Mojster Miha je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:Mojster miha. Ti ostan kar pri TDIjih. Tisto je tvoje področje in pustimo to 19ko. Ne mislim tuki razlagat posebej zakaj je bilo to in ono, ker je cela zgodba, ki pa ni z nobenim uničevanjem povezana ali neohranjanjem avta povezano
Bodi v TDI

Ni panike - bo TDI še naprej. Ima pa povezavo z 19-ko ( in drugačnimi "GTI" -ji tistega časa R5, CLIO, 205, GOLF, A.R. ... ) - ki sm jo vozil novo oz skoraj novo takrat, ko je veliko tu prisotnih imelo še plenice na riti. Tako, da tvojo žalitev "tisto je tvoje področje ..." obdrži zase, ker dvomim, da imaš toliko izkušenj z takšnimi in drugačnimi avtomobili.
Omenjeni "GTI" so bili res en sam užitek vozit, samo za "proračun" (gorivo, gume ... ) je treba sponzorja najt - TDI 110 v "trojki" je bil takrat dober kompromis sprejemljivih stroškov in temu primreno dobrih zmogljivosti - in človek si preprosto reče "zakaj pa ne" ter "ubode"
Na žalost mi nisi dokazal oz vsaj pojasnil zakaj je ta tvoja "ex" 19-ka "naj" - kolkor jih poznam in sodim po oglasu "tvoje ex" - obstajajo boljši primerki
Da nadaljujemo - ena "porihtana" 19 -ka s "prepihom" (cabrio)
http://www.autoscout24.de/home/index/de ... berschriftLP
Sej nism misli žalit, je bilo bolj v šali mišljeno tisto o TDI

Drugače 19ka ni GTI ampak preprosto R19-19V. Tudi nisem nikjer napisal, da je bila moja 19ka naj, je bila pa ena boljših pri nas. Ko sem jo še imel sem dobro spremljal, kake se vozijo in jih je bila večina v obupnem stanju, poleg redkih izjem ( da niso bile razsute in podobno ) Kar se pri meni tiče mejav fedrov , tesnila glave in podobnih stvari je tako:
- Fedri, znana bolezen Renoja, da radi pokajo. Tudi pri novejših avtomobilih je tako.
-Tesnilo glave: pri takem avtu, kjer se ne voziš 50km/h amapk malo bolj športna vožnja pri teh prevoženih ki jih je imela tudi da svoj krvni davek na motorju. Poleg tega so se slišali še ventili oz. dročniki, kar me je zelo motilo. Zato je bila menjana tudi glava motorja( z prevoženimi 30.000km, torej skoraj nova ), ko se je motor odpiral, je bila beseda mehanika o stanju batov in vsega zraven: Kot novo!
Zato sem zapeljal avto, k enemu boljših mehanikov( ima čez dirkalno moštvo). Prepustil vse skupaj njemu, da odpravi vse napake na avtu, ker sem pač hotel avto, ki bo v top formi kljub svojim letom. Za tak poseg sem odštel tudi zelo-zelo veliko denarja. Tak, da vem da je bil avto tip-top. Vsi pomanjkljivi deli so bili zamenjani z original Renault in ne kopijami in podobnimi stvarmi. Avto se je peljal odlično, brez da bi kaj kadil, pil olja zelo malo, manj kot po normativih itd... Avto pa je bil razbit le spredaj levo, toliko da je počila luč in je bila menjana. Gnila je bila zelo malo oz. praktično nič.
Pol letu dni po posegu, me je mamilo še več. Zato sem si pač kupil Clia RS

Pač, tak sem in imam rad hitrost in užitek vožnje čez ovinke, kar mi 19ka ni v tej meri kot Clio ponujala. Zdaj se pa vozim z Clio RS
Upam, da si dobil vsaj nekaj odgovorov na svoja vprašanja, zakaj je tako. Glede mojih izkušenj pa raje nebi. Naj omenim, da sem že daleč-daleč od kakega mulčka. Je pa res da dizlov nisem nikol vozil, zato ker me pač sploh ne zanimajo
Be in peace, ups in TDI

Joke