dennisCe je napisal/-a:kilometri se pa tudi zdijo resnični, kar se vidi v notranjosti
dennisCe je napisal/-a:če gledam avte do 6k ranga fiesta, corsa, clio... se mi zdi, da je corsa od teh daleč pred vsemi..novejši avto (notranjost, zunanjost)... upam, da se ne motim
Andro992 je napisal/-a:od punce starši so pred kake pol leta kupili novo corso. bencin 1.4. edina pripomba je motor, ki je kot je že bilo omenjeno pravi črnogorc. se mi zdi da še moj clio z 1.2 16v bolj potegne
IcEm4n je napisal/-a:Daš ključ v ključavnico in držiš obe obvolanski ročici proti sebi nekaj sekund, da zapiska:
pskoda je napisal/-a:Drugi skriti meni je še, da daš kontakt in na radiu držiš do piska tipko setings nato se ti pokaže ogromno stvari (stopinje vode, voltaža aku.,...). Po meniju pa mislim da se sprehajaš z tipko setings samo nisem sigurn ker sem že malo pozabil
dennisCe je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:Daš ključ v ključavnico in držiš obe obvolanski ročici proti sebi nekaj sekund, da zapiska:
pri meni to ne deluje.. mogoče zato, ker je med merilnikom hitrosti in obrati, mali enkranček in ne večji, kot kaže slika?
IcEm4n je napisal/-a:dennisCe je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:Daš ključ v ključavnico in držiš obe obvolanski ročici proti sebi nekaj sekund, da zapiska:
pri meni to ne deluje.. mogoče zato, ker je med merilnikom hitrosti in obrati, mali enkranček in ne večji, kot kaže slika?
More delat, neglede na velikost displaya. In ključ more bit obvezno notri, ker se to zapiše na ključ. Probi še enkrat (drž obvolanski ročici še mal dlje)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov