Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Roker123
Nov uporabnik

Re: Pozna kdo ta avto?

Napisal/-a Roker123 Sr nov 30, 2011 1:26 pm

Dober dan,
zanimam se za to Opel Astro, pa me zanima če ima kdo kakšne koristne informacije. Moti me pač to, da se po 5ih mesecih uporabe prodaja.
Tako da nevem ali bi se odločil za novo ali to malo rabljeno.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5200115&show=1

Hvala za kakršenkoli nasvet

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Sr nov 30, 2011 1:42 pm

Roker123 je napisal/-a:Dober dan,
zanimam se za to Opel Astro, pa me zanima če ima kdo kakšne koristne informacije. Moti me pač to, da se po 5ih mesecih uporabe prodaja.
Tako da nevem ali bi se odločil za novo ali to malo rabljeno.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5200115&show=1

Hvala za kakršenkoli nasvet

Testni avto?
Nezmožnost plačevanja leasinga?
Dobra ponudba za drug avto?

Pozanimaj se po avtohišah in dobi ponudbe za novega, pa boš videl kaj se ti bolj splača. ;)

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Sr nov 30, 2011 2:47 pm

Gapiii je napisal/-a:Pozor, avto je zamenjal avtohišo in naenkrat izgubil 20k km. Mogoče bo še eno in izgubil še kakih 20k km :)

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5412191&show=1
Slika

lp,g

res je...prodajal se je na vrhniki... z 220.000km

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr nov 30, 2011 5:57 pm

Tetapehta23 je napisal/-a:pozdrav

pozna mogoče kdo tale avto in prodajalca? sumljivo poceni...
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5397183&show=1

lp

To je zate sumljivo poceni ??
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

sss
Nov uporabnik

Napisal/-a sss Sr nov 30, 2011 6:02 pm

Ali pozna kdo tega ? Ali je cena primerna?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=366198&show=1
Zadnjič spremenil sss, dne To dec 06, 2011 12:01 pm, skupaj popravljeno 3 krat.

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP Če dec 01, 2011 11:00 am

Tega sem js gledu že k se je privat prodaju, ampak je biu oglas tok čudn sestavljen pa še telefonska je bla nedosegljiva pa sm pol pozabu na njega. Sicer bi ga pa zihr šou pogledat če bi meu 200KM motor, ne pa tale ''prototipni' k so ga vgrajeval samo par mesecev. Sicer pa tut opreme nima nevem kaj :? Če ti je pa tok všeč da si ga rezerviru je pa itak zdj kar je, pa srečno vožnjo :D

sss
Nov uporabnik

Napisal/-a sss Če dec 01, 2011 12:09 pm

v kakšnem smislu čudno sestavljen? Za kakšno ceno pa se je prodajal?

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Napisal/-a SašoP Če dec 01, 2011 1:12 pm

Nevem ne spomnem se detajlov vem da je blo neki čudn, prodaju se ja pa za 8.500€ in to kr ene par mescov. Drgač pa js bi na tvojmu mestu pogledu mal za Octaviami RS, če bi bla takrt kšna pametna bi pomoje to uzeu sam k ni blo nč, zdj pa vidm da je spet neki. Js mislm da za ta denar je to to pa še več možnosti maš, da kšno lepo dobiš kokr pa zjebani pa zgonjeni GTIji usaj taki so bli k sm jih šou gledat ene par.

LP

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Če dec 01, 2011 5:20 pm

SašoP je napisal/-a:Nevem ne spomnem se detajlov vem da je blo neki čudn, prodaju se ja pa za 8.500€ in to kr ene par mescov. Drgač pa js bi na tvojmu mestu pogledu mal za Octaviami RS, če bi bla takrt kšna pametna bi pomoje to uzeu sam k ni blo nč, zdj pa vidm da je spet neki. Js mislm da za ta denar je to to pa še več možnosti maš, da kšno lepo dobiš kokr pa zjebani pa zgonjeni GTIji usaj taki so bli k sm jih šou gledat ene par.

LP

Tale RS-ka je meni zanimiva:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5366536&show=1

Slika

Edino, kar me moti je prodajalec (avtosvet = avtocenter svet?? ) o katerem se je govorilo v temi "nategatorji" oops

sss
Nov uporabnik

Napisal/-a sss Če dec 01, 2011 7:17 pm

SašoP je napisal/-a:Nevem ne spomnem se detajlov vem da je blo neki čudn, prodaju se ja pa za 8.500€ in to kr ene par mescov. Drgač pa js bi na tvojmu mestu pogledu mal za Octaviami RS, če bi bla takrt kšna pametna bi pomoje to uzeu sam k ni blo nč, zdj pa vidm da je spet neki. Js mislm da za ta denar je to to pa še več možnosti maš, da kšno lepo dobiš kokr pa zjebani pa zgonjeni GTIji usaj taki so bli k sm jih šou gledat ene par.

LP

Še neki mi prosim povej - se spomniš koliko km je imel takrat in kdaj je to bilo?
Po čem veš, da gre za isti avto?

Hvala!

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Če dec 01, 2011 7:31 pm

Pozna kdo konkretno tega Audija A3 in pa prodajalca. Prijatelj ga gre jutri kupit, pa se ne bi rad zaj****. oops

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5421339&show=1

Slika

Uporabniški avatar
KlemenM
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a KlemenM Če dec 01, 2011 7:44 pm

loh naredi en preprost test : gre na vw uradni servis z lastnikom in preveri če servisi štimajo(glede na to da piše da je bil servisiran na pooblaščencu).

Lp.

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Če dec 01, 2011 8:45 pm

Ja, saj to sem mu tudi sam svetoval. Pa da žrtvuje nekaj €€, da mu cel avto na servisu temeljito pregledajo. :)
Ker sem tudi sam malo skeptičen. 1. lastnik (kao), malo kilometrov, servisna (ki ti jo dandanes vsak lahko ponaredi). Skratka, taki oglasi so 99% predobri, da bi bili res.

Uporabniški avatar
Cefizelj
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cefizelj Če dec 01, 2011 8:57 pm

Prejšnji teden sem si pri tej avtohiši (Casanova) ogledoval enega Peugeota 206. Enako je bilo 1. lastnik, servisna knjiga, ko pa je bilo treba knjigo pokazat je rekel prodajalec da je izgubljena in duplikat naročen na peugeot servisu. :lol: Tudi na splošno je bil avto bolj revščina, tudi ostali na parkirišču so zgledal bolj slabo kot ne. Kot so predlagali pred mano. Na servisu preverit in mislim da lahko rečem - iskat drug avto. :lol:

Uporabniški avatar
fantom
Stalni uporabnik

Napisal/-a fantom Če dec 01, 2011 9:33 pm

peroRS je napisal/-a:Ja, saj to sem mu tudi sam svetoval. Pa da žrtvuje nekaj €€, da mu cel avto na servisu temeljito pregledajo. :)
Ker sem tudi sam malo skeptičen. 1. lastnik (kao), malo kilometrov, servisna (ki ti jo dandanes vsak lahko ponaredi). Skratka, taki oglasi so 99% predobri, da bi bili res.

če so v servisni štemplji od pooblaščenca pol tu ni kaj za dvomit. je pa seveda vseeno potrebno preverit če je na tem servisu resnično bilo kaj delano, saj lahko ima v nasprotnem primeru pooblaščenc velike težave. sepravi štempli pooblaščenca brez zgodovine skoraj nemogoče, vsaj vw-audi ne. če se motim naj me kdo popravi.

Uporabniški avatar
zuzek
Uporabnik

Napisal/-a zuzek Pe dec 02, 2011 12:28 am

peroRS je napisal/-a:Pozna kdo konkretno tega Audija A3 in pa prodajalca. Prijatelj ga gre jutri kupit, pa se ne bi rad zaj****. oops

če je tako zaletav pa naj ga kupi, pa bo potem ugotovil kako pa kaj je :lol: :roll:

kilometrov ma zelo malo, še glede na to da je dizel, težko rečeno da so realni
preverite vse na pooblaščenem servisu madona :roll:
Alergičen na rjo

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Pe dec 02, 2011 9:18 am

zuzek je napisal/-a:
peroRS je napisal/-a:Pozna kdo konkretno tega Audija A3 in pa prodajalca. Prijatelj ga gre jutri kupit, pa se ne bi rad zaj****. oops

če je tako zaletav pa naj ga kupi, pa bo potem ugotovil kako pa kaj je :lol: :roll:

kilometrov ma zelo malo, še glede na to da je dizel, težko rečeno da so realni
preverite vse na pooblaščenem servisu madona :roll:

Saj pravim, da sem mu vse to razložil, kaj tukaj tvega. Pod "kupit" pa se seveda razume, ČE vse štima. ;)

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Napisal/-a SašoP Pe dec 02, 2011 10:17 am

@sss Ma zihr je to ta, Leon črne barve 2.0 TFSI z 185 KM takih nevem če je 5 v Slo. že odkar spremljam avto.net (ene par let) je biu ta edini tak gor kokr sm gledu. Blo je pa napisan mislm da okol 150k prevoženih, sam ne me za besedo držat k sm tok avtov gledu da si nism use zapomnu. Uglavnem kokrkol bi js ta avto preskoču, nevem mi ne potegne pa so mi drugač Seati ušeč.

@peroRS ja sej to je ta model s tem AC Svet je sumljiv, sm šou ene parkrat gledat avte, k se tm mim dam vozm pa morm rečt da nism biu glih navdušen nad ponudbo. Sicer pa tale RSka zgleda kr uredu, jo grem mogoče dons pogledat mal če bi se še kdo zanimu za nakup, da se ne voz brezveze v Lj.

Uporabniški avatar
Gapiii
Moderator foruma

Napisal/-a Gapiii Pe dec 02, 2011 11:01 am

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5423386&show=1

Pozna kdo? Kako je s temi dci 65 konjskimi mašinami? So tudi problematične?

Lp

Uporabniški avatar
ChuckNorris
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ChuckNorris Pe dec 02, 2011 11:25 am

65km mašine so baje v kurcu, sicer ga mamo v družini pa zaenkrat ni blo problemov, je pa bo bolj kot ne nepremičnina
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov