vojkostar je napisal/-a:če bi se vrnili nazaj na temo ford focus vs. golf...... tudi sam imam podobne apetite, sicer focus 2.0 diesel letnik 08 ali pa golf 5 dizlca 2.0 140km tudi nek podoben letnik, če ma kdo kake izkušnje bom vesel.
legendarac je napisal/-a:Brett kako gre TSI, poraba in ali si ga že Čipal ?
brett je napisal/-a:legendarac je napisal/-a:Brett kako gre TSI, poraba in ali si ga že Čipal ?
Zdravo!
Čipal ga še nisem, ker je trenutno v planu dražji dopust, potli pa bo treba še na "štalco" kej dati! In čakam nekoga, ki bo sam dal čipat ta motor, da bo povedal kako je zadovoljen oz. kakšne težave so se zgodile, če so se.
Drugače pa sem res izredno zadovoljen ne samo s TSI motorjem, ampak z avtom kot celoto!! Poraba se mi te dni, tedne (tudi mesece) vrti okoli 5,8L/100km, s prižgano klimo (21C) in to kombiniranih cest (večina voženj je še vedno na šiht - 16km). Na daljših razdaljah pa pade porabe za deci nad 5L na 100km, dolgih turah (100km in več) pa pod 5L. Recimo vsak mesec grem cca. 2x v KR iz okolice Domžal (25km) in to po lokalni cesti (Moste, Lahovče, Brnik, ...), se držim omejitev in poraba je 5,6L/100km. Ob malce bolj varčni vožnji na tank ni problema narediti 900km.
Res je šparovček.
~toMmy~ je napisal/-a:brett je napisal/-a:legendarac je napisal/-a:Brett kako gre TSI, poraba in ali si ga že Čipal ?
Zdravo!
Čipal ga še nisem, ker je trenutno v planu dražji dopust, potli pa bo treba še na "štalco" kej dati! In čakam nekoga, ki bo sam dal čipat ta motor, da bo povedal kako je zadovoljen oz. kakšne težave so se zgodile, če so se.
Drugače pa sem res izredno zadovoljen ne samo s TSI motorjem, ampak z avtom kot celoto!! Poraba se mi te dni, tedne (tudi mesece) vrti okoli 5,8L/100km, s prižgano klimo (21C) in to kombiniranih cest (večina voženj je še vedno na šiht - 16km). Na daljših razdaljah pa pade porabe za deci nad 5L na 100km, dolgih turah (100km in več) pa pod 5L. Recimo vsak mesec grem cca. 2x v KR iz okolice Domžal (25km) in to po lokalni cesti (Moste, Lahovče, Brnik, ...), se držim omejitev in poraba je 5,6L/100km. Ob malce bolj varčni vožnji na tank ni problema narediti 900km.
Res je šparovček.
V tem primeru je tudi šofer "šparovček".Gledam malo porabo na www.sprintmonitor.de pa je 5.8l eno nižjih povprečij. Je pa zanimivo kako nizko se da prit, vsekakor si se zelo dobro odločil!
sandisandi je napisal/-a:pa to še ni edina napaka na mojem wolksvagen golfu.
..................
Vseved je napisal/-a:sandisandi je napisal/-a:pa to še ni edina napaka na mojem wolksvagen golfu.
..................
Če sem lahko iskren...
Dvomim da sploh imaš golfa, ker niti pravilno ne znaš napisati Volkswagen.
King1 je napisal/-a:Vseved je napisal/-a:sandisandi je napisal/-a:pa to še ni edina napaka na mojem wolksvagen golfu.
..................
Če sem lahko iskren...
Dvomim da sploh imaš golfa, ker niti pravilno ne znaš napisati Volkswagen.
Tudi jast mislim podobno. Še en fanatik, ki sovraži vag grupo.![]()
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov