Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Ne jul 04, 2010 7:24 am

grega983 je napisal/-a:Se strinjam s tabo, samo neumno je da se oglas popravi po 1 tednu ........

Na netu imajo preko 100 rabljenih avtov in potem rabijo enga dodatno zaposlit, da samo popravlja oglase 24 ur na dan al kaj....dajte mal logično razmišljat. ;)

Pa dam zaključim svoj prispevek v tej debati:
Porsche nikogar ne zavaja in NE prodaja testni avto kot nov, kot nekateri trdijo. Avto je rabljen, kar lepo piše v oglasu, bili so tudi toliko fer da so napisali, da je bil udarjen, kar redko kdo prizna v oglasu za avto ;)

lp

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar Ne jul 04, 2010 9:25 am

ja so popravli oglas.. potem ko so videli debato tuki gor.
drugače sigurno nebi ;)

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Ne jul 04, 2010 9:55 am

vepar je napisal/-a:ja so popravli oglas.. potem ko so videli debato tuki gor.
drugače sigurno nebi ;)

x2, pa še napišejo naj zakaj je bil avto razbit.
Osebno mislim, da so zelo neresni in nesramni

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Ne jul 04, 2010 10:19 am

najboljse bi bilo, da gre nekdo k njim pod pretvezo da ga zanima avto, jih lepo povprasa kako je z avtom, kaj se je zgodilo in ce imajo kake slike poskodb ki so bile na avtu... pol boste vidli kolko so fer itd. lahko celo pokazejo kaj ;)

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Ne jul 04, 2010 10:25 am

peroRS je napisal/-a:
grega983 je napisal/-a:Se strinjam s tabo, samo neumno je da se oglas popravi po 1 tednu ........

Na netu imajo preko 100 rabljenih avtov in potem rabijo enga dodatno zaposlit, da samo popravlja oglase 24 ur na dan al kaj....dajte mal logično razmišljat. ;)

ne potrebujejo novega zaposlenega za oddajo oglasov na avto.net, ker za njih to dela kar avto.net tako kot to dela bolha.com, ki za svoje naročnike sami objavljajo oglase.

naročnik pošlje podatke in slike, ostalo uredijo oglaševalci.

LukL
Uporabnik

Napisal/-a LukL Ne jul 04, 2010 10:32 am

sam tile pa kr pogosto razbijajo... oz. sam ruknejo :lol:

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Ne jul 04, 2010 11:02 am

adis je napisal/-a:
peroRS je napisal/-a:

ne potrebujejo novega zaposlenega za oddajo oglasov na avto.net, ker za njih to dela kar avto.net tako kot to dela bolha.com, ki za svoje naročnike sami objavljajo oglase.

naročnik pošlje podatke in slike, ostalo uredijo oglaševalci.

To sem hotel povedat ;)

Uporabniški avatar
RobberDuck
Novinec

Napisal/-a RobberDuck Ne jul 04, 2010 12:04 pm

Men pa ni logično, kako lahko ena avtohiša posodi avto za rally. Ne vem s kakšnim razlogom oz. kdo pr zdravi pameti bi odobril to.

Sj po vsej verjetnosti avto spet res ni zdaj pa za na odpad, ker se ga je tiščalo na rallyu oz. se je kdaj že prodal kakšen bolj zgonjen avto. Ampak vseeno, takšna firma kot je si kaj takega nebi smela privoščiti.

Tisti ki verjame, da se je oglas spremenil po naklučju, je milo rečeno smešen. In pa hvala bogu, da je (zdaj že) napisanga 11 strani zarad enega odbijača. Tako obstaja vsaj majhna možnost, da se en ne bo nategnu in preplačal avto.

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Ne jul 04, 2010 12:30 pm

Kako lahko posodi??Najbrž so komu sponzorji ali sponzorji rallyija na sploh,avto je vozil direktor PIA in malo so se prišli ku.rčit z avtom to je pa to in prej ko sem pisal o 10 straneh zarad enga odbijača in tisti ki se razburjate in še ostali,kdo od vas bo ta avto kupil??Noben tako kot ga ne bom kupil jaz in sploh ne vem čemu 10 strani nabijanja,pardon 11.

Uporabniški avatar
montezemolo
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a montezemolo Ne jul 04, 2010 12:42 pm

čare je napisal/-a:Kako lahko posodi??Najbrž so komu sponzorji ali sponzorji rallyija na sploh,avto je vozil direktor PIA in malo so se prišli ku.rčit z avtom to je pa to in prej ko sem pisal o 10 straneh zarad enga odbijača in tisti ki se razburjate in še ostali,kdo od vas bo ta avto kupil??Noben tako kot ga ne bom kupil jaz in sploh ne vem čemu 10 strani nabijanja,pardon 11.

sj ta debata ni mišljena samo konkretno za ta avto, ampak tudi na splošno, da se zavemo, kakšni nategatorji so tile dilerji...

Uporabniški avatar
_KL3_
Novinec

Kraj: Metropola

Napisal/-a _KL3_ Ne jul 04, 2010 12:52 pm

RobberDuck je napisal/-a:Men pa ni logično, kako lahko ena avtohiša posodi avto za rally. Ne vem s kakšnim razlogom oz. kdo pr zdravi pameti bi odobril to.

Sj po vsej verjetnosti avto spet res ni zdaj pa za na odpad, ker se ga je tiščalo na rallyu oz. se je kdaj že prodal kakšen bolj zgonjen avto. Ampak vseeno, takšna firma kot je si kaj takega nebi smela privoščiti.

Tisti ki verjame, da se je oglas spremenil po naklučju, je milo rečeno smešen. In pa hvala bogu, da je (zdaj že) napisanga 11 strani zarad enega odbijača. Tako obstaja vsaj majhna možnost, da se en ne bo nategnu in preplačal avto.

Reklama, kok r20 si pa vidu na cesti, vrjetn ne velik če sploh kšno, in krog v katerm se to splača reklamirat je glih krog avtomobilističnih navdušencov, katerih na rallyih ne fali. Vozu ga je pa direktor kukr je že čare povedu...
Ta tema lahko konkurera temi od koprona, velik strani napisanga o eni gluposti, s katero se obremenjuje velik preveč ljudi, in sestavljajo svoje teorije zarote in podobne zadeve. Sm pa sigurn da je na temu forumu mogoče samo 2% ljubi ki bi si dejansko kupla golfa r20 (tud iz finančne plati)...tko da, dej naredte za vsak avto k je na netu nateg svojo temo, se bo a.com sesu...pa tud večina vem da vs je taka da če koga poznate, in veste da bo z prodajo avta nategnu nekoga tega neboste pisal na forum, edino če mate kšne zamere proti njemu, smešni ste da je vesele... dejansko zdej ko poznam zgodbo iz prave plati in ne samo govoric, vidm kok nabijanja in zavajanja je na forumu...katastrofa uglavnm!

Uporabniški avatar
uros_p
Novinec

Kraj: Prevalje

Napisal/-a uros_p Ne jul 04, 2010 1:11 pm

Še 11 strani je premalo. @_KL3_, povsem drugače je govoiti o avtih preko avto.net-a, ki hih prodajajo fizične osebe in zraven lažejo od a do ž (glede zgodovine, kilometrov, sevisev, vožnje, itd...), kot pa o avtih, ki jih prodajajo avtohiše.

Žalostno je, da sploh obstajajo avti, ki so bili na rally-u in hkrati še razbiti, pa se kljub temu prodajajo po enaki ali celo dražji ceni kot enak avto, povsem nov. Še bolj žalostno pa je brati, koliko vas zagovarja takšno početje in minimalizira njegov vpliv.

Sicer pa je meni osebno vseeno, če se vas najde kup ljudi, ki se boste slinili okoli po teh avtohišah, jim podarili svoje težko prigarane evre v mišljenju, da ste storili dober in pošten posel, v bistvu pa boste samo eden izmed mnogih, ki boste ritno posiljeni, samo zato ker si to dovolite, s strani takšnih, ki to znajo in jim je za to malo mar.
Slika

Uporabniški avatar
ijuvan
Novinec

Kraj: SG

Napisal/-a ijuvan Ne jul 04, 2010 1:12 pm

Ob prebiranju nekaterih komentarjev si lahko mislim samo :shock: Predvsem pri tistih, ki tolerirate takšno dejanje. V trgovini "ima kupec vedno prav", vsaj tako so učili mojo mamo - trgovko. In dokler imam prav, me ne bodo imeli za norca.
Seveda je to, kar počnejo legalno, ni pa pošteno. In za to se gre pri tem. In to, da delajo podobno tudi v luki Koper in Revozu, ni dobra tolažba (vsaj mene ne gane). Torej, če dela tako luka, porsche in še par drugih firm, dajmo še mi? Ni čudno, da je celotno stanje v Sloveniji takšno, kot je. Jaz sem nad takšnim početjem zgrožen. Vsaj takšne firme bi morale obdržati nek "odnos in profesionalnost".
Takše primere bi morali dati v medije, narediti rom-pom-pom, da bi ljudje postali bolj pozorni, firme bi pa morda vsaj malo poostrile nadzor in prenehale s tem. Treba je malo napihniti vse skupaj, da ostane malo prostora za "manevriranje". Če ne bi bilo te teme, meni niti na misel ne bi prišlo, da bi bil avto zaleten oz. poškodovan. Nekako pričakujem od podjetja, da mi to posreduje takoj. Še če kupim 20 dag mortadele, pričakujem da je neoporečna, kaj šele od avta.

Še to: pod "nepoškodovan" si jaz predstavljam, da avto trenutno ni poškodovan, pod "nekaramboliran" pa, da ni bil nikoli karamboliran (nekako je razvidno s slike, če je trenutno karamboliran, seveda če je le-ta zraven).

To je le moje mnenje in ga nočem vsiljevati nobenemu ;)
Slika

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne jul 04, 2010 1:56 pm

ijuvan: Se strinjam, samo kaj ko nekateri to zagovarjajo, recimo peroRS, ki hoče tako nekako povedati:
Pa saj je samo na Rally Velenje vozil 00, in ker je preveč šlo, je zletel s ceste, in podru leseno tablo + omarico za njo, in mu je potem samo malo odbijač počil. :?
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK Ne jul 04, 2010 2:08 pm

Doro, ne zagovarjam takega oglasevanja ampak vseeno:
-gre za testni avto. To pomeni, da je veliko ljudi vozilo ta avto in verjetno z njim ni bilo lepo delano. Pri takem avtu moras veliko stvari spregledati. Nihce ga ni sparal-pa ceprav bo trgovec verjetno trdil nasprotno.
Ce je testni, se mora clovek sam pozanimati, kako so ga sposojali, komu vse, kje se je avto vozil,....
In ce bi se kdo najprej to pozanimal in potem tukaj obsojal, kako so nateguni in podobno, bi bilo lepse in bolj kredibilno.
Pac so se odlocili, da ga bodo zaradi atraktivnosti imeli tudi na dirki. pa kaj? Tisti, ki bo testni avto kupoval-in bi kupoval v tem primeru ta avto-bi se sam pozanimal podrobnosti.
Avto se prodaja in nihce te ne prisili, da ga kupis.
Tako brezvezno obsojanje-se posebej, ker niti en ni bil potencialni kupec in niti eden se ni pizanimal nic, je brezpredmetno in brezvezno.
:)

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Ne jul 04, 2010 2:12 pm

Kako potem sploh kak testni avto prodajo ?
Po tvojem mnenjue je potem normalno da je vsak testni avto - bil gonjen do nezavesti, vožen na rallyu, razbit, itd. :roll:

Kakorkoli obrnem, meni še vedno ni jasno kako lahko sploh kdo od nas kupcev / potrošnikov zagovarja tak način sploh pa ker je na tapeti taka 'priznana' firma.

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne jul 04, 2010 2:21 pm

Še ena cvetka včerajšni Rally maribor :lol:

Slika

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Ne jul 04, 2010 2:25 pm

lancia hf je napisal/-a:Še ena cvetka včerajšni Rally maribor :lol:

Je tukaj tudi ''samo'' odbijač? :D

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 Ne jul 04, 2010 2:36 pm

Kaj pa sta iskala s tako ladjo na rallyu, ce kdo ve?

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne jul 04, 2010 2:41 pm

Pa saj je bilo že napisano, samo da tukaj dela reklamo Porsche Maribor :EE
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov