frooteg je napisal/-a:.com je napisal/-a:1.6 16V bencinar s 100km+ nikoli ne bo in nikoli ni pil 6l, razen če se voziš 70km/h po ravnini...ali pa v garaži![]()
drugače je pa poraba 8l, ker ga je treba konkretno priganjat....
Priganjat ? Kot sem napisal 6-8 ( kaj ti ni jasno??? Pametn ? ) je vse odvisno od stila vožnje, za 8l morš bit pa že mal talenta
Očitno ti vožnja dela probleme. Sam imam na identičnem avtu povprečno 6,5 ( po BC ) , tako da se zamisli malo kaj govoriš, ali pa kako voziš![]()
BTW. : Not the point here !!!
LP M .
Prosim, ne me izivat, da ti prilepim vse možne dokaze, da ti lažeš... ker na koncu se boš samo ti osramotil...
PSA ne zna narediti bencinskega motorja, ki bi imel zmerno porabo...
in to, kar ti prodajaš, so buče in ostala zelenjava, katera sodi na tržnico in ne v to temo...
ker avtor CILJA NA NIZKO PORABO
in tu odpade 90% bencinarjev...
Kaj meni ni jasno? to, da želiš napeljati človeka, da bo kupil dokaj potraten motor, če se normalno vozi po omejitvah... Če se pa jajcaš, pa lahko dobiš 7l ven...
Stil vožnje? ti povem, da na passatu variant 2.0tfsi z 240KM imam porabo 7,8l na 6000km? torej nekako že znam voziti...
praviš na koncu not the point? Seveda je, ker išče nizko porabo...
p.s. nažalost je v familiji takle motor 1.6 16V 110km alikolikorpačže ... na relacijah pri 90kmh bo poraba res 6.5l, takoj ko pa v mesto pridem ali na AC na 130.. pa čudežno poskoči za liter... zgleda, da smo mi nevem, taki bolj čudni