Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Primus_Gladius
Nov uporabnik

Re: Nategatorji !!!!

Napisal/-a Primus_Gladius So nov 05, 2011 10:01 am

buhti je napisal/-a:Zdravo zanima me če ima kdo izkušje kupovanja rabljenih avtov pri avtohiši cerar seat - Kamnik?

Pozdravljen

Jaz imam izkušnje z njimi, sem tam vzel novo SEAT Ibizo. v račun pa sem tud dal starega FORD Mondeota, kateri je imel srečo da ga
nisem zapelu v prepad, glede na to kolk živcev pa dnarja so mi tista jetra pobrala.

Se splača it pogledat. Je pa to moja izkušnja o korektnosti in o tem da se je dalo zmenit za lep popust. Lahko da ma kdo
druge izkušnje. Ah ja pa še to, od moje bivše je fotr zmer pr njih kupoval avte, možakar je pa ta originaln Gorenjc, kar
pomen da človek ne bi hodu k njim, če ne bi bli tko kt se zagre.

Upam da sem kaj pomagu

L.P.

buhti
Stalni uporabnik

Napisal/-a buhti Ne nov 06, 2011 5:29 pm

aaa, ok hvala ;)

Kaj pa pravte na ''AVTOPLANET d.o.o., Jelenčeva ulica 1, Kranj'' .. tam imam namen gledati en avto
Slika

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Ne nov 06, 2011 5:50 pm

Pravimo, da na forumu obstaja iskalnik
Sicer pa se na eno mnenje ne gre preveč zanašat.
Fiat007 je napisal/-a:
obcasnigledalec je napisal/-a:Avto planet iz kranja kdo pozna?

http://www.avto.net/_DEALER/results.asp ... srubrika=1

Poznam obadva fanta, ki imata to podjetje.

In res lahko rečem, da sta na mestu! Tudi avti so res taki, kot je v oglasu.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Ne nov 06, 2011 6:46 pm

buhti je napisal/-a:Zdravo zanima me če ima kdo izkušje kupovanja rabljenih avtov pri avtohiši cerar seat - Kamnik?

Za rabljene ne vem, kar se pa novih tiče pa so super.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

buhti
Stalni uporabnik

Napisal/-a buhti Ne nov 06, 2011 8:51 pm

No potem lahko rečem za enga leona ko se tam prodaja, malo zavajajo s podatki. Kao leon top sport, 150ps. In sicer poznam te leone dobro in vem da so imeli te motorji 6 prestav in belo ozadje števca in plastika okoli radia, klime, itd, je siva v originalu. Tako da avto je verjetno samo top sport look in ima 110ps in je zadeva verjetno čipana na 150ps.

Lp, Boštjan
Slika

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Ne nov 06, 2011 9:13 pm

buhti je napisal/-a:No potem lahko rečem za enga leona ko se tam prodaja, malo zavajajo s podatki. Kao leon top sport, 150ps. In sicer poznam te leone dobro in vem da so imeli te motorji 6 prestav in belo ozadje števca in plastika okoli radia, klime, itd, je siva v originalu. Tako da avto je verjetno samo top sport look in ima 110ps in je zadeva verjetno čipana na 150ps.

Lp, Boštjan

A misliš tega:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5291047&show=1

http://www.forum.seat-team.si/viewtopic ... 124&t=1785

Tole je v osnovi Leon Sport 1.9TDI 81kW. Izgled predelan v Top sport in čipan na 150KM ;)

Ne bi rekel, da je zaradi tega nekdo nategator. Vsi podatki štimajo, razen izraza "top sport" ;)

buhti
Stalni uporabnik

Napisal/-a buhti Ne nov 06, 2011 11:05 pm

Ne tega, to je od mojga kolega avto in ga dobr poznam ;)

Tole sm mislu:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5310215&show=1
Slika

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Po nov 07, 2011 1:15 am

peroRS je napisal/-a:
A misliš tega:

Ne bi rekel, da je zaradi tega nekdo nategator. Vsi podatki štimajo, razen izraza "top sport" ;)

.......in če dodaš za dvojko še nulo, potem dobiš približno realno število lastnikov :arrow: samo v Brežicah je imal ta Leon tam cca tri leta nazaj kr en kup le teh, sicer za kratek čas, ampak fantje so si avto v menjavi kr "podajali"......
150.000 km pa verjetno še od brežiških časov stoji na števcu....

buhti
Stalni uporabnik

Napisal/-a buhti Po nov 07, 2011 11:44 am

tale leon ima cisto realne kilometre. Kolega ga je kupu v domzalah od 1. lastnika. Ga ima ze od decembra 2009. In je sam cel avto porihtal.

Tako da si ga malo zamesal z drugim. Sam vem za 3 take, ko si skoraj isti. En ima samo druga platišča, drgač pa identični ;)

lp
Slika

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP Po nov 07, 2011 3:07 pm

Sam useeno pa ni niti en al pa drug iz linka ''top sport''. Te wannabe varijante so prou grde, sploh un k je ceu načičkan, bolš da bi ga u originalu pustu, ker te Leoni že v osnovi lepo zgledajo. Top Sporti majo pa 6 prestav pa bele števce kokr je že en pred mano omenu

buhti
Stalni uporabnik

Napisal/-a buhti Po nov 07, 2011 3:25 pm

Zakaj pa so grde varjante? Sej je čist isti kokr top sport (govorim o zunanjosti) razn to da nima motorja z 150konjskimi močmi... Ker je pa načičkan? Od mojga kolega ima dodatno gor (kar ni v originalu) je to da ima angel eyes luči, pa zadnje luči potemnjene. Pač rjavo-črna mobinacija.

lp
Slika

Grega_
Novinec

Napisal/-a Grega_ Po nov 07, 2011 3:49 pm

Potem ga mora prodajati z napisom skoraj TOP SPORT s čipiranim motorjem :D

sosed
Novinec

Napisal/-a sosed Po nov 07, 2011 8:26 pm

Ali kdo pozna firmo MIBAVTO D.O.O. Ljubljana. So pošteni ali nateguni?...ne da se mi iskat cel forum, iskanje pa ne obrodi sadov :)

Alfetta
Nov uporabnik

Napisal/-a Alfetta To nov 08, 2011 5:33 am

Avto Frankolovo

Dobro, da spremljam avto.net. V opozorilo vam pravim, ne kupujte te Alfe 166 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5323916&show=1

Pred tem sem jo imel jaz, res slabše ohranjeno sem prodal za polovico te cene (spredaj karamboliran blatnik, se vidi po slikah, zadaj se je luščila barva)). Kadila je že res precej, sklopka na koncu, zadnje roke uničene, ročna skoraj ni prijela, občasnos svetila lučka za injektorje ("diler" je na srečo tisti trenutek ni dočakal), centralno zaklepanje ni delalo. Samo poglejte ključ na slikah (če bo kdo šel gledat bo seveda že na novo narejen v avtu) pa bo vse jasno Pri oglasu so me pa res šokirali kilometri, ta Alfica jih je pri meni imela 329 !!! jurjev. Avto po vsej verjetnosti nima homologacije, ker jo imam še danes jaz doma. Vse kar so naredili je to, da so jo po kritičnih predelih prebarvali (pazi prednjo desno luč, pomoje nima krom letve, ker jo imam še jaz), , oprali, krepko prevrteli kilometre, dali na gume radkape in ga na novo registrirali (prej KK tabljice). Drugi lastnik sanje, saj je bila pred leti uvožena iz Ita... "Res so nateguni.

Razen gum (Continentalk) ter dobrih sprednjih rok je avto katastrofa, sem se že jaz pred tem "nategnil".

* Tole sem dal že na Alfa forum, sedaj pa še sem, da se ne bi kdo opekel in da se ve, kakšna je ta avtohiša.

Uporabniški avatar
mish
Novinec

Napisal/-a mish Sr nov 09, 2011 3:48 pm

Grega_ je napisal/-a:
peroRS je napisal/-a:Res, da je prodajalec vsem že znan, a vseeno bom povedal.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5237974&show=1

Tale Octavia ima 270.000km!, pa če ni celo 2005 letnik (nisem prepričan).
Poznam, je res od 1. lastnika, redno servisirana (mislim da pri Škerjancu v Domžalah). Dodatno so pobarvane stranske letvice, 17'' kolesa od Superba 2 ter alu nosilci.
Verjetno je avto čisto v redu, zato sploh ne vidim smisla v vrtenju kilometrov :roll: :huh:

Veš kje je smisel...v tem da še jurja,dva več zasluži kot da bi ga prodajal z realnimi kilometri....enako kar se dogaja z avti iz tujine.

Am ... avto ni mogel biti prvega lastnika .. drugi je sigurno bil fizična oseba, sem ga fizični prodal. No ja, sicer pa je par zadev na podvozju blo za zamenjat že (amortizerji, selenbloki, manšete ...). Sicer pa je bil motor res bil tipi-topi ko sem ga prodal.
[veliki animirani podpisi niso dovoljeni - 160KB]

Uporabniški avatar
srcnik
Poznavalec foruma

Napisal/-a srcnik Sr nov 09, 2011 5:02 pm

mish je napisal/-a:
Grega_ je napisal/-a:
peroRS je napisal/-a:Res, da je prodajalec vsem že znan, a vseeno bom povedal.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5237974&show=1

Tale Octavia ima 270.000km!, pa če ni celo 2005 letnik (nisem prepričan).
Poznam, je res od 1. lastnika, redno servisirana (mislim da pri Škerjancu v Domžalah). Dodatno so pobarvane stranske letvice, 17'' kolesa od Superba 2 ter alu nosilci.
Verjetno je avto čisto v redu, zato sploh ne vidim smisla v vrtenju kilometrov :roll: :huh:

Veš kje je smisel...v tem da še jurja,dva več zasluži kot da bi ga prodajal z realnimi kilometri....enako kar se dogaja z avti iz tujine.

Am ... avto ni mogel biti prvega lastnika .. drugi je sigurno bil fizična oseba, sem ga fizični prodal. No ja, sicer pa je par zadev na podvozju blo za zamenjat že (amortizerji, selenbloki, manšete ...). Sicer pa je bil motor res bil tipi-topi ko sem ga prodal.

Slika

Uporabniški avatar
srcnik
Poznavalec foruma

Napisal/-a srcnik Sr nov 09, 2011 5:02 pm

Alfetta je napisal/-a:Avto Frankolovo

Dobro, da spremljam avto.net. V opozorilo vam pravim, ne kupujte te Alfe 166 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5323916&show=1

Pred tem sem jo imel jaz, res slabše ohranjeno sem prodal za polovico te cene (spredaj karamboliran blatnik, se vidi po slikah, zadaj se je luščila barva)). Kadila je že res precej, sklopka na koncu, zadnje roke uničene, ročna skoraj ni prijela, občasnos svetila lučka za injektorje ("diler" je na srečo tisti trenutek ni dočakal), centralno zaklepanje ni delalo. Samo poglejte ključ na slikah (če bo kdo šel gledat bo seveda že na novo narejen v avtu) pa bo vse jasno Pri oglasu so me pa res šokirali kilometri, ta Alfica jih je pri meni imela 329 !!! jurjev. Avto po vsej verjetnosti nima homologacije, ker jo imam še danes jaz doma. Vse kar so naredili je to, da so jo po kritičnih predelih prebarvali (pazi prednjo desno luč, pomoje nima krom letve, ker jo imam še jaz), , oprali, krepko prevrteli kilometre, dali na gume radkape in ga na novo registrirali (prej KK tabljice). Drugi lastnik sanje, saj je bila pred leti uvožena iz Ita... "Res so nateguni.

Razen gum (Continentalk) ter dobrih sprednjih rok je avto katastrofa, sem se že jaz pred tem "nategnil".

* Tole sem dal že na Alfa forum, sedaj pa še sem, da se ne bi kdo opekel in da se ve, kakšna je ta avtohiša.

Slika

Stanez
Nov uporabnik

Napisal/-a Stanez So nov 12, 2011 12:13 pm

Še en nateg http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5340034&show=1

Avto ima konkretno čez 400000 km in je bil za avtošolo.

Uporabniški avatar
srcnik
Poznavalec foruma

Napisal/-a srcnik So nov 12, 2011 2:02 pm

Stanez je napisal/-a:Še en nateg http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5340034&show=1

Avto ima konkretno čez 400000 km in je bil za avtošolo.

Slika

Uporabniški avatar
mrtwelvetrees
Mojster foruma

Napisal/-a mrtwelvetrees So nov 12, 2011 2:27 pm

Dajte SCREENSHOTE prosim ! ker linki niso več aktivni
Si vedel, da so semaforje Iznašli pri naftnih podjetjih za zapravljanje goriva in večanje dobičkov?
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov