Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Energetik81
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Energetik81 To jun 23, 2009 7:53 am

CHAN je napisal/-a:
Polo78 je napisal/-a:
P.S. Ampak to mi pa res ne bo nikol jasno, kako ima pri marsikateremu tipu pri izbiri avta glavno besedo ženska, katera se na avtomobilizem spozna toliko, kot jaz na balet ali opero... Dobri ste, da se pustite...

Mlad si še :lol: Mal heca mora bit ;)

Vprašaj kateregakoli trgovca z avtomobili, kakšne izkušnje imajo, ko prodajajo avtomobile - s kupcem se domenita že do konca, napišeta predračun, potem pa se pred pologom are, zadnji trenutek pred odločinim trenutkom se v avtosalonu pojavi ONA!!! Verjemi mi, to je trenutek nočne more vsakega trgovca. Proces prodaje se začne znova! Posebej zanimiv primer so Škode, kjer je njen decission maker - ZNAČKA s perjanico! - preverjeno pri mnogih.

Ja zanimive partnerice si eni zbirajo, da jim takole narekujejo kateri avto naj nabavijo. Še posebej take neracionalne..
Moja sploh noče avta, se ji zdi škoda denarja in se raje vozi z biciklom. Kaj šele da bi jo zanimala znamka avta ali da bi meni govorila, katerega naj kupim. Mi popolnoma zaupa, da bom izbral najoptimalnejšo zadevo. Njej je važno samo, da jo peljem na lep izlet, ni važno v katerem avtu, tud če je stara kripa.
Corolla TS 1.8 HSD: Slika

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon To jun 23, 2009 7:59 am

Zato pa je super da smo si tako različni... če bi bili vsi enaki bi se že pobili, tako pa vsakemu kar mu paše...
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov