simply je napisal/-a:Ali je sploh izbral/naročil/kupil?
a_sist je napisal/-a:lol. Se mi je zdelo da bo z insignio podobno kot z mustangom... in z 335 bo enako .. i presume :P
Baje si nek hud direktor s 140 kg ( mišičast ), hkrati ti pa punca ( študentka) ukazuje kater avtomobil kupi.. in ti jih tudi plača.. wtf?![]()
Hu, kakšna zgodba.mihaing je napisal/-a:simply je napisal/-a:Ali je sploh izbral/naročil/kupil?
Kot prva se je zadeva glede službe razpletla drugače. Nismo bili sklepni glede potnih stroškov v celoti. Tako da ostajam v ljubljani. Zahvaljujem se vam za pomoč (tema bo sigurno še uporabna za nekoga).
Bom naročil eno novo zadevco takoj. ko razrešim spor z žensko. Ker bi morala dati ona dati denar za polog je sedaj problem ker nasprotuje takšnemu avtu (insignii). Želi da kupim, pa tudi če stane 1x več BMW335 xDrive, bo ona prispevala večji delež. Nimam pojma kaj naj naredim. Meni je škoda dati 57kEUR, ker dobim zato dva opla.
mihaing je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:A nisi ti tudi en muscle car enčas nazaj kupoval (Camaro SS)?
Ja res je. Sem se premislil, ker sem povpraševal naokoli pristojne in nebi dobil certifikata in homologacije. Pod ameriško tablico nebi rad imel nobenih opravkov (kot še marsikdo).
Jerch_ je napisal/-a:mihaing ti si res legenda.
iz hvaljenja i30 si prehodil trnovo pot do insigne, se hkrati spotaknil ob moj predlog po bemflu 5 in sanjal o ameriškem muscle, hkrati spraševal po porabi za ceno vsakega mililitra, želel udobje pri 19", spet hvalil avte 6x cenejše od 335i in zatrjeval da zadošča 105 konjev+en za volanom za spodobno vožnjo.
veš kaj lahko zaključi povprečen uporabnik tega foruma?
da je najboljše naročiti neopremljeno patrijo, predelati na plin in kupiti 25,5" felge, ker zimske priloži že tovarna in to brezplačno. res pa je da na žalost ni možnost doplačila original alu. seveda bi mu forum priporočil temnenje strelske line in znižanje s h&r za 22cm poleg tega bi pa še tekel pogovor o dimni zavesi in cleananju zunanjosti in kam zalepiti tablico... v glavnem krneki.
ps: kup ženi/punci/lubici 318i z m-tehnik paketom in doplači še za 19" felge in nebo nč opazla, tut če bo mel avto zbitih 350.000km in 7 nesreč.. aja pa xenon kit dej notri, točno... to je zdej v modi pri avtih za 40.000eu+ dajati v navadne parabole
Polo78 je napisal/-a:
P.S. Ampak to mi pa res ne bo nikol jasno, kako ima pri marsikateremu tipu pri izbiri avta glavno besedo ženska, katera se na avtomobilizem spozna toliko, kot jaz na balet ali opero... Dobri ste, da se pustite...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov