Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

agorkic
Nov uporabnik

Re: Nategatorji !!!!

Napisal/-a agorkic Če jan 26, 2012 9:04 pm

"agorkic je napisal/-a:
Poslovala sva kot fizične osebe, ne mislim pa se spuščat v nadaljne postopke z njim, škoda časa in zdravja. Glede na to da se ukvarja s preprodajo avtov mu je itak jasno kaki avto mi je prodal sej ni imbecil... Bi pa bil vesel če bi lahka preprečil da koga drugega nategne kar bo pa težko.

a_sist je napisal: naredi fake oglas, kot za oktavijo par postov višje..

no, danes sem dal duplikat oglasa na avto.net, ni trajalo pol ure in tip me je poklical. Jaz sem mu povedal da mu zamerim ker me je nategnil, nato sem mu naštel vse hibe povsem mirno enkrat nisem glasu povzdignil. Najprej je bil zelo začuden. Nato je padlo nekaj resnih groženj z njegove strani, jaz da naj bi bil bolan - dobesedno (baje njegova edina nezadovoljna stranka), nato da bodo odvetniki v igri (ta mi je bla najprej smešna),. Ko je porajtal da me to z odvetniki ravno ne tangira je pa rekel da me bo s kolegi fizično poiskal v Ljubljani če ne bom oglasa umaknu... (to mi ni bilo več smešno)...vse to je bilo dobesedno rečeno...vglavnem psihopatija.
Tisti avto ki se sedaj prodaja je pa 100% totalen nateg, to je dobesedno priznal, pomoje tudi en naveden podatek ni resničen.

Njegov SMS: "Prosim da oglas izbrišeš ker bom jst prišo gor pa te bom izbriso!baraba pokvarjena!"

Tako da oglas bom pač zdej umaknu, nisem dovolj osmojen da bom čez ramo gledu konstantno za jurja eurov, ker take stvari se znajo tud tragično končat...
Zadnjič spremenil agorkic, dne Če jan 26, 2012 9:51 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
dottore
Stalni uporabnik

Kraj: "sončna stran Slavnika"

Napisal/-a dottore Če jan 26, 2012 9:24 pm

agorkic je napisal/-a:"agorkic je napisal/-a:
Poslovala sva kot fizične osebe, ne mislim pa se spuščat v nadaljne postopke z njim, škoda časa in zdravja. Glede na to da se ukvarja s preprodajo avtov mu je itak jasno kaki avto mi je prodal sej ni imbecil... Bi pa bil vesel če bi lahka preprečil da koga drugega nategne kar bo pa težko.

no, danes sem dal duplikat oglasa na avto.net, ni trajalo pol ure in tip me je poklical. Jaz sem mu povedal da mu zamerim ker me je nategnil, nato sem mu naštel vse hibe povsem mirno enkrat nisem glasu povzdignil. Najprej je bil zelo začuden. Nato je padlo nekaj resnih groženj z njegove strani, jaz da naj bi bil bolan - dobesedno (baje njegova edina nezadovoljna stranka), nato da bodo odvetniki v igri (ta mi je bla najprej smešna),. Ko je porajtal da me to z odvetniki ravno ne tangira je pa rekel da me bo s kolegi fizično poiskal v Ljubljani če ne bom oglasa umaknu... (to mi ni bilo več smešno)...vse to je bilo dobesedno rečeno...vglavnem psihopatija.
Tisti avto ki se sedaj prodaja je pa 100% totalen nateg, to je dobesedno priznal, pomoje tudi en naveden podatek ni resničen.

Tako da oglas bom pač zdej umaknu, nisem dovolj osmojen da bom čez ramo gledu konstantno za jurja eurov, ker take stvari se znajo tud tragično končat...
:shock: To s "kolegi" pa res presega vse meje. Ravno zaradi takih, bi morali vsi skupaj še bolj prežati na nategatorje in objavit PrintScreene prav vsakega sumljivega vozila. Ta tema jih mora spravit ob živce......

Uporabniški avatar
ChuckNorris
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ChuckNorris Če jan 26, 2012 11:35 pm

agorkic je napisal/-a:"agorkic je napisal/-a:

Njegov SMS: "Prosim da oglas izbrišeš ker bom jst prišo gor pa te bom izbriso!baraba pokvarjena!"

Nastavi se mu enkrat, če je tak m****n pa naj še pol par let avte prodaja za tvoj žep :)

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Aleen_RS
Nov uporabnik

Kraj: RS

Napisal/-a Aleen_RS Pe jan 27, 2012 12:03 am

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5578708&show=1

Upam da se ne bo gdo nategnil in kupil lep slovenski avto ;)

Slika

Uporabniški avatar
srcnik
Poznavalec foruma

Napisal/-a srcnik Pe jan 27, 2012 12:23 am

Malce bolje razloži...

Aleen_RS
Nov uporabnik

Kraj: RS

Napisal/-a Aleen_RS Pe jan 27, 2012 12:33 am

srcnik je napisal/-a:Malce bolje razloži...

Ja vsi se izogibajo uvoženih avtomobilov in je en velik + če kupiš slovenski avto potem pa naletiš na tak primer :?

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus Pe jan 27, 2012 1:20 am

Če prav vidim so tudi kilometri prevrteni...

sosed
Novinec

Napisal/-a sosed Pe jan 27, 2012 7:11 am

stari zarad tega k ti je grozil mu lahk tok fajn policijo prpeleš domov...pravzaprav bi imel zlo velik posla z njo....namreč grožnje so sankcionirane in tole je resna stvar. jaz nebi okleval in bi ga prijavil...za prijavo imaš čas 3 mesece...

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus Pe jan 27, 2012 11:54 am

To je tudi res...imaš njegov sms namreč. :) Samo previdno...

Drugače sem si včeraj vzel mal časa, in naredil eno listo vseh vprašljivih dealerjev in tel. številk (ena cela stran v wordu, velikost pisave 8 )...še nekaj časa bom dopolnjeval, potem pa sem prilepil. Razen če se bo to smatralo kot neko blatenje, nočem nekih groženj še jaz dobivat. Vsaj do poletja ne, ko bom kupoval avto. :lol:

Uporabniški avatar
shalej
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a shalej Pe jan 27, 2012 12:45 pm

Pozor pri avtohiši Planet avto. Pri ogledu spodnjega vozila se je dalo vse nromalno zmenit (moj avto v račun + doplačilo, itd). Ko pa sem drug dan pri bolj temeljitem pregledu opazil kar nekaj napak in se želel dogovoriti za odpravo teh napak me je prodajalec odslovil, češ da ga menjava ne zanima več in vrgel tel. dol.

Napake: zadnja desna vrata se od znotraj ne odpirajo, okno na teh vratih pada iz ležišča, zračnost v volanu, karamboliran spredaj - potrgani nosilci obeh luči

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5581795&show=1

Slika

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP Pe jan 27, 2012 1:20 pm

sosed je napisal/-a:stari zarad tega k ti je grozil mu lahk tok fajn policijo prpeleš domov...pravzaprav bi imel zlo velik posla z njo....namreč grožnje so sankcionirane in tole je resna stvar. jaz nebi okleval in bi ga prijavil...za prijavo imaš čas 3 mesece...

X2 + maš sms kot dokazno gradivo, tko da če pa h njemu ne pridejo pol je pa res neki narobe s tem svetom

Gobavc
Novinec

Kraj: LJ-Vič

Napisal/-a Gobavc Pe jan 27, 2012 8:07 pm

Mater ej, 50% moje krvi je štajerske, ampak tole 03 omrežje je pa katastrofa :huh:

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Pe jan 27, 2012 8:09 pm

Ja, višje od Trojan ni za kupit avta. Potrjeno že miljaužntkrat.
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
TOYOTA
Uporabnik

Napisal/-a TOYOTA Ne jan 29, 2012 11:42 pm

nisem prebiral cele teme, ker jo je preveč, ampak ali ima kdo kakšno informacijo o tem prodajalcu, sicer mislim, da sem našel isti avtu tudi pri MOTO IGL...
prodaja vozil vozelj?

Slika
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drives you.
In Japan car BREAKS you.

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus Po jan 30, 2012 1:01 pm

TOYOTA je napisal/-a:nisem prebiral cele teme, ker jo je preveč, ampak ali ima kdo kakšno informacijo o tem prodajalcu, sicer mislim, da sem našel isti avtu tudi pri MOTO IGL...
prodaja vozil vozelj?

Slika

Na mojem spisku ga (še) ni, je pa ulica dveh cesarjev polna nekih sumljivih... :lol:

Drugače pa, še komu znana ta Škoda?

Slika

=P

Uporabniški avatar
pol3ni
Nov uporabnik

Napisal/-a pol3ni Po jan 30, 2012 9:58 pm

primozek68 je napisal/-a:Ja, višje od Trojan ni za kupit avta. Potrjeno že miljaužntkrat.

Še dobro ,da jih večina tako misli.Sem na ta način prišel do odličnega avta.Čeprav moram priznat ,da sem tudi sam bil istega mišljenja.
Je pa res ,da sem ga dobil od fizične osebe brez kakšnih posrednikov.

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Napisal/-a Daedalus To jan 31, 2012 12:37 am

pol3ni je napisal/-a:
primozek68 je napisal/-a:Ja, višje od Trojan ni za kupit avta. Potrjeno že miljaužntkrat.

Še dobro ,da jih večina tako misli.Sem na ta način prišel do odličnega avta.Čeprav moram priznat ,da sem tudi sam bil istega mišljenja.

Razlika je ogromna. Mislim, da je govora zgolj o t.i. dealerjih in avtohišah.

Grega_
Novinec

Napisal/-a Grega_ To jan 31, 2012 7:57 am

Tako je tudi sam sem dobil avto iz CE konca....res pa da od privat osebe in z vsemi papirji...pri preprodajalcih tako ali tako še nisem kupil avta in ga tudi ne mislim. Pleha je tolk da taprav že pod roke pride slej ko prej, kar ne pomeni da kakšen nima dobrih avtov, ampak če sam spremljaš net, ga najdeš po dobri ceni in kupiš zase, tako pa je to njim pač job in tudi naletijo na dobrega, kupijo ceneje in potem nabijejo ceno....pač če znaš sam poiskati in malo potrpeti pač prišaraš tisočaka,dva ali pa še več.

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar To jan 31, 2012 8:43 am

Daedalus je napisal/-a:
pol3ni je napisal/-a:

Razlika je ogromna. Mislim, da je govora zgolj o t.i. dealerjih in avtohišah.

Če je samo na CE strani Trojan tako hudo ne vem zakaj potem kr naprej rastejo ti kot gobe po dežju in zakaj se dol tolče tudi prodajalce na LJ strani? :roll:

Dejstvo je, da je pri preprodajalcih (se ukvarjajo samo s preprodajo rabljenih vozil) 99% sumljiv uvoz oz. dobri rabljeni avtomobili se prodajo že tam, nekaj jih zaide sem, ostalo pa so z veliko km in ti so praviloma dosti cenejši, ker če kdo pozna filozofijo "ljudskih vozil" zadnjih 10ih let ve, da so ključne komponente testirane na 250.000km, vse kar naredi več je za tovarno neželen bonus. To je v izvornih državah že postalo znano in zato je se ve, da če ima nek avto okoli ali blizu 250.000 km prevoženih te v bližnji prihodnosti čaka nekaj stroškov in zato takšna vozila zelo izgubijo proti vozilom, ki še imajo kakih 100.000 km do tega mejnika (ne me narobe razumet, to ne pomeni, da bo avto pri 250.001km eksplodiral ampak zato, da je bilo predvideno da toliko zdrži oz si tovarna želi, da zdrži BP le toliko, ker potem hočejo, da kupiš nov avto ali kupiš praviloma drage rezervne dele)

Poznam primer našega dobavitelja delov za eno od zvenečih znamk (ne bom povedal katero, da ne bo vojne), kjer so po testiranju izdelka pri naročniku ugotovili, da preveč zdrži in želijo, da se naredi manj kvaliteten izdelek, če tudi bo to podaljšalo razvoj.

Se opravičujem za offtopic.
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov