LeQuack je napisal/-a:Sprašujem predvsem zato, ker meni še ni uspelo zrihtati si nekih popustov. Recimo ena moja izkušnja nekaj mesecev nazaj ko sem kupoval trenutno Kio, sem šel prej še nove Golfe 7 gledati, šel na testno vožnjo in se resno zanimal za enega od tistih na zalogi, prej sem namreč vozil Polota. Bil sem redna stranka v tistem avtosalonu na servisu, tako da sem že kar nekaj denarja tam pustil, imel sem namen kupiti, če bi bili malo fleksibilni pri ceni ali kakšni dodatni opremi, prtljažnik, gume, itd.
No na koncu mi povejo da mi ne morejo niti evra spustit cene, pa sem bil tam, resna stranka z namenom nakupa in vse. Kao šef ne pusti ali nekaj podobno smešnega. Tako da kako vam uspeva te bajne popuste zdilati?
LeQuack je napisal/-a:Torej samo notri v salon prideš in dobiš kar 7% do 10% ali kaj? Ali moraš imeti določen izgled, mogoče zgledam tak da imam denar za razmetavat pa mi zato ne dajo? To že vem da vsi dobijo silne popusta saj to sem že omenil, ne vem pa kako jih dobijo!
LeQuack je napisal/-a:Dejte povedat vsi tisti, ki dobivate te blazne popuste pri nakupih (recimo nekaj tisoč evrov), kako vam uspeva, medtem ko drugim niti centa ne popustijo. Ker od vsakega skoraj slišim da je dobil nov avto za pol cene.
So to kake veze ali brez vez? Čisto tako informativno me zanima, kaj se kar tja pride pa reče dam vam toliko (recimo pol cene novega), take it or leave it? Pridete s starim biciklom in v šelesteči trenirki iz Špara, da se vidi da ni denarja? Kako recimo nekega nezainteresiranega prodajalca (ki ga ne poznaš, ni v žlahti itd...) prepričati v popust?
LeQuack je napisal/-a:Kriza ni sploh.
Locher je napisal/-a:LeQuack je napisal/-a:Kriza ni sploh.
Ne vem, v kateri državi živite vi, da ne opazite krize.
Npr. ko je debata o povišanju cene vinjete, vsi vpijejo v en glas, da ne bodo več mogli preživeti.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov