Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

SvizecS
Nov uporabnik

Re: Nategatorji !!!!

Napisal/-a SvizecS Ne nov 13, 2011 7:53 pm

Ni ravno nateg a je vseeno zanimivo videti novo obliko A4:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5346197&show=1

Slika

astragsi
Novinec

Napisal/-a astragsi Sr nov 16, 2011 7:35 am

Včeraj bil na ogledu tega avtomobila.. prodajalec trdil po telefonu da avto brezhiben pa to... pridem prvo motor je zanic pobutkan cel in se in se...
Priponke
dfgdfgdg.PNG

kvadugaja
Nov uporabnik

Napisal/-a kvadugaja Sr nov 16, 2011 9:13 pm

sašo5 je napisal/-a:
peroRS je napisal/-a:
A misliš tega:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5291047&show=1

Ne bi rekel, da je zaradi tega nekdo nategator. Vsi podatki štimajo, razen izraza "top sport" ;)

.......in če dodaš za dvojko še nulo, potem dobiš približno realno število lastnikov :arrow: samo v Brežicah je imal ta Leon tam cca tri leta nazaj kr en kup le teh, sicer za kratek čas, ampak fantje so si avto v menjavi kr "podajali"......
150.000 km pa verjetno še od brežiških časov stoji na števcu....

ti si legenda in vozis moj avto :D hvala za informacije za katere sam nisem vedel..avto je bil ze na strehi 2x jaz sem 8 lasnik itd.. od ke ti te informacije vsevedi? pru se preprici pol pa govor.. da ti povem sm drugi lastnik imam ga ze 2 leti avto pa ni bil nikoli karamboliran, ker poznam prejsno lasnico. ce te pa se kaj moti pa z besedo na dan. drugace pa sej ves ne rabs gledat oglasa ce ti ni vsec ali pa si nevoščljiv.

kvadugaja
Nov uporabnik

Napisal/-a kvadugaja Sr nov 16, 2011 9:15 pm

SašoP je napisal/-a:Sam useeno pa ni niti en al pa drug iz linka ''top sport''. Te wannabe varijante so prou grde, sploh un k je ceu načičkan, bolš da bi ga u originalu pustu, ker te Leoni že v osnovi lepo zgledajo. Top Sporti majo pa 6 prestav pa bele števce kokr je že en pred mano omenu

sej men se tud zdi ful grd.. :P a slucajn ves za koga da pocen stiska za v kocko =P

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če nov 17, 2011 12:24 pm

daj zjokaj se kje drugje.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Če nov 17, 2011 2:04 pm

kvadugaja je napisal/-a:
sašo5 je napisal/-a:
peroRS je napisal/-a:
A misliš tega:

Ne bi rekel, da je zaradi tega nekdo nategator. Vsi podatki štimajo, razen izraza "top sport" ;)

.......in če dodaš za dvojko še nulo, potem dobiš približno realno število lastnikov :arrow: samo v Brežicah je imal ta Leon tam cca tri leta nazaj kr en kup le teh, sicer za kratek čas, ampak fantje so si avto v menjavi kr "podajali"......

ti si legenda in vozis moj avto :D hvala za informacije za katere sam nisem vedel..avto je bil ze na strehi 2x jaz sem 8 lasnik itd.. od ke ti te informacije vsevedi? pru se preprici pol pa govor.. da ti povem sm drugi lastnik imam ga ze 2 leti avto pa ni bil nikoli karamboliran, ker poznam prejsno lasnico. ce te pa se kaj moti pa z besedo na dan. drugace pa sej ves ne rabs gledat oglasa ce ti ni vsec ali pa si nevoščljiv.

No, dej številko prometnega dovoljenja, pa bom tako preverli, kateri lastnik si. Registrsko pa že itak imamo.
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Če nov 17, 2011 2:12 pm

TrijoAdijo je napisal/-a:No, dej številko prometnega dovoljenja, pa bom tako preverli, kateri lastnik si. Registrsko pa že itak imamo.

Ti podatki o lastništvu ti lahko povedo troje:
a) nek avto je zamenjal recimo 3 čisto različne lastnike
b) nek avto je bil od novega pri eni hiši, vozili so ga isti vozniki (člani ene družine), vendar so vmes 2-krat zamenjali prometno (prepis z očeta na sina, z brata na brata), lahko zaradi nakupa novega vozila zaradi prenosa bonifikacije za zavarovanje, karkoli drugega
c) najslabša varianta: 1. lastnik (v Sloveniji), pripeljan iz tujine, kjer je imel 10 lastnikov in vsak mu je kilometre prevrtel za 50.000, trenutno jih ima magičnih 130.000 (pravkar narejen veliki servis, odlično ohranjen) :mrgreen: :lol:

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Če nov 17, 2011 2:19 pm

in še:
č) Vse predelave naj bi bile homologirane.....No, še št. prometnega dovoljenja nucamo, pa bomo še to preverili, če drži
:P
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

kvadugaja
Nov uporabnik

Napisal/-a kvadugaja Če nov 17, 2011 3:57 pm

Courage™ je napisal/-a:daj zjokaj se kje drugje.

vi pa ne bodte tok vse-vedi.. in prosim ne piste kr neki.. lahko je kje ksn potencialni kupc k ga to zavede VAŠE BUČE! noč čarovnc je ze mem.
Zadnjič spremenil kvadugaja, dne Če nov 17, 2011 4:12 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

kvadugaja
Nov uporabnik

Napisal/-a kvadugaja Če nov 17, 2011 4:10 pm

TrijoAdijo je napisal/-a:
kvadugaja je napisal/-a:
sašo5 je napisal/-a:
peroRS je napisal/-a:
A misliš tega:

No, dej številko prometnega dovoljenja, pa bom tako preverli, kateri lastnik si. Registrsko pa že itak imamo.

no da sm ti se delo olajsal sem sam to vse storil kar si ti zelel pa si poglejmo to kar vas muci da bote zaprl ta gobc ze enkrat. vas muci kr precej. RAJ SE PRASITE KAJ JE Z VAMI NAROBE posamezniki ze vete na koga to leti seveda ne navse. :D

Slika

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Če nov 17, 2011 4:32 pm

Hvala, ker si obelodanil podatke o svojem vozilu in hvala, ker si mi olajšal delo... :pivo

Uporabniški avatar
Gapiii
Moderator foruma

Napisal/-a Gapiii Če nov 17, 2011 4:41 pm

Kljub temu bi lahko to storil z malo manj napadanja in jokanja. Ker če nič ne skrivaš pokažeš črno na belem, pa naj pol drugi jokajo. Srečno prodajo.

kvadugaja
Nov uporabnik

Napisal/-a kvadugaja Če nov 17, 2011 5:03 pm

Gapiii je napisal/-a:Kljub temu bi lahko to storil z malo manj napadanja in jokanja. Ker če nič ne skrivaš pokažeš črno na belem, pa naj pol drugi jokajo. Srečno prodajo.

sej ne jokam sam na zivce mi gre k mu en neki pove on pa se kr ustraja. sej zdej ms mu pokazu in nej se mal zamisle. ah se ne sekeram sm bl k ne za foro dal gor :P

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Če nov 17, 2011 8:16 pm

.

kvadugaja je napisal/-a:
sašo5 je napisal/-a:
peroRS je napisal/-a:
A misliš tega:

Ja nevoščljivi smo ti tega skropucala od avta :mrgreen: :mrgreen:

Že odnos in pismenost je na takem nivoju da ne bi kupil tega avta pa da je kot iz tovarne ( pustmo ogabne predelave )
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

kvadugaja
Nov uporabnik

Napisal/-a kvadugaja Če nov 17, 2011 10:51 pm

sej k boste odrast bote znal z svojo glavo razmislat ne da skp tištite te tintare pa eno in isto en od druzga ponavlate. sva ka vam čast. tuki bom jst odnehu ker ne vod nikamr.

Yoxi
Nov uporabnik

Napisal/-a Yoxi Pe nov 18, 2011 5:50 pm

A mi lahko kdo tole obrazlož ?
Isti avti, iste cene in vse, le km se razlikuje ??????

Slika

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Pe nov 18, 2011 5:52 pm

Yoxi je napisal/-a:A mi lahko kdo tole obrazlož ?
Isti avti, iste cene in vse, le km se razlikuje ??????

Slika

Kaj pa je tu čudnega?

4 avti s podobnimi kilometri za isto ceno....
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Yoxi
Nov uporabnik

Napisal/-a Yoxi Pe nov 18, 2011 10:59 pm

No če dobr pogledaš so to 4 različni oglasi dani v primerjavo. Če še mal bol pogledaš vidiš da sta to samo dva avta, en si drugi črn. In enkrat ima siv 25000km, drugič 17000km. Isto je s črnim. Dobro poglej še slike pa boš videl da gre samo za dva avta, ketera imata oddan po dva različna oglasa, cena ista le km se razlikujejeo.

Uporabniški avatar
KlemenM
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a KlemenM Po nov 21, 2011 7:19 pm

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5373346&show=1

mal velik obrabljen volan za 123000(kako je ravno 123....)tisoč km, voženo iz francije. (nekdo ki zna naj poveča sliko na ekranček).

lp.

Uporabniški avatar
MATEJQMX
Nov uporabnik

Napisal/-a MATEJQMX Po nov 21, 2011 8:55 pm

Slika

Kokr mi je ratal približat... Pomoje da je prva cifra zihr 2, jih pa je 6. Tko da ma 100k km več, torej 220000.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov