Lukcv je napisal/-a:Jaz imam na moji Mazdi3, 1,6 105km, z lepo vožnjo, brez naglih gasov ipd. kombinirano 6.5. Drugače v mestu pa do 7, 7.5 max... drugače čez naselja, do 100km/h, sem jo spravil tudi na 5.2..
matayus je napisal/-a:Kupite tsi, če hočete porabo okoli 5litrov. Zgornjo mejo doseže pri astronomskih 7litrih in višje ne gre.
TrijoAdijo je napisal/-a:ožnja po mestu (MB)matayus je napisal/-a:Kupite tsi, če hočete porabo okoli 5litrov. Zgornjo mejo doseže pri astronomskih 7litrih in višje ne gre.
A tako porabo ima, ko stoji na štand-gasu?![]()
Jest vozim 1,8tdci...zadnja relacijska vožnja po AC smer KK-KP-KK je bila s porabo 4,7l med 120 - 140 km/h. Po mestu tipa LJ,MB pa 6,3l.
Tak da folk...kupte si tdci....
WMB je napisal/-a:
1.2 tsi izven naselja do 100km/h ima porabo 4 do 4,5 l/100km...
speedfreak je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:matayus je napisal/-a:Kupite tsi, če hočete porabo okoli 5litrov. Zgornjo mejo doseže pri astronomskih 7litrih in višje ne gre.
Jest vozim 1,8tdci...zadnja relacijska vožnja po AC smer KK-KP-KK je bila s porabo 4,7l med 120 - 140 km/h. Po mestu tipa LJ,MB pa 6,3l.
za 4.7 povprečne ti nisi smel videt AC al pa moj foki preveč pije![]()
Sam imam porabo večinoma med 5 in 6 litri , če sem dost na ac tudi več...samo je res da na ac ne vozim 110
Tsi je žrl več, kljub doooooooolgi 6 prestavi, ki manjka fordu...sploh na AC je ratal žolna, kar je en izmed razlogov da je šel stran od mene.
TrijoAdijo je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:matayus je napisal/-a:Kupite tsi, če hočete porabo okoli 5litrov. Zgornjo mejo doseže pri astronomskih 7litrih in višje ne gre.
za 4.7 povprečne ti nisi smel videt AC al pa moj foki preveč pije![]()
Sam imam porabo večinoma med 5 in 6 litri , če sem dost na ac tudi več...samo je res da na ac ne vozim 110
Tsi je žrl več, kljub doooooooolgi 6 prestavi, ki manjka fordu...sploh na AC je ratal žolna, kar je en izmed razlogov da je šel stran od mene.
Tako porabo sem mel pri hitrosti 120-140km/hČe bi ga pa juru 190-200km/h..hja..bi blo pa več
![]()
TrijoAdijo je napisal/-a:eh,kje papr 200 je bila poraba po bc-ju okol 7,5l....več ga nisem spravu
Ti mu samo drži konstantno brzino, pa bo šlo pod 5l.
Badzo je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:eh,kje papr 200 je bila poraba po bc-ju okol 7,5l....več ga nisem spravu
Ti mu samo drži konstantno brzino, pa bo šlo pod 5l.
Človek, pa ti imaš težave že potem? Pri hitrosti cca. 70-80km/h ti avto že proizvaja nafto. Dej ne basej z 7.5
po BCju pri 200km/h. Ali imaš avto težak 200kg pa tanek kot list papirja, ali ti pa BC prikazuje
vrednost porabe vbrizganega goriva na en cilinder
TrijoAdijo je napisal/-a:Hm...kulk mi je znano..nimam absolutno nobenih težav....mam pa forda.....o ja, to pa...in to z nizko porabo))
Po BC-ju in hitrosti med 70-80km/h v peti pa kaže med 3,5 - 3,8l.
Hja, če bi vozu neki iz VAG-a pol pa bi avto proizvajal nafto pri tej hitrosti...vsaj po pričevanju 3/4 lastnikov vozil iz vag-a![]()
King1 je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Hm...kulk mi je znano..nimam absolutno nobenih težav....mam pa forda.....o ja, to pa...in to z nizko porabo))
Hja, če bi vozu neki iz VAG-a pol pa bi avto proizvajal nafto pri tej hitrosti...vsaj po pričevanju 3/4 lastnikov vozil iz vag-a![]()
Veš men pa dci pije še manj. Okoli 3,1 - 3,4!!![]()
![]()
![]()
![]()
lp
speedfreak je napisal/-a:King1 je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Hm...kulk mi je znano..nimam absolutno nobenih težav....mam pa forda.....o ja, to pa...in to z nizko porabo))
![]()
![]()
![]()
lp
Sam to je še zmer velik v primerjavi s TSI-jem
TrijoAdijo je napisal/-a:
Hm...kulk mi je znano..nimam absolutno nobenih težav....mam pa forda.....o ja, to pa...in to z nizko porabo))
WMB je napisal/-a:1.2 tsi izven naselja do 100km/h ima porabo 4 do 4,5 l/100km..5-6 prestava in brez gasa praktično...poraba minimalna.AC je pa spet drugo.
Tu zna bit problem pri vožnji nad 130km/h, ko poraba naraste nekako čez 7 litrov.....vendar ne veliko....več kot 7,2 jaz še nisem imel, pa sem recimo s klimo vozil na tempomatu 150km/h...kar je že kar veliko za ta motor.
Najbolje mu odgovarja120km/h....obrati na 2500..poraba trenutna med 5,2 in 5,6 litra....odvismo od ravnine....malo naklona itd...
Badzo je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:
Hm...kulk mi je znano..nimam absolutno nobenih težav....mam pa forda.....o ja, to pa...in to z nizko porabo))
Očitno tvoj BC laže še bolj kot vsi tajkuni skupaj.
King1 je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Hm...kulk mi je znano..nimam absolutno nobenih težav....mam pa forda.....o ja, to pa...in to z nizko porabo))
![]()
![]()
![]()
lp
Po forumu brska: Google [Bot] in 18 gostov