ghandaed je napisal/-a:danes sem videl taksista v Alfi 166 2,4 jtd.
Ali se vam ne zdi, da nekdo ki si z avtom služi kruh prekleto dobro izbere dovolj kvaliteten in zanesljiv avtomobil?
Že samo to je dokaz, da se alfe ne kvarijo nič bolj od kakšnih volkswagnov.
adamovc je napisal/-a:Pri Alfi se mi vedno dozdeva, kot da odgovorni še niso ugotovili, da je izdelava avtomobilov industrija, ne umetnost, da je težje avto prodati kot izdelati. Že ta debata kaže na to, kaj je problem Alf - slab ugled v splošni javnosti (če je upravičen ali ne, je tuka nepomembno), predvsem z vidika kvalitete. Cena alf sploh ne bi bil problem pri prodaji, če bi bili kupci prepričani, da bi za to ceno dobil primerno kvaliteto in postrežbo. S pametno strategijo upravljanja z blagovno znamko se to da vse izboljšati, a zaenkrat na tovrstne ukrepe še čakamo. Že s podaljšanjem garancije (3-5 let) bi dali dober signal trgu, kakšno vodilno mesto na lestvicah zanesljivosti pa tudi ne bi škodilo.
De_Tomaso je napisal/-a:adamovc je napisal/-a:Pri Alfi se mi vedno dozdeva, kot da odgovorni še niso ugotovili, da je izdelava avtomobilov industrija, ne umetnost, da je težje avto prodati kot izdelati. Že ta debata kaže na to, kaj je problem Alf - slab ugled v splošni javnosti (če je upravičen ali ne, je tuka nepomembno), predvsem z vidika kvalitete. Cena alf sploh ne bi bil problem pri prodaji, če bi bili kupci prepričani, da bi za to ceno dobil primerno kvaliteto in postrežbo. S pametno strategijo upravljanja z blagovno znamko se to da vse izboljšati, a zaenkrat na tovrstne ukrepe še čakamo. Že s podaljšanjem garancije (3-5 let) bi dali dober signal trgu, kakšno vodilno mesto na lestvicah zanesljivosti pa tudi ne bi škodilo.
Ssamo kot opomba.
159, brera, spider imajo 3letno garancijo, plus stroške vseh servisov v nabavni ceni vozila. Torej prva 3 leta ni z njimi nič stroškov.
Glede ostalega napisanega pa se v večini strinjam.
sviz2000 je napisal/-a:..ja, samo kje? pri nas to lahko kar pozabiš, v dojčlandu je pa že 156 mela triletno garancijo, ker drugači je ne bi nobeden kupil.
pri nas je pa tako, da še za dvoletno bi te najraje najebali, da si sam kriv za vse, in če rečeš da slišiš udarce izpod avta, ti dajo napotnico za sluhdoktorja, namesto da bi premaknili rit pod avto in ugotovili, katrere vijake so lahi pozabli stisnit priu končnem pregledu
aja pa še to, za taksi pa alfa nikakor ni primerna, no, malo resnosti, razen če ima taksist 1,25 metra in sedež prou spredaj
sviz2000 je napisal/-a:
aja pa še to, za taksi pa alfa nikakor ni primerna, no, malo resnosti, razen če ima taksist 1,25 metra in sedež prou spredaj
alanq4 je napisal/-a:sviz2000 je napisal/-a:
Moj kolega vozi alfo 166 2.4 jtd za taxi, velik je malo manj kot 2m tako da ne pametuj u prazno. Aja pa za foro sem se zadaj za njega usedel in se še vedno spodobno sedi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov