi je napisal/-a:
Bom pa še jaz vprašal nekaj. Kaj si mislite o novem Leonu? Če primerjam Leon-a in Astro se mi zdi na papirju vsaj kar se tiče zmogljivosti Leon boljši.
Nisem pa prepričan kako je glede kakovosti razlike med omenjenima.
sašo5 je napisal/-a:temo si oprl že na začetku marca, avta še nisi izbral, tavaš nekje v "temi" zastopiš na tehniko se tudi bore malo, ti svetujem, da si izbereš takega, ki se ti vizualno najbolj dopade, kar se tiče pokvarljivosti, je pa relativna stvar oz. čista sreča-neglede na znamko....
Od tega, kar si si ti zamislil, bi brez obotavljanja vzel Astro z novim 1.7 130 konjskim dizlom.....
emozul je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:temo si oprl že na začetku marca, avta še nisi izbral, tavaš nekje v "temi" zastopiš na tehniko se tudi bore malo, ti svetujem, da si izbereš takega, ki se ti vizualno najbolj dopade, kar se tiče pokvarljivosti, je pa relativna stvar oz. čista sreča-neglede na znamko....
Jaz imam 1.7 130 KM.
Avto se pelje solidno, mogoče še vedno premalo konjev za tako težko "kravo".
Poraba realna 6.5, vendar ga ne šparam.
Avto je za moj okus res lep, tako zunaj kot notri, vendar pa lahko rečem, da ne najbolj zanesljiv.
Gatsu je napisal/-a:Kaj pa Škoda Octavia Edino kar tukaj manjka je tempomat. Vsega ostalega, predvsem pa prostora v prtljažniku je pa na pretek. Če bi ti bil prešvoh ga pa pelješ na chiptuning in je.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov