Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW Po feb 02, 2009 9:04 am

MateSLO je napisal/-a:
MatejW je napisal/-a:
MateSLO je napisal/-a:Prosil bi odgovor od lastnikov: kako je s preglednostjo avta? Sem danes mimo njega sel in zadnja sipa je res mala ... :oops:

Ma se navadis hitro, je pa res da je c stebricek zelo sirok,... pac rabis kaki tedn da se navadis =)

Ja samo se vedno nic ne vidis ko se peljes vzvratno, ali pac?! Ne vem - avto je se zmeraj spica iz moje perspektive :]

Sej pravim,... jaz mam zadne vzglavnike cisto dol spuscene, pa se gre nekak...
Hvalabogu da mam parksenzore :)
Slika

Uporabniški avatar
frgo
Stalni uporabnik

Kraj: Trebnje

Napisal/-a frgo Po feb 02, 2009 10:04 am

KSZ

Nekaj se je govorilo, da bojo šle cene gor, zdaj pa je ista cena, samo akcija je nova :) Na kiini strani se oglašuje proceed za 9900 ob 15 letnici kie v Sloveniji.

MateSLO
Novinec

Napisal/-a MateSLO Po feb 02, 2009 3:09 pm

MatejW ja samo se vedno je malo nerodno vse skupaj :oops:
Npr. ko kje vzvratno hoces na cesto zapeljat ti pa park senzorji nic ne pomagajo ce nic ne vidis ...

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Po feb 02, 2009 6:14 pm

himi je napisal/-a:Zjutraj sem že enkrat objavil ta post, pa je bil nekam premaknjen (oz izbrisan).

No, ker se tudi nekako tiče cee'da, ga bom postal tukaj.

Vsi, ki še vedno dvomite v kvaliteto Kie cee'd, tukaj je članek, ki bi vas moral prepričati, da so to vrhunsk izdelani avtomobili, ki se po kvaliteti lahko kosajo prav z vsakim tekmecem v razredu, oz jih tudi prekašajo!

http://www.kia-world.net/index.php/2009 ... ty-survey/

BTW - v članku je Logan bolj zanesljiv od Audija3, Golfa, Aurisa itd.

V odgovorih si napisal to "Bad part o the story, they don’t achieve the latest safety standards and the ride is worse than on 10 years old Kias."

S katero Kio ga primerjaš? Kia je resda precej napredovala v zadnjih letih - a 10 let stara Kia in nov Logan??

Uporabniški avatar
cliopower
Novinec

Napisal/-a cliopower Po feb 02, 2009 7:12 pm

frgo je napisal/-a:KSZ

Nekaj se je govorilo, da bojo šle cene gor, zdaj pa je ista cena, samo akcija je nova :) Na kiini strani se oglašuje proceed za 9900 ob 15 letnici kie v Sloveniji.

Preberi moj post zgoraj pa preveri na strani pa boš videl kaj sem napisal :!:

Uporabniški avatar
partty
Novinec

Napisal/-a partty Po feb 02, 2009 7:29 pm

Podražal se je za 500€. Res je, da je še vedno najcenejši 9900€, sam gre za opremo LX, ne pa LX Open. Zdaj je Lx Open varjanta 10500€.

Uporabniški avatar
frgo
Stalni uporabnik

Kraj: Trebnje

Napisal/-a frgo Po feb 02, 2009 7:33 pm

partty je napisal/-a:

Podražal se je za 500€. Res je, da je še vedno najcenejši 9900€, sam gre za opremo LX, ne pa LX Open. Zdaj je Lx Open varjanta 10500€.

Ok, razumem, sem pokukal na cenik. Ostali modeli pa so očitno ostali za enak denar.

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Napisal/-a MatejW Po feb 02, 2009 11:13 pm

MateSLO je napisal/-a:MatejW ja samo se vedno je malo nerodno vse skupaj :oops:
Npr. ko kje vzvratno hoces na cesto zapeljat ti pa park senzorji nic ne pomagajo ce nic ne vidis ...

tak slabo spet ni =)
Slika

himi

Napisal/-a himi To feb 03, 2009 8:32 am

S katero Kio ga primerjaš? Kia je resda precej napredovala v zadnjih letih - a 10 let stara Kia in nov Logan??

Ah to sem samo tako rekel, drugače se še nisem vozil z Loganom... :D
Sem pa sedel v njim in je občutek res kot v kakem starem Korejcu!

Uporabniški avatar
partty
Novinec

Napisal/-a partty To feb 03, 2009 9:12 am

No učiri sem končno prevzel mojega. Vse je superca sam me zelo moti avtomatsko zaklepanje vrat pri vožnji. Sicer je mal offtopic,a ve morda kdo kako se da ta hudič izklopiti? V navodilih piše, da moram na pooblaščen servis za izklop. Vrjetno obstaja kak trik, da se da to tudi doma rešit.?!?!?!

Uporabniški avatar
xxl
Mojster foruma

Napisal/-a xxl To feb 03, 2009 9:18 am

frgo je napisal/-a:
partty je napisal/-a:

Ok, razumem, sem pokukal na cenik. Ostali modeli pa so očitno ostali za enak denar.

-ne bo držalo,zastopnik iz SG je imel prav,vsi modeli so šli gor za 200 evrov,vsaj na ceniku je tako videt+spremembe pri vstopnem modelu (brez klime)

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Napisal/-a MatejW To feb 03, 2009 11:49 am

partty je napisal/-a:No učiri sem končno prevzel mojega. Vse je superca sam me zelo moti avtomatsko zaklepanje vrat pri vožnji. Sicer je mal offtopic,a ve morda kdo kako se da ta hudič izklopiti? V navodilih piše, da moram na pooblaščen servis za izklop. Vrjetno obstaja kak trik, da se da to tudi doma rešit.?!?!?!

Zakaj pa te to moti :O
Slika

Uporabniški avatar
partty
Novinec

Napisal/-a partty Sr feb 04, 2009 10:23 am

MatejW je napisal/-a:
partty je napisal/-a:No učiri sem končno prevzel mojega. Vse je superca sam me zelo moti avtomatsko zaklepanje vrat pri vožnji. Sicer je mal offtopic,a ve morda kdo kako se da ta hudič izklopiti? V navodilih piše, da moram na pooblaščen servis za izklop. Vrjetno obstaja kak trik, da se da to tudi doma rešit.?!?!?!

Pač ko izstopa sopotnik (po vožnji nad 40km/h) mora ali najprej odkleniti avto ali 2x povleči kljuko, da se vrata odprejo. Ravno tako je problem, ko morš kako pobrat ob cesti :lol:
Pač vrata se odklenejo šel,e ko avto ugasneš in izvlečeš ključ.

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Napisal/-a MatejW Sr feb 04, 2009 12:06 pm

partty je napisal/-a:
MatejW je napisal/-a:

Pač ko izstopa sopotnik (po vožnji nad 40km/h) mora ali najprej odkleniti avto ali 2x povleči kljuko, da se vrata odprejo. Ravno tako je problem, ko morš kako pobrat ob cesti :lol:
Pač vrata se odklenejo šel,e ko avto ugasneš in izvlečeš ključ.

Te pac 2x potegne kluko pa se odklene, al pa stisnes gumbek ja...
Nevem no,.. meni je pa vsec ta funkcija =)
Slika

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Ne feb 15, 2009 8:22 pm

Ko smo že pri cee'du. Zanima me ima kdo na svojem shark anteno? Slišal sem da obstaja tut ena antena,ki ima lučko na vrhu in ta sveti,je to res?

In ko je lih cee'd je tukaj prenovlena cee'd >

http://www.carview.co.jp/lms/2006/take_ ... s/01_l.jpg

Uporabniški avatar
cliopower
Novinec

Napisal/-a cliopower Po feb 16, 2009 8:22 am

Gosic je napisal/-a:Ko smo že pri cee'du. Zanima me ima kdo na svojem shark anteno? Slišal sem da obstaja tut ena antena,ki ima lučko na vrhu in ta sveti,je to res?

In ko je lih cee'd je tukaj prenovlena cee'd >

http://www.carview.co.jp/lms/2006/take_ ... s/01_l.jpg

Sem ti razložil že na enem drugem forumu, da to ni prenovljen ceed ampak je naveden ceed iz leta 2006 ko so imeli salonsko predstavitev.

himi

Napisal/-a himi Po feb 16, 2009 1:21 pm

To je konceptni cee'd ki je napovedal serijsko različico cee'da. Bo pa baje Kia naredila facelift cee'da v zadnji četrtini leta.

Uporabniški avatar
chan
Moderator | Naj pisec

Napisal/-a chan To feb 17, 2009 12:57 pm

Delajo Korejci isto napako, kot vedno? Da naredijo facelift modela že v tako kratkem času??? Model se prodaja odlično, kupci so ga sprejeli, kot konkurenčen avto, tovarna pa bi ga že popravljala - tržno gledano, malce kontradiktorno.
:?:

Pa sem že mislil, da so se s Sorentom naučili, ko so ga spremenili po slabih 5 letih, model pa je na tržišču že kar dolgo - kot ostali, predvsem evropski, modeli.

himi

Napisal/-a himi Če feb 19, 2009 9:31 pm

Tudi večina evropskih avtomobilov doživi facelifting v tretjem letu obstoja. Je pa res, da korejci naredijo malo več sprememb na avtomobilu kot ostali.

Se pa govori, da na cee'du ne bo večjih sprememb, razen nove maske in malenkost drugačnih luči.

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Napisal/-a Polo78 Pe feb 20, 2009 9:05 am

Če se vpraša mene, je ceed oz. pro_ceed naredil prvi delni "facelift" že s paketom opreme 'sport pack', kjer so drugačne ravno luči in maska napram "navadnim" ceedom. Me prav zanima, če bodo tokrat spremembe luči in maske še bolj izrazite ter ali bo taka vsa paleta ceed-ov ali bo to spet pogojeno z določeno stopnjo opremljenosti?
Antiznačkar po prepričanju
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov