opelboy je napisal/-a:Glede na vse skupaj je od vseh treh najbolj primeren 1.6T bencinar. Kot že povedano, 2.0 je dražji, 1.6 pa malce (pre)švoh.
Mi je pa smešno kako nekateri potegnete kar nekakšno vzporednico - če ti zdej pije tolk, ti bo nov avto tolk pa tolk. Govora pa o dveh čisto različnih motorjih
Iz izkušenj z 1.6 turbo-bencinarji pomojem lahko pričakuješ porabo nekje od 7l naprej.. Seveda sem čist od oka vrgel ven eno majhno cifro, ker pač motorja ne poznam.
You do the maths
J.McLane je napisal/-a:Še enkrat, ne tlači tule zraven svoje izkušnje z Corso OPC, ker je pač požrešen motor. Niti nikoli nisi povedal koliko si imel porabo na drugih avtih, tvoj oče tule ne šteje, ker je vsak voznik svoja specifika, ne glede na podobne relacije.
simply je napisal/-a:Fantje tu je govora o 5.000 EUR cenovne razlike - kar me čudi.
Hkrati ne naredi dosti km.
Tudi sam bi izbral T bencinarja.
papi-chulo je napisal/-a:Evo v Četrtek grem po avto Focus III 1.6ecoboost 150hp
pa bom vedu kaj več povedat o porabi
Neki me zanima , Kolko km treba naradit da se motor ulaufa ?
v glavim imam nekje 3.000km in max 3.000 obratov , pol pa počasi gas do konca ?
papi-chulo je napisal/-a:Evo v Četrtek grem po avto Focus III 1.6ecoboost 150hp
pa bom vedu kaj več povedat o porabi
Neki me zanima , Kolko km treba naradit da se motor ulaufa ?
v glavim imam nekje 3.000km in max 3.000 obratov , pol pa počasi gas do konca ?
maniaxxx je napisal/-a:prve kilometre je najboljše, da ga vozi čimveč oseb, oziroma ena oseba z čimveč stili
J.McLane je napisal/-a:... pa lahko pričakuješ od 6 do 6,5 l/100 km, ampak še enkrat: če si res imel na dizlu samo 4,5 l.
papi-chulo je napisal/-a:in po prevoženih 900km se je poraba ustalila na 6.2L/100km
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov