ojnica je napisal/-a:
Men so jih dvakrat (tehnični in zavarovalnica) in ne vem zakaj ni to dovoljen vpogled.
čare je napisal/-a:Nič se ne zgodi,ker smo tok u qrcu da se noben s tem ne ukvarja,če pa se je vmes zamenjal še lastnik pa sploh nič.
odprti clio je napisal/-a:Kaj se države tiče kaj delaš s svojim avtom? Če hočem vsak mesec vrnit števec na nulo, je to čisto moj problem - edino k čemur sem zavezan je, da novemu kupcu povem realno stanje prevoženih kilometrov ali izpostavim nepoznavanje le-teh. Sem mislil, da smo svobodni? Kaj bomo čez kak mesec spraševali, če smemo resetirati telefon, ker ponastavi števce klicev na nulo?
Beri je napisal/-a:Glih to je problem, to tvoje mišljenje.
Državo bi še kako trebalo brigati vračanje km, pa če že zapisujejo na servisih in tehničnim, bi trebali voditi evidenco na način, da kaznujejo tistega, kateri je prevrtel km in ga kot takega prodal.
Kdo si ti ali bilo kdo, da bi mu jaz verjel zaradi prevrtenih km. Ti ali bilo kdo boste meni rekle; veš prevrtel sem samo 100.000 a v resnici si prevrtel 300.000 in po tvoje država mora biti tiho.
Zato je v državi tako, kot je.
Da, iz tujine so šele zgodbe, razen mogoče pri bencinarjih je verjetno manj vrtenja km.lancia hf je napisal/-a:Tole kar se s Slovenskimi vozili dogaja je pljunek v morje proti veliki večini avtomobilov pripeljanih iz tujine, ki jih že med potjo nekje pozabi par 100.000 in ravno pri uvoženih avtomobilih se na tak način kujejo veliki dobički.
Beri je napisal/-a:Glih to je problem, to tvoje mišljenje.
Državo bi še kako trebalo brigati vračanje km, pa če že zapisujejo na servisih in tehničnim, bi trebali voditi evidenco na način, da kaznujejo tistega, kateri je prevrtel km in ga kot takega prodal.
Kdo si ti ali bilo kdo, da bi mu jaz verjel zaradi prevrtenih km. Ti ali bilo kdo boste meni rekle; veš prevrtel sem samo 100.000 a v resnici si prevrtel 300.000 in po tvoje država mora biti tiho.
Zato je v državi tako, kot je.
odprti clio je napisal/-a:In ti postavim nazaj enako vprašanje - kdo si ti, da bi se jaz moral ponižati in dovoliti nekomu, da nadzoruje koliko se vozim? Zgolj zato, ker te je mogoče nekdo našponal z rabljenim vozilom, ki si ga kupil po neumnosti navkljub moči interneta? Kolikor denarja dam državi z davkom in trošarinami za vsak kilometer jih niti pod razno nima kaj zanimati.
odprti clio je napisal/-a:
Ne, države se čisto nič ne tiče kaj delam s števcem, dokler je vozilo v moji lasti.
odprti clio je napisal/-a:
Da pa je v državi tako kot je si kriv tudi ti. Vsi ste glasni samo na forumih in gostilnah...
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov