Jaz bi pa rad opozoril na prodajalca v Celju, ime mu je Dejan Čanžek. Prodaja avtomobile na avto.net kot privat ponudnik, naknadno sem ugotovil da je s.p. najverjetneje preprodajalec neke vrste. Od njega sem kupil Subaru Justy. Avto je bil po njegovih besedah predstavljen kot tehnično brezhiben, redno in pred kratkim servisiran, odlično ohranjen itd
Po svoji krivdi avtomobila nisem 100% pregledal ker sem rabu avto res takoj. Ja, ja vem, prvič in zadnjič... No v glavnem, po 3 dneh po nakupu mi je bilo jasno da nekaj ni v redu in sem šel k mehaniku ki se je samo za glavo držal. Brez olja, menjalnik katastrofa, amortizerji, bremze katastrofa, dno katastrofalno rjavo, volanski končnik, elektrika zajebava (luči se ugašajo!...tudi ponoči)... ko sem avto pri nakupu gledal je bil odgovor na vsako vprašanje: "DA, seveda" ali pa "Na tehničnem niso nič rekli..." Je pa bil avto na oko res lep.
Slučajno sem šel spet na avto.net in ugotovil da tip po 2 dneh zopet prodaja Subaru Justy iste barve, samo druga letnica in kilometri, slike ki jih ima na avto.net pa so dejansko od avtomobila ki sem ga jaz kupil (iste tablice).
Po mojem tip dobi totalno gnilega Justya, ga pobarva na hitro, kakšna gnila vrata zamenja, rjo podvozja prikrije z blatom, si nekje zrihta "tehnični pregled", potem pa postavi zelo visoko ceno kot da je avto ultimativno ohranjen in brezhiben. Pa če ceno zbiješ za 90% si še vedno plačal 10% preveč...res neverjetno...
No, v glavnem priporočam izogibajte se Dejan Čanžek, 051-259-325, mene je nategnil. Še zdej pa mi ni jasno kako ti lahko ljudje mrtvo ladno v oči gledajo pa lažejo...
Slika je pa od trenutnega oglasa. Na slikah ki jih prilaga ni avto ki se prodaja, ker ta, ki je na slikah stoji v moji garaži...
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5588344&show=1LP vsem Andrej