ojnica je napisal/-a:Imel Accenta 2 leti in 30.000km, z njim se vozu po gozdu, po blatu, njivi, teral ga, nič mu ni blo in nič ni crknil razen normalno gibljivo cev sem zje*al od rally po skalah.
ojnica je napisal/-a:Že XX krat omenil 1.4 16v od VAG je najslabši motor, oljni obročki, oddušek, žrejo olje...
Blasphemer je napisal/-a:Sori ampak Polo 6N je veliko overall veliko slabši avto od Clia 2. Tu sploh ni debate.
Bolj požrešni motorji in anemični motorji, problematični 1.4 motorji, rjavijo, vozi se precej slabše kot clio (moje mnenje), nekaterim modelom se razletajo ležaji v menjalniku(naj nekdo doda za katere gre). Ampak če vam gre samo za znamko in nemški sloves, potem pa kar. Jaz to pišem iz lastnih iskušenj, brez favoriziranje znamk.
Mam 200.000km iskušenj z Cliom in vem kak avto je.
ojnica je napisal/-a:Polotom kar na lepem crkujejo ležaji, naš l.98 (že nekaj let ga nimamo več) se mu je pri 190.000km kar na lepem pokvaril, se pa mi zdi, da novejši avti naj nebi imel teh težav, ker men še vedno lepo dela pri skoraj 230.000km.
Problem ej potem dobit drug menjalnik, če se ga dobi končni strošek pri popoldancu 300 evrov....naš je bil potem v drugo tud zjahan, potem sem avto prodal v Makedonijo, je šel še isti dan dol.
Definitivno nekaj nad 2000 letnik, ta preskok je velik, sem imel dost avtov l.1993-1999 pa ko sem prešaltal samo na ibizo 2001. občutno drugače, varčnejši motor, manj rje, boljše udobje, čeprav to je avto za 800-1000 evrov in ne za 5000 evrov.
Clio je kr vredu, popraviš problematičen dele in voziš
Suicidal je napisal/-a:Kaj pol sploh tu sprašuješ, če že veš kaj hočeš, kupi enga precenjenga nemca pa je to to.
Evo ti Das Auto: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8006108&show=1&avto=Volkswagen%20Golf%201.6%20TD%20SERVO%20VOLAN ma vgrajen servo tko da top! alpa http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8002849&show=1&avto=Volkswagen%20Golf%20GL%20D%20NEM%8AKI pred tem se vsak clio skrije!
aereo132 je napisal/-a:1.da je zanesljiv
2.poraba do 10 l
3.da ni renault,citroen,peugeot
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov