Cefizelj je napisal/-a:Vprašaj ga če ti da popis od leasing hiše kjer ga je kupil (predvidevam)
hahehihoh je napisal/-a:Cefizelj je napisal/-a:Kaj pa tale?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=9155090&show=1&avto=Citroen%20C4%202.0%20HDi%20Exclusive-PANORAMA-NA...
... je pa res da je uvožen.
Tale je res hud, km so nerealni in cena je zame previsoka.
Enakega sem par dni nazaj vozil in s tem 2.0 motorjem gre kot nor. Če ne bi bil od te famozne avtohiše kjer imajo vsi avti tega letnika 80-100 tisoč km, in če bi bil cenejši bi ga šel pogledati.
Mimogrede, Avto Slak ima enega zanimivega; 1.6 e-HDI; Business oprema, 2012, ima pa 150 tisoč km in hoče malo preveč zanj glede na kilometre; tudi uvoz; pa še najgrše možne barve je.
Firediver je napisal/-a:
Dobro si opazil, tisti od Avto Slak ima Business opremo, čeprav oglašuje kot Exclusive..se pa ne bi strinjal, da je barva najgrša, še bolj grda je tista barva "bele kave"..
Firediver je napisal/-a:Kar najprej opazim je, da nima električne ročne zavore, volan nima vseh tipk (mankajo na obeh straneh na spodnji strani, kjer so plastične blende), ne vidim prednjih park senzorjev in tablic "exclusive" na prednjih vratih pod ogledali. Vse diši po Business opremi, ki je v SLO niso prodajali.
hahehihoh je napisal/-a:Zanima me sledeče. Avto je bil prvič registriran marca 2013. To pomeni da bo prvi tehnični pregled marca 2017. Zanima me ali jaz lahko sedaj avto zavarujem za celo leto, in imam potem čez dve leti pač zamik od zavarovanja do teh.pregleda ali naj ga sedaj zavarujem za 2 meseca in potem za 1 leto?
tr00per je napisal/-a:mislim, da bo kr 2017 treba na tehničnega in ne 2019, gleda se datum nakupa, tud na bratovem predprejšnjem avtu je bil datum 1. reg. v Slo 2002, čeprav je 1998 letnik, pa je blo treba 2009, 2010 in 2011 delat tehničnega. Ker če ne maš terno, kupiš 4-5 ali več let star avto iz tujine in ne delaš 4 leta tehničnega, pa čeprav avto ni lih izpraven...
Po forumu brska: cellist, Google Adsense [Bot] in 4 gostov