black je napisal/-a:Napram mk1 so odpravili rjavenje robov vrat.
ManIAK je napisal/-a:No, danes kupil focusa iz oglasa pri reberniku. Vse kul, le malček problemov z rjo. Tema se lahko zaklene, lahko pa se nadaljuje debata, če bo kdo kdaj v podobni dilemi.
P.s. pozna kdo kakšnega ličarja, ki bi za neko normalno ceno porihtal pragove in ne računal miljon za to delo?
ManIAK je napisal/-a:Celje - Sl. Konjice.
No, po prevoženih 500km tudi sam precej zadovoljen s samim motorjem v avtu. Sicer sem glede avta naknadno ugotovil neke zadeve, ki so mi bile ob nakupu prikrite, ampak zaenkrat o tem nebom, bom prej poklical k reberniku, da vidim kaj se bomo dogovorili.
Drugač pa motor, menjalnik in podvozje zaenkrat res presenečajo. Motor je za svojih 100hp RES lepo prožen, v nizkih vrtljajih povsem zadovoljivo vleče za vsakodnevno vožnjo, vbistvu ga čez 3000rpm sploh ne rabiš priganjat. Podvozje in volan delujeta zelo Fordovsko usklajeno. Sicer napram francozem sta malenkost trša, ampak neprimerno bolj direktna in ti posredujeta kup informacij iz ceste. Pravi bombonček v tem avtomobilu pa je za moje pojme menjalnik. Prestavlja se hitro, natančno, hodi so kratki... Sem si lastil cli rs200, 2010 letnik in menjalnik niti približno ni tako lepo delal kot dela na tem fordu. Zaenkrat zadovoljen..
kamal je napisal/-a:Kaj mislite o tem avtu. Zanima me predvsem motor. http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7277393&show=1
MORDOR je napisal/-a:kar pripomore k odlični prožnosti v vsem območju vrtljajev.
MORDOR je napisal/-a:Na pamet govoriš,saj očitno vozila s tem motorjem še nisi vozil ter ga prosim ne primerjaj z oplovim,ker ni primerljiv ter bistveno slabše odziven.Ta motor je res atmosverc a je opremljen s ti-vct tehnologijo odpiranja sesalnih ter izpušnih ventilov,kar pripomore k odlični prožnosti v vsem območju vrtljajev.Za fokusa je pravzaprav kot ustvarjen ter ga žene brez težav.Je originalni fordov motor ter zelo zanesljiv.Jaz osebno ga toplo priporočam.
golfko di zlodko je napisal/-a:MORDOR je napisal/-a:Na pamet govoriš,saj očitno vozila s tem motorjem še nisi vozil ter ga prosim ne primerjaj z oplovim,ker ni primerljiv ter bistveno slabše odziven.Ta motor je res atmosverc a je opremljen s ti-vct tehnologijo odpiranja sesalnih ter izpušnih ventilov,kar pripomore k odlični prožnosti v vsem območju vrtljajev.Za fokusa je pravzaprav kot ustvarjen ter ga žene brez težav.Je originalni fordov motor ter zelo zanesljiv.Jaz osebno ga toplo priporočam.
Spoštovani MORDOR!
Naj omenim, da nikakor ne govorim na pamet in tja nekaj v tri dni.
Vozil sem astrina H motorja 1.6 (Twinport), in sicer v izvedbi 100 konjev in 116 konjev. In vem, kaj govorim. Kar pa se tiče prožnosti motorja, poskusi enega izmed turbobencinskih agregatov, pa ti bo vse takoj jasno. Takšnega si pa lastim in vem, da se klasični atmosferski agregat, bodisi v astri, citroenu ali pa v fordu, z njim pač ne more primerjati. Zato pa sem predlagal inačico Ecoboost, ki pa se s TSI-jem lahko primerja.
Lp!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov