Zdravo!
Sem imel že 2x podoben primer in prav tako so me našli na avto.net!
Prvič je bila ena ženska,ki mi je poslal natanko isto sporočilo kot tebi,bilo je mamljivo ampak sem rekel NE!
Drugič je bil človek z imenom Captain Lawson Cole,ki je itak umrl nekje v letu 1940
ampak sem se malo bolj zavzel za prodajo avtomobila in mu odpisal mail.
Nazaj sem dobil sporočilo,da je trenutno na ladji in da bi plačal preko paypala,
izgovoril-zlagal sem se da nemorem imeti računa zaradi raznih davčnih stvari ki jih nisem poravnal v preteklosti
in da bo najbolje da denar prinese osebno ali nekako pošlje po pošti.
Na koncu sva prišla do tega,da bo denar v SLO prinesel nekakšen španski diplomat,
ki mu moram zagotoviti za eno noč prenočišče ki ga plačam jaz.
Rekel je,da mi bo prinesel škatlo v kateri bo denar in katero bo kasneje prevzel gospod kapitan kar sam
ter dal meni denar za avtomobil in stroške,on je rekel da bo namreč imel tudi kodo katero bo vtipkal
da se bo škatla odprla. KO SEM BRAL TAKŠNE STVARI SEM SE DOBESEDNO VALJAL PO TLEH
Kmalu zatem me je prosil za mobilno številko in rekel da me pokliče ko bo španski diplomat prispel v SLO!
Rezerviral in plačal sem 1 noč v hotelu,obvestil o tem tudi 2 prijatelja pri policiji in naslednji dan prejel klic od KAPITANA da je diplomat prispel v Slovenijo,
vprašal sem ga kje se nahaja in kaj storiti sedaj,rekel je naj mu sporočim točen kraj-naslov hotela in ko bo on pripravljen da preda škatlo me zopet kapitan pokliče!
Bilo je proti večeru okoli osme ure,bil sem prestrašen kot zajec a še vseeno dovolj pogumen za prevzem!
Pridem do hotela v preprostor in videl človeka z škatlo in šel mimo njega,nato sta ga prijela kolega in kaj je bilo naprej nebomo govorili!
Fantje so rekli da je diplomat kasneje prejel klic od svojega šefa-verjetno kapitana in mu potrdil da je vse vredu,nakar drugi dan prejmem klic od kapitana ki mi je rekel,
da pride čez 3 dni v Slo z kodo in odklene škatlo ter da denar za avtomobil.
NIKOL ME SPLOH NI VPRAŠAL KAKO JE Z PAPIRJI AVTOMOBILA,ALI JE VSE VREDU Z NJIM TER KAM GA BO SPLOH NATOVORIL ALI KAJ PODOBNEGA!!!
SAM SEM GLEDE PAPIRJEV BIL TIHO IN AVTO SEVEDA NI BIL ODJAVLJEN IZ PROMETA ALI KARKOLI DRUGEGA!
Torej,po telefonu je rekel da prihaja čez 3 dni in da moram tudi njemu zagotoviti prenočišče,seveda smo sobo rezervirali da nebi postalo sumljivo!
Na dan njegovega obiska je sporočil da čaka v predprostoru hotela z in da bova odšla v njegovo sobo da mi da denar,
ko sem prišel tja se je človek resnično pojavil in ko sva se začela pogovarjati sem dobil čuden občutek glede njega in kaj kmalu potrdil svoje sume!
Najprej je zahteval vse papirje avtomobila in rekel da drugi dan vse potrebno urediva,povedal sem mu da mi nikoli ni omnil papirjev in zaradi tega jih tudi nisem pripravil,
postalo je malo napeto in BUM!
V škatli je bilo denarja za 22.000 EUR od tega 21.000 Eur ponarejenih!
In kar se mi zdi najpomembneje,BILA STA OBA SLOVENCA!!!
Hvala za prijatelja pri policiji za korektnost in odzivnost!
POMOJE PRVI IN ZADNJI NAJBOLJ NAPET DOGODEK V ŽIVLJENJU!