GoGo je napisal/-a:Ja, redno vzdrževan.
Olje, veliki servisi (že trije), redno menjane obrabljene komponente na podvozju, zavorne ploščice, diski,
avto redno čiščen. To jaz smatram pod POTREBNO redno vzdrževanje.
Problem pri ročni je bila zajla in ena od čeljusti, tudi eden od abs-senzorjev je crknil pred kratkim. Torej smatraš da zaradi
tega, ker sem ga prodal z nekaj napakami (s katerimi sem seveda seznanil kupca), avto ni bil REDNO VZDRŽEVAN?
Opozoril sem pač morebitne kupce na kaj naj bodo pozorni, če si ogledujejo ta avto! Se pa spotikate čisto ob vsako stvar...
Borak je napisal/-a:Nič glede petovia avto hiše? Po oglasih sodeč imajo veliko avtomobilov, da ne bi nihče nič vedel? Hmmm, bom šel sam pogledat pa da vidimo kako imajo.
DJ-DUST je napisal/-a:Ni mi jasno, šel si gledal avto za 750 eur in 98 letnik, kaj si pričakoval nov avto?
Lagune tega letnika (brezhibne) imajo malenkost višjo ceno. Ne pričakovat da bo vsak oglas do potankosti obrazložen, zato pa greš na ogled...
mihaing je napisal/-a:Avto se je pred kratkim prodajal z veliko manj kilometrov. Jaz vem koliko jih je imel. Se spomni še kdo![]()
![]()
![]()
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5486730&show=1
mITJA122 je napisal/-a:Ima kdo izkušnje z A&F avtotrgovina, d.o.o. iz Celja ?
mITJA122 je napisal/-a:Ima kdo izkušnje z A&F avtotrgovina, d.o.o. iz Celja ?
Vikking je napisal/-a:mITJA122 je napisal/-a:Ima kdo izkušnje z A&F avtotrgovina, d.o.o. iz Celja ?
Si eden izmed mnogih ki jih zanima A3 1.8tq. Bilo že veliko povedanega.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 9 gostov