lp
dejanz75 je napisal/-a:Malo berem tole temo in se malo smejim, malo pa mrščim...sam skoraj ne poznam človeka, ki s svojim avtom sem in tja ne bi imel kakih težav, pač cena ki jo plačujemo za stalno ostrejše zahteve glede emisij in vedno več opreme. Bolj, kot koliko se kaj kvari, je pomembno, kako se te okvare rešujejo.
Sam vozija VWja in če bi še enkrat kupoval bi absolutno kupil enako, saj mi je ergonomija, udobje in kvaliteta materialov v notranjosti pač všeč, pa še zunanjost mi je lepa.
Sem imel pa tudi jaz prek kratkim težavo, spustila mi je hladilna tekočina ko je bilo zunaj 40+ stopinj. Sem pač natočil tiste pol litra in vozil naprej, dokler se čez kak teden zadeva ni ponovila. Avto sem peljal direkt na najbližji pooblaščeni servis (ni bil moj redni serviser). Avto so takoj vzeli v delavnico, meni častili kavo, in mi v dobre pol ure sporočili da je problem malo večji, ne samo staknjena ali prežrta cevka ali kaj podobnega, in da mora avto ostati pri njih. V 10ih minutah sem dobil nadomestni avto (nov, okoli 1000 km) in se odpeljal naprej domov. Čez dva delovna dni so me poklicali, da je moj avto fertik: zamenjana vodna pumpa in vse kar sodi v veliki servis skupaj z zamenjavo le-te. Vse skupaj mi je vzelo kako uro časa, od tega večino odpadlo na pitje kave. Lahko rečem samo "kapo dol".
Mimogrede: notranjost je po 75k km dejansko kot nova, razen par prask na volanu, ki sem jih pri izstopanju sam naredil z neti na kavbojkah. Bom naredil par fotk čez pol leta, ko bom na 100k.
King1 je napisal/-a:Da ne bom predolg..... svašta pi..... a rodi!!! Al buče buče, ki jih eni navajate in prodajate![]()
Ma pa sej nimam besed no.
lp
yashica je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Da ne bom predolg..... svašta pi..... a rodi!!! Al buče buče, ki jih eni navajate in prodajate![]()
lp
Od malih do mega velikih, pri meni je vse zastonj![]()
Onadva, od katerih se je eden moral oglasiti, drugi se pa mršči, sta pa risanki
INFINITI je napisal/-a:mrtwelvetrees je napisal/-a:ja pa kaj pol če golfu 7 odteka vodo od klime v kabino ? sej je zato garancija ? a zato ne boš kupu avta ? pa ne hvalim nobene znamke sploh golfa ne
Ko boš hotel uveljaviti te tovarniške garancije pri naših tumplcih na Porsche Slovenija in naletel na totalen idiotizem in izgovarjanje, samo da jim ni treba kaj poštimati, boš spremenil mnenje
King1 je napisal/-a:yashica je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Da ne bom predolg..... svašta pi..... a rodi!!! Al buče buče, ki jih eni navajate in prodajate![]()
lp
Od malih do mega velikih, pri meni je vse zastonj![]()
Onadva, od katerih se je eden moral oglasiti, drugi se pa mršči, sta pa risanki
Rabim par komadov.... kam lahko pridem?![]()
lp
yashica je napisal/-a:
Ni treba nikamor hodit, pripeljem na domČe ne drugač pa na avtovleki
peroRS je napisal/-a:@yashica: še nisi prodal ta j***a
King1 je napisal/-a:Ni najbolj varno sej veš lahko verigo odtrga
yashica je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:@yashica: še nisi prodal ta j***a
Ne še, sem se nekam sumljivo navezal nanj
King1 je napisal/-a:Ni najbolj varno sej veš lahko verigo odtrga
Kaj bi dal, se mi to zgodi dokler je še v garanciji... od srca bi se nasmejal kretenom na Porscheju, ko bi naročali nov motor
King1 je napisal/-a:
ha ha ha... čeprav res ne razumem tega z avtom.
Joni buče me zanimajo
sašo5 je napisal/-a:ko govorite o filcu pod blatnikim, tudi pri audiju enaka bedarija, ko se napoji enostavno prebije prek in motorni prostor je kot da si čez gnojšnjico vozil....ne vem zakaj ni notranji blatnik dokončan in povezan z zunanjim, ampak puščena luknja in spodaj zafilcanokatastrofa (sem gruntal neko pametno rešitev, pa sem odnehal) ....prilagam še sliko, se lepo vidi, da bo umazanija odarila direkt po posodi za volansko olje in nato še po ABS/ESP modulu, na desni pa vdor umazanije za zračnim filtrom,še večja jeba spucat........sicer pa čistim koliko se le da.....ampak traja samo do prvega deža...
maniaxxx je napisal/-a:Ženo maš pa pametno, kr obdrži jo.
Drugače je pa poraba spoštovanja vredna, čeprav mi je zanimivo, da je brat sicer na vi in z ročnim menjalnikom na 18colah dosegal 7 litrov na AC s tempomatom na 120...mogoče pa res VII žre še manj od VI kot trdijo.
[/size]For je napisal/-a:Evo probal danes 122konjskega TSIja z DSGjem![]()
![]()
![]()
![]()
Ma avto je fantazija!
Vse kar je o njem dobrega napisano, sigurno drži, razen zanesljivosti in odnosa Porsche Slovenija ko gre za reklamacije.
Prodajalec je zadevo zagnal pred mano da ga prestavi ...motorja sploh ne slišiš![]()
Ma res je kompleten ...ima vse kar imajo veliki...da ne bom dolgovezil preveč ...
Najbolj me je zanimala poraba z DSGjem. Nisem dvomil v tiste podatke na papirju. Sicer malo več pije kot piše, ampak nič hudega.
Ljubljana - Radovljica po avtocesti, potem nazaj po stari cesti do Kranja. Zelo agresivna in za motor stresna vožnja je bila. Hotel sem biti čim bolj grob z pedalo plina, hotel sem sprovocirat DSG, pa mi ni uspelo. Se kar prilagaja voznikovim trenutnim željam. Sicer malo rabi da dojame da hočem prehiteti ...potem pa reagira suvereno in se vrti skoraj do rdečega![]()
Vse to maltretiranje je preživel z 7,2 litra, kar je fenomenalno!
No potem sem probal še tisto mojo umirjeno vožnjo. Po stari cesti Kranj - Šentvid - obvoznica - Lj Vič - Tržaška - Celovška do Petrola zraven Avtotehne ...rezultat je [size=150]4,7 https://www.facebook.com/photo.php?v=10 ... tif_t=like
Bencinar, 122KM, Avtomatik ....![]()
to je več kot odlično! To sem tudi pričakoval z takšno vožnjo. Jaz tudi sicer vozim umirjeno....vsako toliko tudi pritisnem, ampak to je redkost.
Čeprav tukaj nisem preveč hvalil Golfa, mu moram priznat da je res boljši....
Pa vseeno, ne vem če si upam kupiti to .....moje izkušnje od prej, in to kar tukaj vidimo, pa še izkušnje z Porsche Slovenija![]()
![]()
![]()
Servis na 15.000 bi še požrl, ampak to da za raznorazne neumne okvare skoz visim na VW servisu, pijem njihove brezplačne kavice, gledam njihove prijazne obraze, vozim njihova NOVA nadomestna vozila, in čakam dva-tri dni na svoj avto....to pa res ne bi preživel!![]()
![]()
![]()
Enostavno ne upam ....da ne govorim o ženi, njo itak ne morem prepričat, ni šans!
For je napisal/-a:.com, veš kako pravijo pri nas....
"Koga zmija ujede, i guštera se boji"
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov