MATEJQMX je napisal/-a:
Kokr mi je ratal približat... Pomoje da je prva cifra zihr 2, jih pa je 6. Tko da ma 100k km več, torej 220000.
a4 je napisal/-a:na levi strani glej
_furby_ je napisal/-a:a4 je napisal/-a:na levi strani glej
na levi se vidi samo 22XXX. tko da je vrjetno spredaj se 1 in pol kilometri stimajo
zundapp je napisal/-a:Ja in, trgovina pač, tast pa slab prodajalec...
R 34 GT-R je napisal/-a:Znalci je mogoče kdo kdaj pomislil, da je pH kože v kaki korelaciji z obrabljenostjo materiala?
Atrox je napisal/-a:R 34 GT-R je napisal/-a:Znalci je mogoče kdo kdaj pomislil, da je pH kože v kaki korelaciji z obrabljenostjo materiala?
Ja, ker pH kože pri ljudeh variira med 2 in 10.
R 34 GT-R je napisal/-a:Atrox je napisal/-a:R 34 GT-R je napisal/-a:Znalci je mogoče kdo kdaj pomislil, da je pH kože v kaki korelaciji z obrabljenostjo materiala?
Ja, ker pH kože pri ljudeh variira med 2 in 10.
Ph je logaritemska funkcija....
TrijoAdijo je napisal/-a:No ja...če pH kože in švicne roke ne pripomorejo k obrabi volana oz. ledra na volanu, pol pa mi naj nekdo pojasni, kako to, da sta dva popolnoma ista volana (iz dveh avtomobilov...istega proizvajalca...istega modela...istega letnika, le voznika sta različna), popolnoma različno obrabljena? Eden je bil že pri 100kkm preoblečen, drugi pri skoraj 190kkm pa komaj kaže znake obrabe?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov