Ob prebiranju nekaterih komentarjev si lahko mislim samo

Predvsem pri tistih, ki tolerirate takšno dejanje. V trgovini "ima kupec vedno prav", vsaj tako so učili mojo mamo - trgovko. In dokler imam prav, me ne bodo imeli za norca.
Seveda je to, kar počnejo legalno, ni pa pošteno. In za to se gre pri tem. In to, da delajo podobno tudi v luki Koper in Revozu, ni dobra tolažba (vsaj mene ne gane). Torej, če dela tako luka, porsche in še par drugih firm, dajmo še mi? Ni čudno, da je celotno stanje v Sloveniji takšno, kot je. Jaz sem nad takšnim početjem zgrožen. Vsaj takšne firme bi morale obdržati nek "odnos in profesionalnost".
Takše primere bi morali dati v medije, narediti rom-pom-pom, da bi ljudje postali bolj pozorni, firme bi pa morda vsaj malo poostrile nadzor in prenehale s tem. Treba je malo napihniti vse skupaj, da ostane malo prostora za "manevriranje". Če ne bi bilo te teme, meni niti na misel ne bi prišlo, da bi bil avto zaleten oz. poškodovan. Nekako pričakujem od podjetja, da mi to posreduje takoj. Še če kupim 20 dag mortadele, pričakujem da je neoporečna, kaj šele od avta.
Še to: pod "nepoškodovan" si jaz predstavljam, da avto trenutno ni poškodovan, pod "nekaramboliran" pa, da ni bil nikoli karamboliran (nekako je razvidno s slike, če je trenutno karamboliran, seveda če je le-ta zraven).
To je le moje mnenje in ga nočem vsiljevati nobenemu