UDO1 je napisal/-a:Tole ti kr fajn laže računalnik.. ker dizl, ki ima 3k obratov pr 130km/h ne bo nikol 4 pil...
sploh pa 1.5 k se v meganu že matra da bi dosegal take hitrosti...
UDO1 je napisal/-a:Tole ti kr fajn laže računalnik.. ker dizl, ki ima 3k obratov pr 130km/h ne bo nikol 4 pil...
abbe je napisal/-a:pri voznji 130 kmh pa noben avto ne pije ma nj kot 5 litrou neglede na to kaj drugi pišejo pa limajo slike....
Kai je napisal/-a:Mam pa trenutno bencinarja. Potovalni računalnik ne laže več kot za 0,2l, sem že dostikrat računal. Pa sem šel danes gledat in je povprečna poraba za zadnjih 3800km nižja od tovarniške kombinirane. Gre se za Punto Evo 1,4, letnik 2009-po tovarniških podatkih naj bi imel kombinirane porabe 5,9, potovalni računalnik pa kaže 5,5.
svetilnik je napisal/-a:Ford focus Tdci 1.8, po AC različne hitrosti od 120 km/h do 160 km/h ima porabo nekje 6,4l. Umirjena vožnjaIzola-Trst-Zagreb in nazaj po isti poti, lahka noga na plinu z malo zaviranja, hitrost 130 km/h je bila poraba nekje 5,4l (točno sem že pozabil). Drugače pa ravna AC, lahka noga na plinu, brez ovir in zaviranja pri 130-140 km/h, kaže računalnik 3,9l - 5l.
Težko je pri vsakdanji vožnji doseči porabo, ki jo navaja avtor tega posta, sploh pa ne s starejšim letnikom avtomobila.
Kai je napisal/-a:xxl, avto bo takrat star 6 let in mislim, da bo glede na prevožene kilometre cena 2000€ realna(od opreme-avtomatska klima, city volan, meglenke, metalic barva,...). S trenutnimi kilometri bi bil čez dve leti vreden 3200-3500€
maniaxxx je napisal/-a:svetilnik je napisal/-a:Ford focus Tdci 1.8, po AC različne hitrosti od 120 km/h do 160 km/h ima porabo nekje 6,4l. Umirjena vožnjaIzola-Trst-Zagreb in nazaj po isti poti, lahka noga na plinu z malo zaviranja, hitrost 130 km/h je bila poraba nekje 5,4l (točno sem že pozabil). Drugače pa ravna AC, lahka noga na plinu, brez ovir in zaviranja pri 130-140 km/h, kaže računalnik 3,9l - 5l.
Težko je pri vsakdanji vožnji doseči porabo, ki jo navaja avtor tega posta, sploh pa ne s starejšim letnikom avtomobila.
Je tvoj fokus čipan? Meni je po čipanju žrl manj pri isti vožnji, če sem pa ga pa tišal pa seveda več
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov