Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Re: Nakup rab. avta do 3k€

Napisal/-a _YUGO-GVX_ To jan 07, 2014 9:47 pm

Črnomaljci vozijo k Radanoviču v Brežice, če ti to kaj pove o Weiss-u :? Kaj pa AMZS in njihov pregled?
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
zuzek
Uporabnik

Napisal/-a zuzek Če jan 09, 2014 12:50 am

Gospod je napisal/-a:Nakonc sem se zmeno pri A.B.C. avtocenter v novi gorici in pubeci so mi šli na roko maximalno. Pregledali so golfa, za katerega sem zgoraj/prej spraševal, in mi našteli vse napake oz. stvari ki so za pošraufat. Na koncu sem se vrno praznih rok :)

koliko pa je stal pregled
kaj vse so pregledali

če ni skrivnost, kaj so ugotovili

lp
Alergičen na rjo

Gospod
Nov uporabnik

Napisal/-a Gospod So jan 11, 2014 5:06 pm

V tem času je prišlo do finančnih sprememb in kupujem nekje duplo dražji avto, oz. lepše rečeno novejši/boljši avto. Zdaj najmlajše pa po opremi največ mi ponuja kia pro'ceed 1.6 dizl. Hkrati pa sanjam o Golf 5 GTI, ki pa je nekoliko dražji vendar pol bi lahko reko da sem kupo to kar sem si dolgo želel :)
Naslov topica je zaj malo off, priporočate da odprem drugo temo če želim kaj pomoči?
Sedaj bi rad slišal vašo mnenje o kupovanj 5ke gti. Kolk se splača kupovat najugodnejše avto.net ponudbe? nebi rad nekega pokotanega kupo.. vem, lahko se najde kak zlo ugodn pa dobro ohranjen - redki primeri... bol tak rečeno, je 8000€ vrei cena za tak avto al je to že sumliva cena? ki je zdrava meja za solidnega?
Zasledil sem temo ob marca 2013, je pa ta čas tolk časa preminlo da sem si reko "bom pa malo povprašo mojstre kak je kaj dans" :)

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ So jan 11, 2014 5:16 pm

5ka gti bo kar vec kot duplo drazji. In ja ce gledas najcenejse primerke na avto.net pol pricakuj da je bit stolcen al pa da kaj drugega ne stima.
prej je bil omenjen merilec laka ... ta ki pride z tem k meni kupovat avto dobi brco v rit. Vsak avto je bil ze barvan (folk kupi nov avto z 0 km in je ze bil barvan) ;)
turbo inside

Gospod
Nov uporabnik

Napisal/-a Gospod So jan 11, 2014 5:40 pm

_furby_ je napisal/-a:5ka gti bo kar vec kot duplo drazji. In ja ce gledas najcenejse primerke na avto.net pol pricakuj da je bit stolcen al pa da kaj drugega ne stima.
prej je bil omenjen merilec laka ... ta ki pride z tem k meni kupovat avto dobi brco v rit. Vsak avto je bil ze barvan (folk kupi nov avto z 0 km in je ze bil barvan) ;)

Hvala za te izčrpne informacije. ;)

Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: danci1973, Google [Bot] in 10 gostov