Ma ja sej vem noooo

da ima tudi Nissan noter Renojev motor...ampak naj bi po letu 2004 bilo to zrihtano z napakami turbine. Isti letnik ima kolega Primero in mu dela kot ura, zdaj ima na števcu 270k km.Je pa res, da je pri 195k km menjal turbino, ker je začela žvižgati. U bistvu me je on prepričal naj še kakšen primerek tega avta pogledam, pa itak avto vedno peljem in imam s sabo mehanika. Zato pa sem razočarana, ker samo še odkimava z glavo. Astrica je meni zelo všeč in če bi kupovala samo zase, bi si vzela tak avto. Moj pa ni preveč navdušen, ker je velik 1,96 in ima raje malo večje avte. Samo budget imava pa res omejen, ker tale dogodek ni bil ravno v planu.
Jaz sicer lepo vozim...pod prisilo

(umirjeno odkar imam otroka), sicer pa imam bolj težko nogo in sem punca, ki obožuje avtomobile. Doma nama stoji stara sedmica, ki je res strup od avtomobila in ko bo malo več financ jo bomo do konca zrihtali. Za zraven pa rabim umirjen velik družinski avto.
Mogoče mi je tale Astra malo premajhna, sicer pa lepa. Priznam Oplov sploh nisem gledala. No pa dajmo še malo. Jutri bom poklicala omenjene lastnike, ker me veseli, da ste mi v pomoč

Hvala. Samo res nisem tip ženske, ki kupuje po sliki. Pač gledam, gremo poskusit in gremo naprej. Kakšen avto gremo pa res samo iz firbca, ker imam nekaj zmenjeno na tistem koncu in da se ne vozim 100X isto relacijo. Res ste pridni, hvala