agorkic je napisal/-a:"agorkic je napisal/-a:
Poslovala sva kot fizične osebe, ne mislim pa se spuščat v nadaljne postopke z njim, škoda časa in zdravja. Glede na to da se ukvarja s preprodajo avtov mu je itak jasno kaki avto mi je prodal sej ni imbecil... Bi pa bil vesel če bi lahka preprečil da koga drugega nategne kar bo pa težko.
a_sist je napisal: naredi fake oglas, kot za oktavijo par postov višje..
no, danes sem dal duplikat oglasa na avto.net, ni trajalo pol ure in tip me je poklical. Jaz sem mu povedal da mu zamerim ker me je nategnil, nato sem mu naštel vse hibe povsem mirno enkrat nisem glasu povzdignil. Najprej je bil zelo začuden. Nato je padlo nekaj resnih groženj z njegove strani, jaz da naj bi bil bolan - dobesedno (baje njegova edina nezadovoljna stranka), nato da bodo odvetniki v igri (ta mi je bla najprej smešna),. Ko je porajtal da me to z odvetniki ravno ne tangira je pa rekel da me bo s kolegi fizično poiskal v Ljubljani če ne bom oglasa umaknu... (to mi ni bilo več smešno)...vse to je bilo dobesedno rečeno...vglavnem psihopatija.
Tisti avto ki se sedaj prodaja je pa 100% totalen nateg, to je dobesedno priznal, pomoje tudi en naveden podatek ni resničen.
Tako da oglas bom pač zdej umaknu, nisem dovolj osmojen da bom čez ramo gledu konstantno za jurja eurov, ker take stvari se znajo tud tragično končat...
agorkic je napisal/-a:"agorkic je napisal/-a:
Poslovala sva kot fizične osebe, ne mislim pa se spuščat v nadaljne postopke z njim, škoda časa in zdravja. Glede na to da se ukvarja s preprodajo avtov mu je itak jasno kaki avto mi je prodal sej ni imbecil... Bi pa bil vesel če bi lahka preprečil da koga drugega nategne kar bo pa težko.
a_sist je napisal: naredi fake oglas, kot za oktavijo par postov višje..
no, danes sem dal duplikat oglasa na avto.net, ni trajalo pol ure in tip me je poklical. Jaz sem mu povedal da mu zamerim ker me je nategnil, nato sem mu naštel vse hibe povsem mirno enkrat nisem glasu povzdignil. Najprej je bil zelo začuden. Nato je padlo nekaj resnih groženj z njegove strani, jaz da naj bi bil bolan - dobesedno (baje njegova edina nezadovoljna stranka), nato da bodo odvetniki v igri (ta mi je bla najprej smešna),. Ko je porajtal da me to z odvetniki ravno ne tangira je pa rekel da me bo s kolegi fizično poiskal v Ljubljani če ne bom oglasa umaknu... (to mi ni bilo več smešno)...vse to je bilo dobesedno rečeno...vglavnem psihopatija.
Tisti avto ki se sedaj prodaja je pa 100% totalen nateg, to je dobesedno priznal, pomoje tudi en naveden podatek ni resničen.
Njegov SMS: "Prosim da oglas izbrišeš ker bom jst prišo gor pa te bom izbriso!baraba pokvarjena!"
Tako da oglas bom pač zdej umaknu, nisem dovolj osmojen da bom čez ramo gledu konstantno za jurja eurov, ker take stvari se znajo tud tragično končat...
srcnik je napisal/-a:Malce bolje razloži...
sosed je napisal/-a:stari zarad tega k ti je grozil mu lahk tok fajn policijo prpeleš domov...pravzaprav bi imel zlo velik posla z njo....namreč grožnje so sankcionirane in tole je resna stvar. jaz nebi okleval in bi ga prijavil...za prijavo imaš čas 3 mesece...
TOYOTA je napisal/-a:nisem prebiral cele teme, ker jo je preveč, ampak ali ima kdo kakšno informacijo o tem prodajalcu, sicer mislim, da sem našel isti avtu tudi pri MOTO IGL...
prodaja vozil vozelj?
primozek68 je napisal/-a:Ja, višje od Trojan ni za kupit avta. Potrjeno že miljaužntkrat.
pol3ni je napisal/-a:primozek68 je napisal/-a:Ja, višje od Trojan ni za kupit avta. Potrjeno že miljaužntkrat.
Še dobro ,da jih večina tako misli.Sem na ta način prišel do odličnega avta.Čeprav moram priznat ,da sem tudi sam bil istega mišljenja.
Je pa res ,da sem ga dobil od fizične osebe brez kakšnih posrednikov.
Daedalus je napisal/-a:pol3ni je napisal/-a:primozek68 je napisal/-a:Ja, višje od Trojan ni za kupit avta. Potrjeno že miljaužntkrat.
Še dobro ,da jih večina tako misli.Sem na ta način prišel do odličnega avta.Čeprav moram priznat ,da sem tudi sam bil istega mišljenja.
Je pa res ,da sem ga dobil od fizične osebe brez kakšnih posrednikov.
Razlika je ogromna. Mislim, da je govora zgolj o t.i. dealerjih in avtohišah.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov