Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

matayus
Novinec

Re: Pozna kdo ta avto?

Napisal/-a matayus Sr dec 14, 2011 12:48 pm

ACSVET je napisal/-a:Mojster foruma
Kraj: Slovenc
mihaing » To dec 13, 2011 5:06 pm

Nekateri poznajo ta avto. Kaj se je zgodilo z kilometri?

http://www.avto.net/acsvet/ad.asp?id=5424618
resnica
http://www.youtube.com/watch?v=YwuY27-A ... re=related

za tistega ki pozna to vozilo samo informacija da se vozilo sploh ne prodaja,ampak se oglašuje samo za potrebo lizinga,in tudi kilometrov ima več kot jih je napisanih,prav tako je cena veliko večja kot je realna-upam da se razumemo kaj se hoče povedati:)
vozilo lahko kupi samo zdajšnji lastnik:)

lp

Link na youtube ne dela.

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Sr dec 14, 2011 6:36 pm

ACSVET je napisal/-a:
peroRS je napisal/-a:
ACSVET je napisal/-a:re:PERORS

AVTOCENTERSVET NI AVTOSVET-ne zavajaj ljudi če ne veš!je že res da je ime podobno,vendar je to edina podobnost,mi smo poštena firma in kjer koli lahko pogledaš da o nas ne piše nič slabega

drugače pa za informacijo

AVTOSVET=RAMASTRA

LP

Joj al je treba takoj napast kot osa :roll: :roll:

Kdo zavaja ljudi? Jaz sem samo vprašal, če je to isti prodajalec. Vsaj tako jaz razumem stavek, ki ima na koncu vprašaj.
In vi bi lahko kulturno odgovorili, da ni isti pa bi bil mir.
Zaradi takega odnosa ne bi pri vas kupil avto, pa če bi bil iz zlata narejen :roll:

perors brez zamere ampak glede na tvoje poste ti še dolgo ne boš kupil avta,ker preveč sprašuješ in nič ne kupiš
glede napadanja pa tako-nobenemu ni všeč da mu nekdo dela krivico oziroma slabo reklamo

še enkrat brez zamere

lp

hahaha :lol: :lol: :lol:

Jaz ne rabim še enega avta, ker jih imam pred hišo dovolj.
Skozi roke sem jih pa dal verjento več kot šteje celotna vaša zaloga rabljenih :lol:
Tako, da ne mi o tem kaj jaz lahko pa kaj ne ;)
Tako RS-ko, kot je bila tista na linku lahko kupim, kadar hočem. Za avto pa je spraševal nekdo drug, jaz sem samo podal printscreen ;)

matople
Nov uporabnik

Napisal/-a matople Sr dec 14, 2011 9:43 pm

sss
Nov uporabnik

Napisal/-a sss Sr dec 14, 2011 9:50 pm

Passat 1.8 TSI 2008, prosim za kakšne informacije

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5371807&show=1

Uporabniški avatar
=swen=
Uporabnik

Kraj: gorenjska

Napisal/-a =swen= Sr dec 14, 2011 9:54 pm

matople je napisal/-a:kaj pa tale volvo S40? pozna kdo?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5195133&show=1

Plastika na volanu, pod katero naj bi bil airbag mi zgleda povsem drugače kot preostali del volana.
Nevem, morda imajo vsi tako čudno narejeno, ali pa je bil ta zaleten.

Edit: Se opravičujem. Sem pogledal še ostale na avto.net in imajo skoraj vsi tako odstopanje barve plastike...

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Če dec 15, 2011 9:15 am

usnjena notranjost in plasticen volan? kaka kombinacija opreme je pa to? :shock:
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

LukL
Uporabnik

Napisal/-a LukL Če dec 15, 2011 5:40 pm

Natašaer6n je napisal/-a:
LukL je napisal/-a:
Natašaer6n je napisal/-a:moj favorit
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5399647&show=1
pozna kdo

za tak denar je oče prodal letnik 2010... v 3 dneh

kaj hočeš povedat?

da je predrag!

Uporabniški avatar
shalej
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a shalej Pe dec 16, 2011 10:44 am

Pozna kdo tega Mondeota ? http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5471642&show=1

Zgleda da je biu razbit spredaj, ker je navadn odbijač gor in ne tisti s pranjem žarometov, gori lučka za airbag ko se je zamenjal akumolator??

Slika

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask Pe dec 16, 2011 10:55 am

[quote="shalej"]Pozna kdo tega Mondeota ? http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5471642&show=1

Zgleda da je biu razbit spredaj, ker je navadn odbijač gor in ne tisti s pranjem žarometov, gori lučka za airbag ko se je zamenjal akumolator??

Zakaj ga sploh še gledaš, če si že ugotovil, da gori lučka za airbag in ni originalen odbijač? A si želiš razbit in skupaj zmetan avto?

Uporabniški avatar
shalej
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a shalej Pe dec 16, 2011 4:02 pm

Iščem avto za nekje pol leta do enega leta. Če je bil karamboliran in je kolikor toliko ok popravljen me ne moti.

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Pe dec 16, 2011 4:29 pm

Po menjavi akumulatorja nima kaj lučka za airbag svetit. Torej...nekaj je očitno narobe. Pranje žarometov bi glihtak moral imet---tale ga nima. Torej avto je bil usut...in zgleda da šalabajzersko skupi zmetan.
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
RpDany
Uporabnik

Kraj: maribor-ruše

Napisal/-a RpDany Pe dec 16, 2011 5:39 pm

tale mondeo se ze prodaja encas. jaz zdja gledam ze 1.5 let te avteje in sem zdja komaj naso primernega. pranje zarometov ma samo ce ma ksenonke noter tako kot ma moj. ce sveti pusti prste bek od tega. jaz sem cako pa cako pa naso primernega z vso zgodovino vse servisirano itd... mam 150 papirov in racunov tako da se splaca pocakat.

pa mislim da tale ni slovenski ker kot prvo mi pade v oci da ma na volani komande+ ghia ma se gretje sedezev.

lp dany
[img]http://www4.slikomat.com/08/0221/54u-78987.gif[/img][img]http://www4.slikomat.com/09/0423/25z-logo1.jpg[/img] [img]http://shrani.si/f/2B/9a/32Sf0luY/yfntfhucnr64vuit.gif[/img]

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Pe dec 16, 2011 10:47 pm

sej za 2500€ ne moreš kaj pametnega pričakovat.... sploh pa podvozje je potrebno dobro preverit,da niso vse plastike potrgane itd. , ker je spuščen.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Po dec 19, 2011 9:45 pm

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 To dec 20, 2011 12:24 pm

Doche je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5482427&show=1

Pozna kdo avto oz prodajalca?

Avtomobili sicer zgleda lep. Če drži kar je nevedeno bi znal biti dober nakup. Vsekakor pa mi hvaljenje prodajalca zbuja malce slab občutek... Omenja vso opremo... Če bi kdaj vsaj od daleč povohal seznam dodatne opreme pri BMW bi vedel da je njegova navedba daleč od resnice. Za dober paket opreme mi takole na hitro manjkajo še vsaj navigacija, usnje, električna nastavitev sedežev, električna stekla zadaj... Čeprav pod črto je avtomobil solidno opremljen.

Vsekakor pa servisna zgodovina se da preveriti. BMW ima elektronsko servisno knjigo in ne bo težko priti do podatkov ki so zabeleženi tam. Upam da se ujemajo z žigi v knjigi.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP To dec 20, 2011 12:46 pm

To gre tut men na živce max oprema, vsa možna oprema, po pa pogledaš pa klopce pa šipe na roštilj :? Pa to ne vela sam za tega ampak kar za 3/4 oglasov na netu. Nevem zakaj po pravici ne povejo k da bojo avto kej prej prodal zarad tega, sej folk ni slep.

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco To dec 20, 2011 12:59 pm

Meni je to največji minus pri oglasih (poleg tega da ne napišejo kilometrov), da napišejo kao ne vem katero opremo, potem po slikah pa lepo vidiš da nima polovice od naštetega. Kar naj dajejo take oglase, jaz tak oglas zaprem takoj. Če se že tukaj laže kaj vse še potem sledi...
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Gasper`
Novinec

Napisal/-a Gasper` To dec 20, 2011 1:09 pm

gecco je napisal/-a:Meni je to največji minus pri oglasih (poleg tega da ne napišejo kilometrov), da napišejo kao ne vem katero opremo, potem po slikah pa lepo vidiš da nima polovice od naštetega. Kar naj dajejo take oglase, jaz tak oglas zaprem takoj. Če se že tukaj laže kaj vse še potem sledi...

Možna je pa še druga varianta.. Ko sem jaz dajal na avto.net c5 z exclusive opremo sem pod opcijo izbral opremo exclusive, ki pa je zajemala notranjost v usnju (ceprav ni bila) + svega i svasta zraven. Pac pri usnju sem odznacil opcijo, ostalega spiska opreme pa nisem preverjal.
Lp, Gašper

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco To dec 20, 2011 1:57 pm

Sem tudi jaz že prodal par avtov in sem preveril vsako kljukico ki sem jo dal. Spodaj pa tudi vedno zapisal točne informacije o avtomobilu in potem naj kliče tisti ki hoče, jaz se mu ne bom lagal in mu prodajal tisto kar ni res. In ne da se mi potem kregat da mi bo tisti hodil okoli avta in zbijal ceno na računa ne vem česa. Vse informacije dobi v oglasu, če ga zanima tak kot je prav, drugače pa ne.
Zato tudi ne gledam in ne kličem oglasov, pri katerih že od daleč vidim da prodajalec zavaja. Recimo, da je malo drugače če po slikah vidiš da ima avto več kokr je napisano. Kokrkol, slike povedo 1000 besed, besedilo pod oglasom da pa še tisto piko na i.
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche To dec 20, 2011 2:38 pm

No zgoraj omenjen bmw je že prodan :? sem pa spraševal za kolega, ker sam niti nimam pojma glede bmw in opreme. Hvala vseeno za komentarje.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov