tema je napisal/-a:Lastnike Siddhart bi prosil, da malo napišejo občutke pri vožnji,
a dobr vleče,
kako se drži ceste,(sem naročil paket Porto)
poraba ???
udobje
nasploh me zanimajo občutki v avtu ?
kr3mn1 je napisal/-a:tema je napisal/-a:Lastnike Siddhart bi prosil, da malo napišejo občutke pri vožnji,
a dobr vleče,
kako se drži ceste,(sem naročil paket Porto)
poraba ???
udobje
nasploh me zanimajo občutki v avtu ?
ti si drgač še priseben al resno misliš da je model "siddharta" drugačen od drugih šestic ?
Dr.M3 je napisal/-a:Glede DSG. Ravno zadnjič v Avtomagazinu pri testu GTI berem da "avto malo leze" ter "ne omogoča milimetrskih premikov".
Pri klasiki veš na čem si.
Kok so pa stroški menjave DSGja? Aja pa ne mi o tem, da je vsemogočen in nepokvarljiv. Počakite da malo zalaufa stvar in bo več lastnikov, pa avti malce starejši.
Ročni je klasika![]()
:P
Tattoo- je napisal/-a:mesaboogie je napisal/-a:Prodajalec mi je rekel, da je čakalna doba kar 3 mesece... Ima kdo drugačno informacijo, saj je doba treh mesecev kar dolga...
Za individualna naročila v tovarno je dobavni rok 2 - 3 mesece popolnoma normalen!
Gatsu je napisal/-a:Je pa kr dolgo trajalo da so dobil teh 100 naročil.
Jaz bi pa rekel, da je ravno obratno! Naročenih je bilo cca. 150 vozil in akcija se je zaključila v samo treh mesecih, kar je izredno hitro...še posebej, če pogledaš da gre za zelo specifične avtomobile (najvišji paket opreme + močan bencinar + relativno visoka cena za Golfov razred) in hkrati ni bilo nobenega posebnega oglaševanja!
MacTron je napisal/-a:Jože20 aka SpeedyRS: off:
Je bil tole sarkazem glede na tvoje prejsnje izpade? ali se bos morda le zacel obnasati
letom primerno in poskrbel tudi za kaksen tehnicno dovrsen post...
IcEm4n je napisal/-a:Vsi mogoče res ne, jih je blo pa (na oko rečeno) 3/4.
Tvoj "novi začetek" se bo očitno vedno kr precej hitro končal
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov